Türkiye'deki Reklamlar Hakkında !

• Kullanıcı 0qey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

0qey

Kayıtlı Üye
arkadaşlar edindiğim bilgiyi bi sitede görmüştüm
ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem ama dedikodu şöyle:
Google bir duyurusunda Türkiye'de reklamlar bir daha açılmayacakmış bahaneyse fazla illegal programlar ve hile tespitiymiş..
bence benim görüşüm Türkleri bu işlerden uzaklaştırmak..
bi nevi ırkçılık seziyorum bu tür hileler vs. her ülkede var sonuçta ve hile tespit edince hemen para kazanmayı iptal edebilme teknolojiniz var neyin yalanı bu?.. KINIYORUM !

kaynak photo'sunun linkini kaybettim geçmişi sildim hangi siteden gördüğümü hatırlamıyorum bulursam paylaşıcam arkadaşlar..

Doğru olma ihtimali var çünkü, bir çok siteye türk ip si ile girilmiyor. Herşeyin hilesini hurdasını çözmeye çalıştığımız için.

0qey'e katılıyorum ama milli duygularım yüksek olmasına rağmen söylüyorum bizim vatandaşlarımız tembel herşeyin kolayına kaçıyor adamlarda teknoloji var ama teknolojiyi bile pes ettiren bir milletiz.. yinede ırkçılık varsada kınıyorum..

para kazanmayı iptal edebilme teknolojisi var derken:D
Yıllardır millet dizi videoları maç videoları falan koyup ihtar gelene kadar kazancagı parayı kazanıyor ve sonrada siliyorlardı. Bu şekilde baya para kazanıyorlardı. Yani para kazanmalarını engelleyemiyorlardı hiçbir şekilde.Bunun ırkçılık la alakası yok bizim milletin çakallığı ile alakası var. Bence mantıklı bir hareket.

Bunu sadece Türkiye değil herkes yapıyor saçma bahane

google'a facebook yazan milletiz yıllardır internet kullanıp adres çubuğunuda bilmeyen milletiz:) adamları sadece zarara sokuyoruz normaldir

arkadaşlar geniş düşünün objektif bakın eğer ki doğruysa bu tür hileleri programları yapmayan yok hatta yurt dışında bot abone kasma like vs. siteleri bile açılıyor.. ve daha nice ülkeler şimdi bunları kimse görmeyip sadece Türkiye'yi mi görüyorlar ? buda güzel.. ırkçı israil.. 7 nisanda anonymus sağlam çökertti hıncını Türklerden çıkarıyorlar heralde :D

Bencede açılmasın, youtube çöplüğe döndür resmen. Her duyan atladı. Kaliteli içerik kalmadı. Yanıltıcı videolar çoğaldı örn. maç özetleri..

Yabancılarda yapıyor diyorsunuzda bizim kadar yapmıyorlar cidden. Ben acılması taraftarı değilim zaten bir video aratıyorsunuz altta aynısından 30 tane var. Belki ben o videoyu aramıyorum aynı kelimelerle aratınca cıkıcak baska bir video arıyorum. Nerdeyse 2-3 sayfa geri gitmek zorunda oldugum bile olmustu. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri