📣TÜRKİYE'nin En Kapsamlı YOUTUBE PANELİ

kendisine defalarca hakkımda şikayet konusu açmasını söyledim. Bu şekilde konumun kirletilmesini istemiyorum. Kendisi hakkında benimde söyleyecek çok şeylerim var ama yeri burası değil

https://prnt.sc/udgrqk
Sistemimi kullanan 113 kişi 300+siparişim mevcut. Dolandırıcıyım ama sadece sizi dolandırıyorum yani?

Kimsenin parasına çökmedim şimdiye kadar herkese elimden geldigince yardımcı oluyorum. Kendisinin bana söyledigi şeyleri görseniz, Benim yerimde başkası olsa değil yardım etmek cevap bile vermezdi.

sende yayınlaki görsün herkez seni karalama yapıyor ama sen bişi yapmıyorsun.

kendisine defalarca hakkımda şikayet konusu açmasını söyledim. Bu şekilde konumun kirletilmesini istemiyorum. Kendisi hakkında benimde söyleyecek çok şeylerim var ama yeri burası değil

https://prnt.sc/udgrqk
Sistemimi kullanan 113 kişi 300+siparişim mevcut. Dolandırıcıyım ama sadece sizi dolandırıyorum yani?

Kimsenin parasına çökmedim şimdiye kadar herkese elimden geldigince yardımcı oluyorum. Kendisinin bana söyledigi şeyleri görseniz, Benim yerimde başkası olsa değil yardım etmek cevap bile vermezdi.
parasının karşılığını olan hizmeti veya parasını verin ortada sorun kalmasın bir sistem yönetiyorsanız 50 farklı insanla muhattap olmanız mümkün ayırt etmeden yönettiğiniz sistem için destek vermek zorundasınız. Eğer istemiyorsanız parasını iade etme seçeneğini kullanabilirsiniz.

parasının karşılığını olan hizmeti veya parasını verin ortada sorun kalmasın bir sistem yönetiyorsanız 50 farklı insanla muhattap olmanız mümkün ayırt etmeden yönettiğiniz sistem için destek vermek zorundasınız. Eğer istemiyorsanız parasını iade etme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Bunun farkındayım birisi hizmet almak için geliyorsa hizmet sağlamak durumundayım. Herkesle tek tek destek sunmaya özellikle dikkat ediyorum. 500kişiyle ilgileniyor olmam kimseyi ilgilendirmez bu bir bahane olamaz tabiki ama bu kadar insan kullanıp şikayet etmeyip tek bir kişi ediyorsa burda sorun o kişidedir.

Benimle en başından güzelce konuşsa açıklama yapsa ben parasınıda iade eder 4000saatide gönderirdim. Fakat kendisi daha siparişten bir gün sonra beni mahkemeye vermekle tehdit etti (hatta dedigine göre o gün verdi).bende tamam öyleyse orada görüşürüz dedim. onun üzerine daha neler yazdı.

Bu saatten sonra benim yaptıgım hareket korktu ve geri çekildi olarak algılanır/algılar. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacagız. Beni orada yalvartacakmış arkadaş, bekliyorum o günü.

Yine özellikle diyorum parasının üzerine çökmedim bakiyesi aynı şekilde panelde duruyor. Tartıştık diye parasını silip ne halin varsa gör demedim bunu diyemem zaten.

arkadaşlar bu kişi hala paramı iade etmiyor. zaten yazdıklarındada itiraf ediyo görüyorsunuz. sistemi çalışmıyor. paramı dolandırdı diye birde teşekkür mü edecektim ? tabiki şikayet edicem. hakkımı aramak nezamandan beri suç oldu ? hakkımı arıyorum diye iade etmemesini söylemesi parama el koyması gasp ve dolandırıcılıktan başka birşey değildir. kendinizi benim yerime koyun. hizmet almak için para veriyorsunuz aradan 8 gün geçiyor hem hizmet alamıyorsunuz hem paranızı iade etmiyor bunun adı nedir ? ayrıca ortada çalışan bi hizmet yok yalandan ibaret. madem verdiği hizmet çalışıyorsa 8 gündür neden bana istatistik gelmiyor ? başka firmalardan alıyorum aynı gün istatistik geliyo. bununkinden gelmiyo. zaten gelmediğini kendisinide ekran görüntüleriyle görüp kabul etti. BEN SADECE PARAMIN KARŞILIĞINI OLAN HİZMETİ HAKKIMI İSTİYORUM. AMA HİZMETİ ÇALIŞMIYOR O NEDENLE İADE İSTİYORUM. AMA BURADADA İTİRAF ETTİĞİ ÜZERE İADE ETMİYECEĞİNİ SÖYLÜYOR. BU ZORBALIĞIN ADI NEDİR ? KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYUN. lütfen bu kişinin başka insanlarıda dolandırmasına izin vermeyin

Merhaba arkadaşlar kesinlikle arkadaşımız para iadesini sağlıyor isteyen arkadaşlara dekont ta atarım ben aldım bir sorun yaşandı bekledik bir kısmını ödediler aceleye ve kavga etmeye gerek yok arkadaşımız gayet anlayışlı, sorun yaşatmıyor. Güzel dille ifade edin ne ifade edecekseniz ben bu arkadaşı tanımıyorum bunu herkes bilir bu yüzden gönül rahatlığıyla alın derim teknoloji bu hata yaşanır. Yaşanırsa arkadaşa düzgün yazın o ilgilenir zaten.

Edit: Abone sorunu vardı 10 gündür ama bugün itibariyle abone sorunum halledilip şimdilik yeteri kadar abone sağlandı teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Güzel yaklaşana güzel yaklaşıyorum. Elimden geldiğince kimseyi magdur etmemek için uğraşıyorum.

Kimseyle kişisel bir problemim yok. @talhax Sizde insanca yaklaşsaydınız sizede yardımcı olurdum fakat siz kavga etmeyi tercih ettiniz.

Güncel devam ediyoruz.

• Youtube CANLI YAYIN izlenim
  • Youtube PREMIERE İzlenim
SERVİSLERİ EKLENMİŞTİR

bakiye yükledim ancak sipariş geçmeden once destek istedim. bakar mısınız?

Youtube Abone HIZLI [1-2k Günlük] / GARANTİLİ Servisi Eklenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri