Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş ilgili sorularımı yanıtladı sipariş geçtim sonuçları olumlu olumsuz paylaşacağım iyi forumlar
Bende dün gece almıştım aynı şekilde geldi benimde ve bugün pk kapandı inşallah ondan değildir sen yazınca kuskulandimmerhabalar
panelle ilgili tecrübemi paylaşmak isterim.Alım yapacak arkadaşlar dikkat etsinler.
Dün gece Pk açık kanala 1k /22 tl
YOUTUBE HIGH RETENTION İZLENME [SEO] [5-20DK ARASI İZLENME]
Youtube İzlenme [Ömür Boyu Garantili] [SEO AMAÇLI]
hizmeti alımı yaptım. Bugün baktığımda an itibariyle 2.6k izlenme geldiğini ve halen devam ettiğini gördüm.bunu konu sahibi arkadaşa ilettim. Burada panelle ilgili stabil olmayan bir durum var. Panel seçilen hizmet dışında başka bir izlenim türü tahminen kuru izlenim 0-30sn gönderiyor.
Arkadaş bitmesi lazımdı ama bişeyler olmuş dedi.
(Hiç bişey olmasada kesin bişeyler olmuş olabilir)
İzlenimi durdurmasını istedim cevap vermedi.Panel destek çevrim dışı.
İade telafi falan istemek için yazmıyorum.22 lira değil konu. Burada hizmet veriyorsan hizmetine sahip çıkmalısın.Hizmet almak için yazdığındaki alakayı hizmet sonrası da göstermelisin.Konrol edeyim gereğini sağlarım dışardayım şuan bakamıyorum şöyle yapalım vs desen zaten anlayış gösteririm.
Not:Videoyu silerek kendi çözümümü buldum.Pk açık kanala inş bi sorun yaratmaz bu durum. 22 lirayı da bi hayır kurumuna bağışlarsanız memnun olurum.
iyi forumlar
Bende dün gece almıştım aynı şekilde geldi benimde ve bugün pk kapandı inşallah ondan değildir sen yazınca kuskulandim
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhabalar
panelle ilgili tecrübemi paylaşmak isterim.Alım yapacak arkadaşlar dikkat etsinler.
Dün gece Pk açık kanala 1k /22 tl
YOUTUBE HIGH RETENTION İZLENME [SEO] [5-20DK ARASI İZLENME]
Youtube İzlenme [Ömür Boyu Garantili] [SEO AMAÇLI]
hizmeti alımı yaptım. Bugün baktığımda an itibariyle 2.6k izlenme geldiğini ve halen devam ettiğini gördüm.bunu konu sahibi arkadaşa ilettim. Burada panelle ilgili stabil olmayan bir durum var. Panel seçilen hizmet dışında başka bir izlenim türü tahminen kuru izlenim 0-30sn gönderiyor.
Arkadaş bitmesi lazımdı ama bişeyler olmuş dedi.
(Hiç bişey olmasada kesin bişeyler olmuş olabilir)
İzlenimi durdurmasını istedim cevap vermedi.Panel destek çevrim dışı.
İade telafi falan istemek için yazmıyorum.22 lira değil konu. Burada hizmet veriyorsan hizmetine sahip çıkmalısın.Hizmet almak için yazdığındaki alakayı hizmet sonrası da göstermelisin.Konrol edeyim gereğini sağlarım dışardayım şuan bakamıyorum şöyle yapalım vs desen zaten anlayış gösteririm.
Not:Videoyu silerek kendi çözümümü buldum.Pk açık kanala inş bi sorun yaratmaz bu durum. 22 lirayı da bi hayır kurumuna bağışlarsanız memnun olurum.
iyi forumlar

Sizle konuştuk hersey iyiydi. Aradan 1saat geçmeden birsürü şey yazmışsınız.
24saat destek verdigimi hiçbir zaman söylemedim, söylemiyorum. Herkese elimden geldigince en yakın sürede dönüş yapıyorum ama herkesin oldugu gibi benimde bir real yaşantım var o yüzden bişey yazdıgınızda anında cevap alacaksınız diye bir söz kimseye veremem.
dün birisi 1k aldı 1k izlenim geldi 3-5 niye fazla gelmiyo diye şikayet etti
bugün siz 1k alıyorsunuz fazla geliyor diye şikayet ediyorsunuz
HER iNSANI MUTLU ETMEK İMKANSIZDIR.
Dediginiz servise bugün gelen yorum. (karaladıgım yerler kendisiyle olan başka bir sohbetim)
Hizmet gelmemiş olsa iadenizide yapardım ama gelen bir hizmetin iadesi olmaz o yüzden yardımcı olamıyacagım. Herkesin yorumuna saygım vardır. Memnun kalmayan insan kullanmaz olur ve biter bu sizin tercihiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.