Türkler Adına Rusya'dan Özür Diliyorlar.

beyinleri bulanmış aynı tipler sahnede

çok seviyorsan haydi moskovaya
 
Konuyu her gördüğümde sinirden gülüyorum

bu arada bizim forumda rus yokmuş :D onu farkettim [MENTION=8951]Dean[/MENTION]
 
şeyh şamil'den özür diliyorum.
osman paşa'dan özür diliyorum.
sarıkamış şehitlerinin önünde kırım tatarlarından özür diliyorum.

ülkemizde böyle salakların yetişmesine izin verdiğimiz için hepsinden tek tek özür diliyorum.
(...alinti)
 
Bunlar sosyalist, stalinn ve leninin götünü yalayan tipler
 
Uluslararası arenada devlet yanlış doğru bir adım attığında seçilen iktidar hükümet kim olursa olsun yanlışıyla doğrusuyla en azından dışarıya karşı halk desteklemek zorundadır. Onun haricinde diyebilirsin ki işte uçak düşürüldü Türkler'den vize istenmeye başlandı biraz bizi zora soktu vb. kendi aranda tanıdığına konuşur tepkini koyarsın şöyle yanlıştı böyle doğruydu diye de değerlendirebilirsin de bu nedir gidip özür dilemek hainliktir. öte yandan öz eleştiri yapacak olursak Amerika bizim askerlerin kafaya çuvalı geçirdi ardından bizim hükümet Irak teskerisini meclisten geçirdi. Bu perspektiften olaya bakıldığı zaman bunu yapan hükümetin herhangi bir ülkenin uçağı gelmiş ihlal yapmış diye düşürmesi bana pek mantıklı gelmiyor altında yatan başka bir sebep vardır diye düşünüyorum. Çünkü mantıken düşündüğün de adamlar bizim askerin kafaya çuvalları geçirip tüm Dünya'ya izletti biz hiç bir yaptırımda bulunmadık bu adamları kınamaktan başka. Bu kadar büyük bir şeye yaptırım da bulunmayıp üste adamlara üst verirken ötekinin uçağı gelmiş ihlal yapmış diye düşürüyorsa aynı insanlar bir çıkarları altında yatan başka bir sebep vardır mantıken.
 
tamanes

bunlar vatan hayini bile denemez vatanını satan hayinler desek daha ıyı olur
 
şu içimizdeki fransızler ermeniler ne zaman bitecek çok merak ediyorum
 
videoyu izledim tekrar sinirlendim ya asılması lazım böyle hainlerin ve bu hainlerin başı başları tbmm'de oturuyor. rezalet cidden Dünya tarihinde böyle bir hainlik yoktur.
Bu video bir şey değil ki adamların başı gidip Rusya yetkilileriyle görüşüp özür dileriz affedin bizi ağabey demeye gitmedi mi Rusya'ya bu video ne ki onun yanında bizim Türkiye Büyük Millet Meclisini resmi olarak temsil eden siyasal partilerden birinin eş başkanı çıktı gitti özür diledi Türkiye adına bunu normal karşılamak lazım.
 
Biz ''büyük Türk milleti'' desek ''Türkiyeli diyeceksin'' deme potansiyeli olan tipler ''büyük rus milleti'' diyor. Nasıl bir ironisiniz siz böyle?
 
Bunları ABD de yapsalar o sabah times meydanında ölü olarak bulunurlar, ABD polisi ibret olsun diye saatlerce cesetleri meydandan kaldırmaz bu işin çözümü bu kadar basittir hainle masaya oturulmaz kafasına sıkılır hem ülkeni hem itibarını zararlı mahluklardan kurtarırsın
 
Hakiki ........ nasıl olur bunu göstermeye çalışmışlar. Boşluğu zevkinize göre istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.
 
" bunlar , çxk beyinli insanlar " cümlesinde x yerine hangi harf getirilmelidir ?

a) a
b) e
c) i
d) ü
e) o

ygs sorusu ..
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri