Türklere Kızdı!

Üzerine gitmeyin sanırım google hesaplarını kapattı trip atıyor :D

Büyük ihtimalle Espri arkadaşlar.
Google, türklerin yüzde 80'inin google'ı internetin anasayfası explorer'ıda internetin kendisi sandıklarını adı gibi bilir.

Adam çok güzel espri yapmış.

Son düzenleme:
google bu tarz şeylerle uğraşsaydı google olamazdı. tamamen bir Türk'ün aklından çıkmış bir şey. bu konuşmayı google'ın en düşük çalışanı bileni yapmaz. zaten böyle birini işe almazlar. bu konuşma bizim toplumumuzun kalıplaşmış düşüncelerini yansıtan bir konuşma biçimidir. zaten biz bu düşünce yapısında olduğumuz için ilerleyemiyoruz.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten...

Yanlış hatırlamıyorsam şu kısmı televizyonda görmüştüm... Açıklama yaparken izlediğimi hatırlıyorum. Hatta sinirli bir ifadesi vardı.

“Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar Güldüm doğrusu gerçekler acıdır bizim türklerden beklerim :)

bu haberin "asparagas" oldugu 1-2 sene önce forumda bu konu tekrar acıldıgında altına not olarak geçilmişti

ama güzel yazmıslar :D

Yalan haber!
fakat konuyu okuyanlar google google yazmayı denediniz mi ? (Doğru söyleyin :D :D )

öyle demeyin arkadaşlar :d ben googleye google yazan adamım :D :D :D şaka gibi link kontrol etmek için yazıyordum web sitesiyyle ugraşırken :D

konuyu baltaladigim icin ve gereksiz birsey yazdigim icin ozurdilerim +15 dk sini onaylicam kanalimin numara bulamadim yardimci olurmusunuz birisi nu werebilirmi acaba yeni konu acmak istemedim forum cop olmasin

Son düzenleme:
"ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyuncahizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi. "

Ahahaahah kahkaha attım çok iyi ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri