Türkmendağı'ndaki Soydaşlarımıza Yardım Kampanyası

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar saatlerdir Twitter'da bir etkinlik var TürkmendağıYaz 1079aSMSat kampanyası düzenleniyor tagın sahibi Ülkü Ocakları fakat konunun içinde başka kurumlara ait numara ve hesaplar da mevcut istediğiniz kuruma yapabilirsiniz 1 sms atıyorsunuz ve 5 Tl + 2 sms ücreti kesiyor (2 sms ücreti 40 kr falan operatöre göre değişiyor)

v8zA56.png

d0pOP7.png

Ben yolladım 5 Tl Oradaki Türkmen soydaşlarımız bir yandan Işid,bir yandan suriye ordusu bir yandan peşmerge ve pkk ile uğraşırken havadan da rusya,abd,ingiltere,israil ve fransa savaş uçaklarıyla vuruluyor ama topraklarını vermemek için direniyorlar.Kimseyi zorlama amacım yok ancak bence sizde destek olun 5 Tl hiç bir şey değil sadaka niyetine okyanusta bir damla olmak için yollayın bence.

J61QBo.jpg

Narqotik' Alıntı:
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum konu tamamen bilgilendirme amaçlı açılmıştır konuda da dediğim gibi zorunlu bir durum yok gönüllülük gerektiriyor ve ne Ülkü Ocakları ile ne de bu konuda geçen başka bir kurumla alakam veya bir çıkarım yoktur.

Arkadaşlar ilk yardımlar an itibari ile Türkmenlere ulaşmaya başlamış,Kampanyayı düzenleyen Ülkü Ocakları,Türkmenlerin teşekkür videosunu yayınladı.Yapılan yardımların amacına uygun olarak kullanıldığını videoyu izleyerek görebilirsiniz :)
teşekkür videosu
Teşekkür videosu 2
Teşekkür videosu 3

Son düzenleme:
Yazik ki ne yazik.! it,köpek,hain vatanimda cirit atarken,Öz kardesim bir sms yardimina muhtac kaldi.Ne denirki baska !....

daha 2 gün önce bu put oğlu putin g20 de barış teröre hayır bilmem ne konuşmadı mı da 2 gün sonra hemen esed le bir olup ********lik yapıyo

[MENTION=8385]Narqotik[/MENTION] Hocam cepte TL yok ama ben sana paypaldan yollasam sen varsa telefondan 1 msjda benim için atabilirmisin ? Paylaşıp desteklediğin için senden ve destek olanlardan Allah razı olsun Allah yardımcıları olsun Rabbimden başka kimleri kaldı zaten :(

[MENTION=8385]Narqotik[/MENTION] Hocam cepte TL yok ama ben sana paypaldan yollasam sen varsa telefondan 1 msjda benim için atabilirmisin ? Paylaşıp desteklediğin için senden ve destek olanlardan Allah razı olsun Allah yardımcıları olsun Rabbimden başka kimleri kaldı zaten :(

Hocam vallahi cep telefonumdaki tüm paramı bu kampanyaya harcadım bende de kalmadı ancak size tavsiyem kimseye güvenmeyin 5 Tl için bile günaha girecek insanlar çıkabilir yarın telefonunuza kendiniz yükleyin veya nakit yoksa bir arkadaşınızdan dostunuzdan mesaj atıp gözünüzle görüp ona verirsiniz parayı

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum konu tamamen bilgilendirme amaçlı açılmıştır konuda da dediğim gibi zorunlu bir durum yok gönüllülük gerektiriyor ve ne Ülkü Ocakları ile ne de bu konuda geçen başka bir kurumla alakam veya bir çıkarım yoktur.

[MENTION=8385]Narqotik[/MENTION] Haklısın hocam :) gündüz patronumdan yada işten eve geçince annemlerden rica ederim artık daha sağlıklı olur

Şerefsizler türkmenlere giden tırları durdurup hainlik ediyolar ya ona yanıyorum.

daha 2 gün önce bu put oğlu putin g20 de barış teröre hayır bilmem ne konuşmadı mı da 2 gün sonra hemen esed le bir olup ********lik yapıyo

G20 den 1 gün sonra amerika pkk ya silah yardımı yaptı, '' bu defa ucaktan atmadık , elden verdik '' diye acıklama yaptı. ( daha önce ucaktan attıklarının yarısı işide yarısı pkk ya gitmişti )

G20 den 1 gün sonra amerika pkk ya silah yardımı yaptı, '' bu defa ucaktan atmadık , elden verdik '' diye acıklama yaptı. ( daha önce ucaktan attıklarının yarısı işide yarısı pkk ya gitmişti )

Birde teröre hayır diyip böyle yaptılar mı çıldırıyorum. Madem yapıcak ben bunun tarafındayım de korkak gibi bi öyle bi böyle deme.

Arkadaşlar saatlerdir Twitter'da bir etkinlik var TürkmendağıYaz 1079aSMSat kampanyası düzenleniyor tagın sahibi Ülkü Ocakları fakat konunun içinde başka kurumlara ait numara ve hesaplar da mevcut istediğiniz kuruma yapabilirsiniz 1 sms atıyorsunuz ve 5 Tl + 2 sms ücreti kesiyor (2 sms ücreti 40 kr falan operatöre göre değişiyor)

d0pOP7.png

Ben yolladım 5 Tl Oradaki Türkmen soydaşlarımız bir yandan Işid,bir yandan suriye ordusu bir yandan peşmerge ve pkk ile uğraşırken havadan da rusya,abd,ingiltere,israil ve fransa savaş uçaklarıyla vuruluyor ama topraklarını vermemek için direniyorlar.Kimseyi zorlama amacım yok ancak bence sizde destek olun 5 Tl hiç bir şey değil sadaka niyetine okyanusta bir damla olmak için yollayın bence.

J61QBo.jpg

Banka hesabı yok mu ? O şekilde nasıl gönderebiliriz ?

saadece suriyede türkmenler zülüm cekmiyor bi yandan çin bi yandan russya türk devletlerini asimile etmeye çalışıyor eziyor öldürüyor ...
büyük devlet olacaksan gireceksin yaracaksın oraları...

bilmem kac, onlarca türk devleti var topla artık bunları tek çatı altında kur avurpa gibi türk birliğini dünyaya meydan oku okucaksan türk ya hür dür yada ölür böye orta yol bize yakışmaz.

Banka hesabı yok mu ? O şekilde nasıl gönderebiliriz ?

Eklemeyi unutmuşum hatırlattığınız için teşekkür ederim.(Hesap numaraları ve aklınıza takılan diğer bilgiler kampanyanın sahibi Ülkü Ocakları resmi web sitesi ve resmi sosyal medya hesaplarından da takip edebiliriz.)

saadece suriyede türkmenler zülüm cekmiyor bi yandan çin bi yandan russya türk devletlerini asimile etmeye çalışıyor eziyor öldürüyor ...
büyük devlet olacaksan gireceksin yaracaksın oraları...

bilmem kac, onlarca türk devleti var topla artık bunları tek çatı altında kur avurpa gibi türk birliğini dünyaya meydan oku okucaksan türk ya hür dür yada ölür böye orta yol bize yakışmaz.

Haklısınız hocam ama Ülkü Ocakları Çin'de Musul'da Kerkük'de zulüm olduğunda oradaki Türkmenlere de yardımda bulunmuştu.Sadece bu tür kurumlar değil devletin,hükümetin bizzat tavrını gösterip elinden geldiği yardımları yapması gerekiyor bence silahsa silah,gıdaysa gıda ne gerekiyorsa verilmesi gerek konudaki arkadaşların belirttiği gibi ABD arsızlıkta sınırı aştı artık pkkya elden silah dağıtıyor,biz kendi akrabamız olan Türkmenlere yardımı dahi sınırlı yapıyoruz

v8zA56.png

Son düzenleme:
Tamam Türkmenlere gidebilir fakat siyasi bir partinin oluşumunun yardım kampanyası, siyasetin yasak denildiği forumda yapılması doğru mu? Ülkü Ocakları, MHP'nin bir siyasi oluşumudur.

konuda siyasete dair hiçbirşey yok
sen yazmazsan parti ismi bile geçmeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri