Türkmenlere kim sahip çıkacak kim yardım etcek ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Dean

Guest
10417707_10203383534103573_8845000058300876709_n.jpg

Bunlara kim yardım eli uzatacak devletimiz niye bakmıyor bu insanlara bunlar müslüman değil mi bunlarda türk değil mi ? filistindekilerden suriyedekilerden ne farkı var ? onlarda kardeşimiz bunlarda ? Niye böyle cidden anlamıyorum.

Lütfen hemen konuyu kapatmaya yeltenmeyin...

ARKADAŞLAR LÜTFEN KONUYU SAPTIRMAYIN ŞURDA GÜZEL GÜZEL KONUŞALIM. ŞU MÜBAREK GÜNLERDE ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN ÖYLE YAZIN LÜTFEN

Son düzenleme:
Suan inanılmaz sinirlendim. Çok ters birsey yazardımda tartısma çıkar ban yerim. O yüzden yazmıyorum. Ne yazacağımı anlayan anlamıstır :)

Kendi ırkımdan gelen türkmenlerede Allah yardım etsin. İnsallah bize kızmıyorlardır :( Elimiz kolumuz bağlı

suriyeli çingenlerden türklere sıra gelmiyor. birgün türk bir başbakan gelirse belki sahip çıkan olur.

arap değiller ondan kardeşim filistin için kıyametleri kopartanlar şimdi ağızlarını bile açmıyorlar koca Türk milleti kimlerin eline düştü yazık..

Allah'ım yazılanlara bak . Birisi çingene demiş diğeri Rabia . Onlarda bizim kardeşimiz uyumayın millet ! Allah zulüm altındaki tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etsin , diyeceğinize . Denilene bakın . Ayıptır

bıraksınlar bana arapların müsmanlığını dün gözlerimle gördüm almışlar dondurmaları yiyip duruyorlar atamız en güzeli seneler önce sölemiş ztn araplardan dost olmaz diye

Allah'ım yazılanlara bak . Birisi çingene demiş diğeri Rabia . Onlarda bizim kardeşimiz uyumayın millet ! Allah zulüm altındaki tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etsin , diyeceğinize . Denilene bakın . Ayıptır
Tartısmak için yazmıyorum bak bunu ama.
Suriyeliler benim kardesim değil. Ne olaylar çıkardıklarına sahit oldum. Hatta banada ucu dokundu. O insanlardan kardes olmaz bana ! Tuzu kuru konusmak kolay olabilir ama Suriyelilerin nasıl insanlar olduklarını onların çıkardığı olaylardan dili yanan anlar zaten. Dili yanmayanda onlar kardesimiz der.

Lütfen bu konu hakkında tartısmayalım kardesim. Sadece gördüklerimi anlattım.

arap değiller ondan kardeşim filistin için kıyametleri kopartanlar şimdi ağızlarını bile açmıyorlar koca Türk milleti kimlerin eline düştü yazık..

Kardeş herkese yardım etsinler bişey demiyoruzda niye Türkmenlere bişey yapılmıuyor onu anlamıyorum, çinliler orda katliam yapıyo uygur türklerine adamlar bas bas bağırıyo yardım edin diye bizimkilerden ses yok, niye ?

Hocam biz suriyelilere yardıma karşı değiliz ancak Türkmenlere neden yardım edilmiyor ? Türkle Türk dost değildir.Türkle Türk kardeştir.

Tartısmak için yazmıyorum bak bunu ama.
Suriyeliler benim kardesim değil. Ne olaylar çıkardıklarına sahit oldum. Hatta banada ucu dokundu. O insanlardan kardes olmaz bana ! Tuzu kuru konusmak kolay olabilir ama Suriyelilerin nasıl insanlar olduklarını onların çıkardığı olaylardan dili yanan anlar zaten. Dili yanmayanda onlar kardesimiz der.

Lütfen bu konu hakkında tartısmayalım kardesim. Sadece gördüklerimi anlattım.

Zaten bu konuda biriyle tartışmayı niye uzatayım . Tüm müslümanlar benim kardeşimdir nokta

işidin karşısına çıkan bi ordu yokki. ama işid de bir amaca hizmet ediyor. bu olaylar yüzünden sünni ve şiiler biraraya gelip beraber durmaya başlamışlar. mezhep savaşları bitiyor yavaş yavaş

mısır için sokaklara dökülen çok duyarlı vatandaşlarımız kendi soydaşları için neden bişeyler yapmaz.tabi ya onlar önce akp nin ağzına bakarlar bu konuyla ilgili bi direktif varmı diye.bağımsız düşünme yetisi yok ki

aslında yazmayacaktım ama dayanamadım yine. banlarlarsa banlasınlar. bizi yönetenlerin hiç biri Türk değil ki. bu halkında da %50 den fazlası arap gibi yaşıyor arapları kardeş görüyor zaten. Türk kimsenin umrunda değil. müslüman arap benim kardeşim değildir , müslüman Türk , hristiyan Türk , şamanist Türk benim kardeşimdir. Türkün Türkten başka dostu yoktur !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri