Türkmenlere kim sahip çıkacak kim yardım etcek ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işidin karşısına çıkan bi ordu yokki. ama işid de bir amaca hizmet ediyor. bu olaylar yüzünden sünni ve şiiler biraraya gelip beraber durmaya başlamışlar. mezhep savaşları bitiyor yavaş yavaş

keskeee kardeşş nerde o günler şu alevi sunni olayı bitsin bizim aramızı bozan dış güçler biizm kendimizin sorunu değil

Hocam biz suriyelilere yardıma karşı değiliz ancak Türkmenlere neden yardım edilmiyor ? Türkle Türk dost değildir.Türkle Türk kardeştir.

Müslümanlar Müslüman kardeştir hocam . Milliyetçilik ayaklarını bitirin artık . Tüm müslümanlar acı içinde . Sadece Çeçenistan'ı Türkistan'ı düşünüyorsunuz sizler bizimde sadece arapları düşünüyor sanıyorsunuz . Çeçenistan a vakti zamanında yardım göndermeyecek Rusya'nın kendi iç sorunudur diyen ismini söylememe gerek bile yok yöneticilerimiz olmuştur . Şimdi öyle mi ? Şimdi nerede bir müslümana saldırı oldumu orada sesimiz çıkmaya başladı ve böyle devam edecek . Ileride sadece ses olacakta kalmayacaktır bu hararetimiz .
Allah tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etsin

Konudaki son mesajımdır . Lütfen kimse alıntılamasın

aslında yazmayacaktım ama dayanamadım yine. banlarlarsa banlasınlar. bizi yönetenlerin hiç biri Türk değil ki. bu halkında da %50 den fazlası arap gibi yaşıyor arapları kardeş görüyor zaten. Türk kimsenin umrunda değil. müslüman arap benim kardeşim değildir , müslüman Türk , hristiyan Türk , şamanist Türk benim kardeşimdir. Türkün Türkten başka dostu yoktur !

hahaha entry nik. yıllarca bu niki reservde mi tuttun kardeş.:D

siyasi konu yada yorum değildir yazdıgım dun berkıne terörist diyenler bugun işide örgütü anca diyebildi...

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU - KARDEŞİ YOKTUR.. Zamanında fransızlar ile güneydogu anadoluya giren hangi milletti afedersin(I. Dünya savası)

Mevzu Türk olunca göz yumarlar rant elde edemezler ondan kimse yardım ettiği felan yok anca filistine zırvalar dururlar Doğu Türkistan da işgal altın da gören var mı yok , Türkleri hiç bir yerde istemiyorlar çünkü başını kaldırırsa dünyayı titretir,

siyasi konu yada yorum değildir yazdıgım dun berkıne terörist diyenler bugun işide örgütü anca diyebildi...

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU - KARDEŞİ YOKTUR.. Zamanında fransızlar ile güneydogu anadoluya giren hangi milletti afedersin(I. Dünya savası)

şerif hüseyin değilmiydi biizi satan hocam ? cihad çağrısı yapıldı adam uymadı gitti ingilizlerin peşinden

Kardeş herkese yardım etsinler bişey demiyoruzda niye Türkmenlere bişey yapılmıuyor onu anlamıyorum, çinliler orda katliam yapıyo uygur türklerine adamlar bas bas bağırıyo yardım edin diye bizimkilerden ses yok, niye ?

doğu Türkistan bizim Ata yurdumuz biz hassasiyet gösteriyoruz ki Atalarımız o toprağın altında üstünde olan soydaşlarımızda hızla şehit düşmekte yıllardır tek bir örnek vereceğim bundan birkaç yıl önce Türkistanda katliam en hizli zamanlarında iken biz kalktık çin le ortak hava tatbikatı yaptık kimdi bizim ortak düşmanımız.. azerbaycan karabağ sorunu ortada iken cumhurbaşkanımız ermenistana ziyarete gitmedimi hatta kapı açma bile konuşuldu sonradan tepki yağınca kucuk bı kıvırma operasyonuyla toplandı iş.. doğrudur Müslüman müşlümanın öz kardeşidir diyen kutlu peygamberin ümmetiyiz tabiki onlarada göz yummayacağız ama herkese soruyorum evdeki kardeşin aç iken silah tehditi altındayken kim başkaları için koşturur bizim öz kardeşlerimiz soydaşlarımız ne suriyelilerdir nede filistinliler

valla suriyeli cinganların türkiyeye sokulmasından bende rahatsızım ama yapacak bişey yok. elimizdeki en iyi adam bu. tutupda ekmek için ekmeleddin die bağıracak halimiz yok :)

valla suriyeli cinganların türkiyeye sokulmasından bende rahatsızım ama yapacak bişey yok. elimizdeki en iyi adam bu. tutupda ekmek için ekmeleddin die bağıracak halimiz yok :)

Bak mesala bu kişiyi banlayabilirisn bunlar böyle diye konu kapatılmasına gerek yok. [MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION]

Yav mesaj atmayacaktım bu konudada bu son olsun . Suriye'de katliam var arkadaşım , oradaki kardeşlerimizin katledilmesinimi seyretseydik ? Arada toprak yok sınırlarımız bir tabiki bize gelecekler . Bizde gelene gitmi diyeceğiz ? Türk Türk dediniz Türk e yakışır mı zor durumdakini geri çevirmek ?

Suriyeliler fink atıyor, Türkmen kardeşlerimiz can çekişiyor.
Olacak iş değil.

her konunun cılkını çıkaranlar, düzgün bir şekilde açılan her konuda oraya buraya sataşanlar, diğer görüşteki kişilerin görüşlerine zerre saygı duymayanlar, siyasi fikir ayrımına, din ayrımına düşecek şekilde mesaj atan arkadaşlar;
Defalarca bunların yasak olduğu belirtildi. Çıkıp kimse demesin ben neden banlandım diye. Birilerini banlamak, yasaklamak kadar uzak durduğum başka birşey yok şu forumda ama illa bağırıyor bazı arkadaşlar, ben sivriyim, ben her istediğimi konusurum diye. Konuşamazsınız arkadaşlar. Din, Dil, Irk, Meshep ve siyasi görüşleri bu şekilde, karşıt görüşlerle konuşamazsınız. Burası sizin sokakta oturup her konuyu konuşabildiğiniz arkadaş ortamınız değil. Çünkü sizin yazdığınız mesajı görebilecek, sizinle fikir ayrılığına düşebilecek yüzlerce kişi var. Bu kişilerde söz hakkına sahip olacak.
Kimse kusura bakmasın. 1'er gün uzaklaştırma alacak bazı arkadaşlar. Yeterince uyarı var bu konuyla ilgili
İyi Forumlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri