TurkNet BTK Kararına Uydu

5-6 aydır ttnet tahhütüm bitik şekilde kullanıyorum. Sözde 16mbit 79tl ödüyorum. Türknete baktımda galiba faturayı önden istiyorlar. Benim bu güne kadar faturamı gününde ödediğim görülmemiş. 2 fatura birikir kesilmeden öderim genelde (üşengeçlik).. türknet sitesinden sorgulama yaptım 50mbit 150gb + 4x 50gb extra kota veririm dedi :)

türknet ttnetten 24 mbit aldığım yerde 16 mbit veririm diyor fiber internet ? neden böyle yüksek hız alanlar nasıl aldı?

Superonline 50 mbit VDSL 200 gb AKN kullanıyorum. Akn den düşüyor şuan yaptığım indirmeler. Superonline vdsl kullanan var mı benden başka ?

Idm zamanlama yaptım. Gece 2:10 Sabah 7:30 arası 60gb yakın download yaptım. Bende baktım az önce 60gb AKN den düşmüş. Normalde düşmemesi gerekti.
Ya burayı daha ayarlayamadilar. Yada düşmemesi gerektiğini bilmiyorlar :)

Şu anda akn yı aştım. Sorunsuzca 15 mbps hız alabiliyorum :) Bu çok güzel :)

Son düzenleme:
TTNet deyim fakat Turknet'e geçmek istiyorum. Tek problem evde Tivibu var evdekilerin televizyon olayını nasıl çözeceğim. Tivibu'yu başka bir internet servisi kullanırken kullanabilirmiyim ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Idm zamanlama yaptım. Gece 2:10 Sabah 7:30 arası 60gb yakın download yaptım. Bende baktım az önce 60gb AKN den düşmüş. Normalde düşmemesi gerekti.
Ya burayı daha ayarlayamadilar. Yada düşmemesi gerektiğini bilmiyorlar :)

Şu anda akn yı aştım. Sorunsuzca 15 mbps hız alabiliyorum :) Bu çok güzel :)

Gece bende 50 gb download yaptım sabah baktım 14 gb düşmüş sadece. Sanırım sende bir problem var yada düzeltmiş olmalılar nedir durumun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri