Türknet Daveti Gönderebilecek?

valla kopma olmadı hiç bende ama bazen düşüş oluyor 1 aydır geçtim bende

tek memnun olmadığım yanı ...internet bağlanmış diyor çağrı merkezi "siz bi elektrikci cagırın baglantıyı yapsın kutudan biz oraya boş bir kablo bıraktık ":D:D apartmaanda var 66 daire kablo olsa ne tek tek sinyal alacaksın telden de bağlıyacaksın o biraz canımı sıkmıştı

1 ay oldu hocam bağlanalı ilk 3 gün sürekli kopma oluyordu destekden yazdım çözdüler sorunu şu anlık çok stabil hızım var sabit 8.30 mpbs ne yukarı ne aşağı malum adsl olduğu için

modeme her reset attığımızda ip değişiyor mu hocam? :)

bende hız testinde 18 mbps destekliyo diyor ttnet modemleriyle türknete geçmek istyrm ama daha fazla hız almam mümkün degil mi birsürü kişiye 30-40-50 mbps alanlar var

Hocam şöyle diyim tekirdağ'da 75mbp'e kadar destekliyordu. Hız testlerinde 60mbps flan alıyodum lol'de 18fps ile oynuyordum.Isparta'da 35mbp'e kadar destekliyor.Ordada hız testlerinde 30mbp civarı alıyorum.38fps ile oynuyorum.Kısaca memnunum.
https://turk.net/p/RVN21DA35IMX/ bu linkten de ulaşabilirsiniz.

bende 25 mbit superonline fiber var, kota bitsede bitmesede 9 fps oynuyorum

davetiye isteyene bende gönderebilirim :)
Turknet iyimi derseniz tabikide :)
pm atın yeter

7 aydır kullanmaktayım. 75 mbit destekliyormuş hattım. ilk başlarda 40 mbit alabildim evden. şu an 50 mbit alıyorum. kesinti hiç yaşamadım.Hızda azalma da hiç yaşamadım. kurulumda evime kadar gelip kontrol ettiler. ekstra birini çağır vs uğraştırmadılar. ben çok memnunum. modem olarak turknetin sattığını aldım. ondan da memnunum.

türkneti kötüleyenleri anlamıyorum. bende 7 yıllık eski modem olmasına rağmen 10 - 11 arası hız alıyorum gösterilen değerlerde. idm ile dosya indirirken 1.2 mb saniye stabil kalıyor. yaklasık 1 yıldan fazladır kullanıyorum bu güne kadar hiç internette kopma vb durumlarla karşılaşmadım.
ek olarak iptal vb durumlarda sadece türknet değil bayisi olmayan her şirket ıslak imzalı dilekçe ister ellerine ulaşmadan kapatma işlemi yapamaz. mağduriyetler mutlaka oluyor bu turknette de olur digitürktede veya başka şirketlerde de bu konuda Allah hepimize sabır versin

bende 1 yıldır öğrenci evinde kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedım.akk kalktıktan sonrada 10 numara oldu
davetiye isteyen varya yollayabilirim

Hocam şöyle diyim tekirdağ'da 75mbp'e kadar destekliyordu. Hız testlerinde 60mbps flan alıyodum lol'de 18fps ile oynuyordum.Isparta'da 35mbp'e kadar destekliyor.Ordada hız testlerinde 30mbp civarı alıyorum.38fps ile oynuyorum.Kısaca memnunum.
https://turk.net/p/RVN21DA35IMX/ bu linkten de ulaşabilirsiniz.

sizin linkten başvuru yapıyorum hocam :)

Isteyene bende turknet davet kodunu verebilirim.

Bende turktelekom'dan geçiş yaptım taahhütüm biter bitmez ilk işim geçmek oldu acabalar ile geçerken çok memnun olduğumu gördüm

4 aydır kullanıyorum.

Ttnet ile 1mbps ile bağlantı hızını gördüğüm internetim de

turknet ile 21mbps altında çok nadirdir gördüğüm

aşağıdada ekran görüntüsü mevcut

Bu arada fiber altyapısı yok burada normal kullanıyorum birde fiber alt ypısı olsa nasıl olurdu hiç bilemiyorum.
http://prntscr.com/h79et1

Referans kodum da: https://turk.net/p/IRY62RD96YHV/

Son düzenleme:
Not : 2 gün önce geçtim ilk gün internet iyiydi öbür gün sabah bi kalktım internet ışığı hiç yanmıyor . Arıyorum otomatik sesli yanıt sistemi yapmışlar arıza kaydı oluşturuldu diyor kapanıyor. Muhattap olacağınız bir kişi bulamıyorsunuz . Yeni üyelik yapacağınız zaman durmadan arıyorlar şuan evde Hale’n internet yok zaten yarın kapattırmak için dilekçe faxlıcam açıkcası böyle sorun olduğunda destek alamayacağınız bir firmayı önermiyorum kesinlikle , şuan Ttnet ile yeni bir sözleşme yaptım vdsl internet üzerine , Ttnet i arar oldum bugün cidden.

Not : 2 gün önce geçtim ilk gün internet iyiydi öbür gün sabah bi kalktım internet ışığı hiç yanmıyor . Arıyorum otomatik sesli yanıt sistemi yapmışlar arıza kaydı oluşturuldu diyor kapanıyor. Muhattap olacağınız bir kişi bulamıyorsunuz . Yeni üyelik yapacağınız zaman durmadan arıyorlar şuan evde Hale’n internet yok zaten yarın kapattırmak için dilekçe faxlıcam açıkcası böyle sorun olduğunda destek alamayacağınız bir firmayı önermiyorum kesinlikle , şuan Ttnet ile yeni bir sözleşme yaptım vdsl internet üzerine , Ttnet i arar oldum bugün cidden.

1 senedir kullanıyorum gayet memnunum gecen adres değişikliği istedim (10 TL istiyorlar onuda belirteyim ) aradılar internet gelmiyor 1 haftada geldi ve müşteri temsilcisi ile görüşeyim diye aradım konuşacak birini bulamadım sanırım 1 -2 ay olmuş bu sisteme geceli HİÇ İYİ BİR HİZMET OLMAMIŞ .... ama yinede turknet kadar avantajlı bir paket yok piyasada.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri