turknet hızmet alan varmı

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

hayat

Kayıtlı Üye
yenı ınternet basvurusunda bulunacamda arkadaslar bu fırmadan hızmet alıpta memnun olan veya olmayan varmı

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, memnunmuyum ehhh idare eder, kopmalar oluyormu evet oluyor, hızlımı evet net hızlı, destek hafta sonu sorun olursa bulamıyorsun, hafta içi arıza kaydı yada başka kayıt oluşturursan hemen ilgileniyorlar sorunu çözüyorlar. genel olarak ttnet gibi değil ama sınırsız olması ve fiyat olarak uygun.. müşteri hizmetleri diye birşey yok arayım yardım isteyeceğin hiç muattap bulamıyorsun, saadece kayıt oluşturarak yardımcı oluyorlar gerekirse uzmanlar sizi arıyor, örnek: kayıt oluşturup numaranızı bırakıp beni arayın diyorsunuz, onlarda arıyor :)

6 7 aydır kullanıyorum gayet hızlı, bir sorun yaşamadım nazar degmesin :)

bende 1 senedir öğrenci evinde kullanıyorum türk telekomdan iyi akn yok hız düşmüyor. hatta 3 aydır memlekette ki evime de bağlattım 35 mbps hızında gayet iyi sorun yaşamadım.
Arkadaşını getir kampanyası var 1 ay fatura ödemiyorsunuz.
refli lik https://turk.net/p/JWT10PT52COD/

sıkayetlerı ınceledımde 1 aydır olup hala ınternetı baglanmmaıs olan var bu sekılde bekleyen oldumu

sıkayetlerı ınceledımde 1 aydır olup hala ınternetı baglanmmaıs olan var bu sekılde bekleyen oldumu

1 ay olupta bağlanmayanlar için tahmin yürütüyorum saadece ne olabilir diye; büyük ihtimal onların evrakları eksik yada taşıma işlemi yapıp birşeyler eksik olduğundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum, emin değilim.. yoksa turknet sorun çıkarmaz diğer servis sağlayıcıları problem çıkartıyor..

Bende ilk başvuruda internetten okuduklarımda 2 3 ay sürüyor bağlanması yazıyordu. Ancak bir hafta içinde bağlandı. Hiç sorun yaşamadım. Bu nedenle müşteri hizmetlerini de hiç aramadım. 75 mbit e kadar destekliyor bulunduğum yer. 44 45 mbit hız alabiliyorum. Binanın kabloları vs de etkiliyor sanırım. Ben çok memnunum. Hız düşüklüğü ya da kesinti hiç yaşamadım. Bu arada 1 senedir kullanmaktayım.

bende 3 haftadır bekliyorum net değişecek
forumdan birisi bana vodefone süper net 12 ay tahattüt diyip malesef 24 ay sözleşme kitlemiş sağolsun şükür bitti vodefone sözleşmesi türknet i bende heyecanla bekliyorum hayırlısı :)

Son düzenleme:
bende 3 haftadır bekliyorum net değişecek
forumdan birisi bana vodefone süper net 12 ay tahattüt diyip malesef 24 ay sözleşme kitlemiş sağolsun şükür bitti vodefone sözleşmesi ttnet i bende heyecanla bekliyorum hayırlısı :)

ttnet değilde turknetten bahsediyoruz ama biz :D

Eğer şu anki netinden memnunsan hiç girme çünkü memnun olan da çok var olmayan da.Zaten bu yıl akl kalkıyor hiç riske girmeye değmez

1 yıldır kullanıyorum. 75 hız geliyor benim eve bende gözüken de aynısı hatta 80'e bile çıkıyor. 1 kere sorun yaşadım o da haftasonuydu aradım yarım saat içinde ekip gelmişti. ama il'e göre değişiyordur kesin.

sonuç olarak memnunum:)

Hepsi aynı kablodan hizmet veriyor, ama kotasız olması Turknet avantajı.
Dene geç gör, cayma bedeli vs yok diyorlar, baktın iyi gelmedi kapatırsın.

Bende 3 sene sonunda Türk Telokomdan Türknete geçtim 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi Türk Telekom nasılsa buda aynı büyük bir farkı var Akn yok.

Bende 6 ay önce bağlattim hiç sorun yaşamadım ama 16 mb hızım var keşke 30 40 mb olsa, upload da 0.60kb :(

Son düzenleme:
geçtim 4,5 gün internetsiz kaldım hemen iptal ettim onuda zar zor kullanmadığım halde fatura ödemek zorunda kaldım 30 tl falan hemen turk telekom geçtim aynı hızda 5 tl fark ile , şunu belirteyim sorununuz olsun internet olmasın kafadan 1,2 gün direk işleriniz aksar aradığında karşında muhattap olacak biri yok beni bu sinir etti sırf bunun için bile bidaha geçmem türk telekom sorunsuz alt yapısınız varsa her zaman en iyisi türk telekom 3,5 fazla ödeyip karşınızda 7/24 destek alabileceğiniz bir firmadan almak daha iyi

teknik destek için vasat bir firma diyebilirim yaşadığım tecrübeden dolayı.
Niye böyle söylediğime gelirsek basit bir hata olmuş olabiliyor ama bunun için bile size ekip yollaması gerekirken ilgilenmiyorlar muhattapta bulamıyorsunuz.
bunun dışında gayet iyi bir firma internet hızı ping değerleri ve fiyatı bana göre gayet iyi.
İnternette kopmalar yaşayan arkadaşlara ufak bir öneride bulunayım
Modeminizin arayüzünden hat değerlerinizi kontrol edin. Sinyal zayıflaması vb değerleri kontrol ettikten sonra internet üzerinden bu değerlerde alabileceğiniz hız miktarına bakın. Daha sonra türknet'i arayıp hızınızı o değerlerde sabitlemelerini söyleyin. bir daha kopma yaşamazsınız. sizin hat değerleriniz verilen hızı kaldırmadığında internet bağlantınızda kopmalar meydana gelir. bu nedenle desteklenen değerlerde hız almanızı tavsiye ederim. benim evime 16 mpbs olarak hat açmışlardı ben onu 11.5 e sabitlettim bir daha da kopma vb durumlarla karşılaşmadım.

geçtim 4,5 gün internetsiz kaldım hemen iptal ettim onuda zar zor kullanmadığım halde fatura ödemek zorunda kaldım 30 tl falan hemen turk telekom geçtim aynı hızda 5 tl fark ile , şunu belirteyim sorununuz olsun internet olmasın kafadan 1,2 gün direk işleriniz aksar aradığında karşında muhattap olacak biri yok beni bu sinir etti sırf bunun için bile bidaha geçmem türk telekom sorunsuz alt yapısınız varsa her zaman en iyisi türk telekom 3,5 fazla ödeyip karşınızda 7/24 destek alabileceğiniz bir firmadan almak daha iyi

Altyapı aynı, isp farklı. Telekomda taahhüt illeti ve akn var hem.
Merkezi olmayan bir yerde saha dolabından 1.5km uzağım 8 aydır 26mbit down 3mbit up verebiliyorlar, gayet hoş. Şimdi ıspartada ilçesindeki evime de bağlatıyorum burada köy gibi bir yer ama saha dolabı 80 metre falan ileride sadece :D en az 50mbit download hızı alırım. Turkcell superonline gerçek fiber yada kablonet yoksa en iyi alternatif türknet. Upload hızı farklı - işe yarar paketler bunlarda var sadece...

geçtiğimiz günlerde arkadaşım başvuru yaptı bağlamadan önce bulunduğu bölgede altyapının bulunduğunu söylediler kurulum yaptıkları günden beri internet yok yapacaklarını söylüyolar ama bir haftadır beklemede bulunduğunuz bölgede alt yapı yok vs demişler ama arza için sürekli bilgilendirme yapıyolar gelişmeleri tekrar aktarırım

Nisan'da 2 yıl olacak arada sorunlar oldu mu tabi oldu ama Türk Telekom'a baktığımda çok daha fazla şikayetten bahsediyorlar. Sınırsız olması çok iyi :D

Müşteri hizmetlerinden, temsilcileri kaldırdılar yani karşınızda gerçek kişi olmuyor. Başka belki size farklı gelebilir ama aslında fark eden bir şey yok. Zaten temsilci olduğunda da sorunlarda arıza kaydı oluşturmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Temsilciye bağlanmaya uğraşacağına direk otomatik hallediyorsun.

Yardım istersen P.M. atabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri