Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sokagınızda hangi firmanın altyapısı var
Fiber varsa gecmeyin zaten tavsiye etmem.Bulunduğum yerde 75mbps vdsl destekleniyor ama ben bu dalgalanma olayını çözemedim? Şu an superonline ın 50mbps fiberini kullanıyorum her zaman sabit hız alıyor. Ama turknetliler yoğun saatlerde 15mbps şu saatte bu mbps filan diyorlar kafam karıştı...
Fiber varken vdsl'e geçmek şu an için pek mantıklı gelmedi açıkcası. Heralde taahhüt bitince vodafone supernetin fiber 100mpbs 100gb akk lisine geçiş yapacağım...
Şimdi anladım teşekkürler. Evet bizde evin içine kadar fiber kablo geliyor...Fiber varsa gecmeyin zaten tavsiye etmem.
Vdsl frekansı sonuçta bakır kablo ile geliyor. Saha dolabına olan uzaklığa göre dalgalanma olması ne yazikki normal.
Vdsl mantığı şudur. Saha dolabına giga bit fiber kablo gelir. Tek dolaptan bulunduğu lokasyondaki binalara bakır kablo ile dağılım olur. Evin artık saha dolabına ne kadar yakında ona göre 100 mbps ye kadar hızı görebilirsin. Mesefe uzadıkça hız düşer. Tabı tek kutudan dagilim olduğu için kullanma yoğunluğuna göre dalgalanmalar oluyor
Fiber internette ise ya evin içine kadar fiber kablo girer. Yada Bina girişine kadar gelir ordan binadaki dairelere dağılır. Bu yüzden dalgalanma neredeyse hiç olmaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.