Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Turknette taahhüt olmaması risk değil mi ?
hocam turknet te taahüt olmadığı için denemeni öneririm 3-5 gün içinde internetin açılıyor zaten. Bazen kötü durumları olabiliyor. Sen demedikçe sistemlerini güncelleme süreleri çok yavaş. Bu yüzden örneğin internetin 4-5 mbye düştü hız problemin var bu sorunu ancak arayınca çözerler. Kendileri sistemlerini güncel tutsa böyle bir sıkıntı yaşanmaz. Ama genel olarak alırsın begenmezsin itirazsız kapatıyorlar bu güzel birşeybegenmezsen kapatırsın
Bu sorunun genel sebebi Ttnetin vermiş olduğu Modem. Aynı sorun bendede vardı. Yeni modem aldım sorun ortadan kalktı. Ttnet modemler Diğer ISS lere kısıtlama yapıyor.
sorguladım AKN'siz Kotasız 59.99 tl CIKTI numaramı sorgulayınca 16 mpbs kadar oysaki binada fibet altyapı var ... Geçmelimiyim yoksa d smart hediyeli superonline mi geçsek
Burda olay ttnetin veremediği hız değil. Hattınızın desteklediği maximum hız. Bölgenizde adsl destek marsa ttnette de turknettede veya diğer İSS lerde maximum 16 mbps ye kadar hız alabileceğiniz anlamına gelir. Ancak bulunduğunuz lokasyonda VDSL varsa maximum 100 mbps ye kadar hız alabilirsiniz demektir bu. Bu hızda bölgenizdeki saha dolabı ile uzaklığınıza göre değişir. Bu dolaba ne kadar yakınsanız VDSL de 100 mbps ye kadarr hızlarınız çıkabilir.Benim Anlamadığım ttnet in altyapısını kullanıyor ttnetin veremediği hızı turknet nasıl verecek
onca şikayet etmeme rağmen 16mb hız anlaşmama rağmen 10 mb hızı geçemedim
sorguladım AKN'siz Kotasız 59.99 tl CIKTI numaramı sorgulayınca 16 mpbs kadar oysaki binada fibet altyapı var ... Geçmelimiyim yoksa d smart hediyeli superonline mi geçsek
Bende Turknete geçmeyi düşünüyordum ama binada alt yapı yokmuş![]()
Burda olay ttnetin veremediği hız değil. Hattınızın desteklediği maximum hız. Bölgenizde adsl destek marsa ttnette de turknettede veya diğer İSS lerde maximum 16 mbps ye kadar hız alabileceğiniz anlamına gelir. Ancak bulunduğunuz lokasyonda VDSL varsa maximum 100 mbps ye kadar hız alabilirsiniz demektir bu. Bu hızda bölgenizdeki saha dolabı ile uzaklığınıza göre değişir. Bu dolaba ne kadar yakınsanız VDSL de 100 mbps ye kadarr hızlarınız çıkabilir.
Vdsl paketlerde ttnet 24, 50, 75, 100 mbps diye birçok paket ve farklı fiyatlarda sunarken. TurkNette bu durum tek paket tek fiyat altında hattınızınız maximum desteklediği hıza kadar vermesi demektir. Asıl olması gerekende budur zaten.
Örneğin ttnete gittiniz ben 100 mbps paket almak istediğinizde bunu size satmazlar, satamazlar çünkü hattınızın maximum vereceği desteği bilip ona göre size paket sunarlar.
Adsl de her iki operatöründe ne yazikki yapabileceği birşey yok. Maximum alınan hız 16 olduğu için
Lokasyonunuzda VDSL desteğini olup olmadığını Ttnetin şu sayfasından sorgulatabilirsiniz.
https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/
Bu lokasyonda FİBERNET mobil internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. 24mbps ye kadar diyor
seçtim bu geldi
Hattınızda vdsl desteği var demektir bu. Ancak orada yazan 24 mbps ttnetin reklamı yani size sunmak istediği en çok tercih edilen paket
http://prntscr.com/fp61yt
Hattınızın maximum destelediği hızı anlamak için Isslere telefon ile ulaşıp bilgi alınması gerekir.
Bu aslında modeminizdende öğrenilebilir ancak, vdsl desteği modem olması gerekir
çok teşekkürler hocam bilgiler için
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.