Türknet YAPA ALTYAPISI

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bölgemde TÜRKNET'İN AKTİF YAPA ALTYAPISI MEVCUT. İnternet üzerinden soruglama yaptırdığımda altyapısını 16 mgbt e kadar destekliyor diyor.Müşteri hizmetlerini aradığımda 24 e kadar çıkarabiliriz sonradan diyor çünkü kendi altyapımızı kullanıyoruz felan diye söylüyor.Ardından başka bir müşteri hizmetleriyle görüştüğümde VDSL hizmet verebiliriz kendi altyapımız var 100 megabite kadar alabilirsiniz diyor fakat port olması lazım diyor port içinde 5 ila 6 gün içinde yapılır diyor ben anlamadım bu kadar kolay mı bu iş? Bölgemde suan benim SuperOnline nın verebildiği hız 8 megabit ?

Türknete geçiş yapıcam fakat emin olamıyorum 24 megabitte bana yeter ama mağdem VDSL hizmeti alabilirim altyapıları var ben elbette VDSL tercih edicem nasıl oluyor bu port muhabbeti?

Türknet'e başvuru yaptım 16mbit için evrakları gönderdim.48 saat içerisinde kuruluma geleceğiz diyip 2 hafta sonra kuruluma geldiler. Sonra bismillah diyip internete baglandım ve gözlerime inanamadım bu kadar LEŞ KÖTÜ bir internet olamaz verdikleri 16mbit hızın 1 mbit'i zor geliyor arayıp yardım istediğimde alt yapınız bunu destekliyor yapabilcegımız birşey yok diyip kapattılar. üstüne 1 aylık fatura çıkarttılar

-AKK YOK.
-TAAHHÜT YOK
-EV TELEFONUNA AYLIK 1000 DK HERYÖNE KONUŞMASIDA ÜCRETSİZ.

ALT YAPI HIZIM 16 MPS HEPSİ 59 LİRA.

Referansımla gelmek isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum

Allah belalarını versin hepsinin.

Aynı kelimeleri banada sölediler yok 24 veriyoruz ediyoruz alt yapımızdasınız felan filan ama boş pişmanlıktır. bide kullanmadıgım ayın faturaısnı cıkartılar

türknette bende sorun yaşadım tavsiye rtmiyorum... sorun çıktığı zaman çözen yok muattap bulamıyorsunuz...

Konuyu gördüğüm iyi oldu geçiş yapmayı düşünüyordum...

İlk çıktıgında gerçekten güzeldi ama yaklaşık 10 gündür evde internet yok ve dahası iletişimleri 0 canlı destek diye birşey yok ilgisizlikten böyle devam ederse çok müşteri kaybedecekler arkadaşlara tavsiyem güzel günlerin tadını çıkarsınlar ama ilk sorununuzda ne demek istedigimi anlıcaksınız kaldıki kapatırken kimlik arkalı önlü+imza istiyorlar nasıl güvenecegiz bilmiyorum ve twitter #turknet yazın aynı tarihte gittigini çogu kişinin göreceksiniz alt yapısıda sorunlu

1 haftadır adres değişikliğinden nakil yapamıyorum müşteri hizmetleri aradığımda sesli sistem ile artık hizmet veriyorlarmış muhatap yok malesef rezillik diz boyu böyle saçma bir işletmecilik olamaz

memnun olanlara aldırış etme saçma sapan firma karsında muhattap yok internetin kesildiği an ödemeye devam edersin. teknik desteği zayıf demiyorum bak teknik destek yok. sadece telefondan abonelik alıyorlar onun harici bir şey yok. aynı paraya gidin akkli türk telekomdu turkcelldi kullanın en azından anında sorun çözüyorlar.

Altyapıları yok, iss leri var. Altyapı telekomun, saha dolabı yakınsa vdsl alın resmen uçuruyor. Evde kurulum isterseniz 1 ay beklersiniz, anlaştıkları ekipler ucuz ve dandik ve de çok yoğun. Taahhüt ve akn olmadığından denemekten zarar gelmez.

birşeyden herkesin memnun kalması mümkün değil. benim şuana kadar aldığım f/p oranı en yüksek hizmet diyebilirim. gayette memnunum. birinin bölgesinde sıkıntı çıkarır, sizin bölgenizde yağ gibi akar değişir yani.

Bölgemde TÜRKNET'İN AKTİF YAPA ALTYAPISI MEVCUT. İnternet üzerinden soruglama yaptırdığımda altyapısını 16 mgbt e kadar destekliyor diyor.Müşteri hizmetlerini aradığımda 24 e kadar çıkarabiliriz sonradan diyor çünkü kendi altyapımızı kullanıyoruz felan diye söylüyor.Ardından başka bir müşteri hizmetleriyle görüştüğümde VDSL hizmet verebiliriz kendi altyapımız var 100 megabite kadar alabilirsiniz diyor fakat port olması lazım diyor port içinde 5 ila 6 gün içinde yapılır diyor ben anlamadım bu kadar kolay mı bu iş? Bölgemde suan benim SuperOnline nın verebildiği hız 8 megabit ?

Türknete geçiş yapıcam fakat emin olamıyorum 24 megabitte bana yeter ama mağdem VDSL hizmeti alabilirim altyapıları var ben elbette VDSL tercih edicem nasıl oluyor bu port muhabbeti?

Ben Türk Telekom kullanıyordum zar zor 7 mbps internet sağlıyordular, Turknete geçiş yaptım VDSL modem satın aldım şuan 50 mbps internet sağlıyorlar. ve çok memnunum.

Şu an evde internet yok.
4 gün oldu.
Iletişim diye bişey yok. Derdini anlatmak için destek kaydı açıyosun.. Ne arayan var ne soran.

Altyapıları yok, iss leri var. Altyapı telekomun, saha dolabı yakınsa vdsl alın resmen uçuruyor. Evde kurulum isterseniz 1 ay beklersiniz, anlaştıkları ekipler ucuz ve dandik ve de çok yoğun. Taahhüt ve akn olmadığından denemekten zarar gelmez.

telekomun saha dolabı nerde oluyor santralde mi yoksa mahallenin ya da sokağın başında mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri