turktelekom nakil işlemi tamamlanmadı

purepower

Kayıtlı Üye
yaklaşık 4 yıldır turktelekom (ttnet) kullanıyorum. Daha önce evi merkezden uzak biryere taşıdık aynı sokakta ttnet kullanan arkadaşlarım olduğu halde alt yapı yok diyerek hattımı taşımadılar. yeni abone alan arkadaşlara ise gelip hattını çektiler.

madem biz kullanamıyoruz diye teyzem gilin adresine nakil yaptırdık 3-4günde net gelmişti. 20gün önce o evden de taşındık yeni eve nakil başvurusu yaptık. 9 mayısta başvuru yaptık bir sonraki gün gelip kabloyu çektiler. 13 gün oldu hala nakil işlemi tamamlanmadı ve netim hala yok. arıyoruz şikayet bilidiriyorlar ne dönüş yapıyorlar nede nakili tamamlıyorlar bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı veya nereye giderek nakili tamamlatabilriiz

yaklaşık 4 yıldır turktelekom (ttnet) kullanıyorum. Daha önce evi merkezden uzak biryere taşıdık aynı sokakta ttnet kullanan arkadaşlarım olduğu halde alt yapı yok diyerek hattımı taşımadılar. yeni abone alan arkadaşlara ise gelip hattını çektiler.

madem biz kullanamıyoruz diye teyzem gilin adresine nakil yaptırdık 3-4günde net gelmişti. 20gün önce o evden de taşındık yeni eve nakil başvurusu yaptık. 9 mayısta başvuru yaptık bir sonraki gün gelip kabloyu çektiler. 13 gün oldu hala nakil işlemi tamamlanmadı ve netim hala yok. arıyoruz şikayet bilidiriyorlar ne dönüş yapıyorlar nede nakili tamamlıyorlar bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı veya nereye giderek nakili tamamlatabilriiz

Müdürlüğe gidip biraz caz yapman yeterli olur hocam.

2-3 ay önce ben bir arıza için 25gün internetsiz kaldım. Müdürlüğe 3 defa gittim anca geldiler. ttnet bitmiş artık yolları düşerse uğrarlar. Şuan internetim 16mbit tarife 5mbiti zor görüyor modemin altında fan üstünde buzlu şişe :D yoksa kopup duruyor. Türk telekom reklamlarını görünce çıldırıyorum.

Kesin çözümü söylüyorum hemen Turk Telekom internet mobil uygulamayı telefonuna indir. Sonrasında adamlara bir güzel saydır. Ertesi gün veya aynı gün seni direk santralden arayacaklar internet geldi mi diye :) Ben bu şekilde yaptırdım santralden beni arayan adam siz neresi ile iletişime geçtiniz böyle dedi.

Kesin çözümü söylüyorum hemen Turk Telekom internet mobil uygulamayı telefonuna indir. Sonrasında adamlara bir güzel saydır. Ertesi gün veya aynı gün seni direk santralden arayacaklar internet geldi mi diye :) Ben bu şekilde yaptırdım santralden beni arayan adam siz neresi ile iletişime geçtiniz böyle dedi.

hahahaha çok iyi yöntem başımıza bela gelmez inşallah :D

Geçen sene superonline ile aynı sorunu yaşadım. Gerçekten ağır konuşmak işe yaradı 10 bin lira zararım oldu bunu kim karşılayacak falan dedim korktular :D

Geçen sene superonline ile aynı sorunu yaşadım. Gerçekten ağır konuşmak işe yaradı 10 bin lira zararım oldu bunu kim karşılayacak falan dedim korktular :D

mobil online işlemler - kullanıcı - bize ulaşın dan biraz allah belanızı versin vs tarzında konuşma yaptım siteme 2haftadır içerik giremiyorum falan filan bakalım dönüş olacakmı

Bu kadar işe yaramaz bir kurum daha yok.dün taahhüt sürem bitti.başka şansım yok diye mecbur uzattım.sabah taahhüt yenilendiğinde bağlantım ve tivibu gitti.arıza kaydı açtırdım.telefondaki hangisi gitti diyor.internet gidince tivibu da otomatik gidiyor zaten,tek internetin gitmesi olmaz dedim.neyse 2 saat sonra internet geldi ama ne iş çevirdilerse tivibu cihazı bir daha açılmadı.ev taşımadan ilk adres de ne varsa ona bakmak lazim

Ben de yaklaşık 1 sene önce aynı durumdan muzdariptim. 3 ay altyapı cart curt dediler bir sürü şikayet kaydı falan aldılar. O kadar sert yaptım ama bizimkiler arsızdı sanırım:)

yarın turk telekom müşteri hizmetleri şubesıne gidecez bakalım neler diyecekler.. ayrıca bizim burada kahramanmaraşta netcity diye birşey çıktı yeni galiba. 12mpbs aylık 35tl taahhüt yok. adil kullanım kotası aylık değilde günlük olarak çalışıyor ayrıca 00:00-12:00 arası kullanılan internet kota dan gitmiyor akk dan yani. 1 aylık alınabiliyor ama kurulum ücreti falan var 105tl. min 3 ay alırsak kurulum ücreti yok sadece 3aylığa 105tl veriyoruz telekom alt yapısı kullanmıyorlar gelip çatıya cihaz yerleştiriyorlar.. turk telekom olmazsa onu deneyeceğim

anılarım depreşti. 8 ay önce aynı şekilde ev için nakil başvurusu yapmıştım abatısız 28 gün geçti ve 10uncu günden sonra sürekli her gün aradım. her gün bağıra çağıra telefonları kapadım hiç bi sonuç olmadı. en son günü hiç unıtmıycam. aradım çok sakin bi şekilde buyrun nası yardımcı olabiliriz diyince adamdan turk telekome ordan başka şirketlere kadar sövdüm adam hiç sesini çıkaramadı. sonra kapattım telefonu. sırf sövmek için aradım zaten sonrada iptal ettim 150 tl mi nede taahdut den dolayı para kesmişlerdi. onuda ödemiycem mahkemeye falan vercem diye tehdit ettimde sıka sıka ödettiler :D super onlineye geçtim 2 sonra sonra internetim geldi.

yaklasık 7 aydır turktelekom personeliyim , su ttnet sürecinden sonra turktelekom aşamasında yani markaların birleşmesi aşamasında çok köklü değişiklikler oldu , sizin gibi sıkıntı yaşayan çok , alt yapı yetersizliği yada sistemlerin güncellenmemesi gibi sorunlardan dolayı çalışanlarda çok zor durumda, bayi yada müşteri hizmetleriyle degil , bizzat sıkıntınız tam olarak neyse , o ildeki türktelekom müdürlüğüne gidip sık sık kendinizi hatırlatmanız gerek , en kısa çözümü o şekilde bulabilirsiniz

bu tip işlemlerde siz siz olun telefonla işi çözmeye çalışmayın kriz geçirirsiniz :D
arıza kaydından ileri gitmiyor. vaktine kıyıp şubeye gideceksin orada olay çıkarın demiyorum ama siz biraz olaylara sert çıkarsanız sizi üst kademe birine yönlendirirler tüm devlet kurumlarında ve bu tip kurumlarda aynıdır. ilk memur standart prosedürü ezberden okur size. kavga çıkarmadan yetkili yokmu felan diyin sizi müdür yardımcısına yönlendirirler sonrası çözülür ;)

Bende 1 ay netsiz kalmıştım bu ttnet yüzünden taşındık port yok vs dediler gelmedi internet mecbur uydunete geçtim onu kullanıyorum şuan gayette memnunum sıkıntı yok

anılarım depreşti. 8 ay önce aynı şekilde ev için nakil başvurusu yapmıştım abatısız 28 gün geçti ve 10uncu günden sonra sürekli her gün aradım. her gün bağıra çağıra telefonları kapadım hiç bi sonuç olmadı. en son günü hiç unıtmıycam. aradım çok sakin bi şekilde buyrun nası yardımcı olabiliriz diyince adamdan turk telekome ordan başka şirketlere kadar sövdüm adam hiç sesini çıkaramadı. sonra kapattım telefonu. sırf sövmek için aradım zaten sonrada iptal ettim 150 tl mi nede taahdut den dolayı para kesmişlerdi. onuda ödemiycem mahkemeye falan vercem diye tehdit ettimde sıka sıka ödettiler :D super onlineye geçtim 2 sonra sonra internetim geldi.

yaklasık 7 aydır turktelekom personeliyim , su ttnet sürecinden sonra turktelekom aşamasında yani markaların birleşmesi aşamasında çok köklü değişiklikler oldu , sizin gibi sıkıntı yaşayan çok , alt yapı yetersizliği yada sistemlerin güncellenmemesi gibi sorunlardan dolayı çalışanlarda çok zor durumda, bayi yada müşteri hizmetleriyle degil , bizzat sıkıntınız tam olarak neyse , o ildeki türktelekom müdürlüğüne gidip sık sık kendinizi hatırlatmanız gerek , en kısa çözümü o şekilde bulabilirsiniz

bu tip işlemlerde siz siz olun telefonla işi çözmeye çalışmayın kriz geçirirsiniz :D
arıza kaydından ileri gitmiyor. vaktine kıyıp şubeye gideceksin orada olay çıkarın demiyorum ama siz biraz olaylara sert çıkarsanız sizi üst kademe birine yönlendirirler tüm devlet kurumlarında ve bu tip kurumlarda aynıdır. ilk memur standart prosedürü ezberden okur size. kavga çıkarmadan yetkili yokmu felan diyin sizi müdür yardımcısına yönlendirirler sonrası çözülür ;)

Bende 1 ay netsiz kalmıştım bu ttnet yüzünden taşındık port yok vs dediler gelmedi internet mecbur uydunete geçtim onu kullanıyorum şuan gayette memnunum sıkıntı yok

müşteri hizmetlerini aradığımızda tek yaptığı nakil tamamlanmadığı için bildirim göndermek gönderincede bizi tekrar arayacaklarını söylüyor. 2güne bir aradığım için sürekli ticket açtıkları için öncekiler kapanıyormuş yani 2güne aramak faydadan çok zarar. müşteri hizmetleri şubesine gittim sizi aramalarına gerek yok mail gönderdim dedi o da salladı. tekrar müşteri hizmetlerini aradım yine aynı şekilde bildirim gönderdi bir gün sonra aradılar yani dün adamın tek dediği 30 haziranda müsaitmisinz randevu vericez bakmaları için. ulan sadece randevu vereceksiniz niye 2haftadır aramıyorsunuz veya sırf onun için arıyorsunuz neyse yarın sabah 8ile öğlen 1 arası gelip bakacaklar dediklerine göre

arkadaşlar internetim dün geldi tam olarak 22gün sürdü. dün ttelekomdan 2tane adam geldi modem arayüzünde k.adı şifreyi yazdı onu ben yapmıştım zaten. sonra ttelekomdan birisi arayıp şu aboneye onay ver dedi ve internetim geldi. yani bir onay için 22gün bekledik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri