Tuşlu telefon ihtiyacı

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, babam dokunmatik telefon kullanmayı pek sevmiyor o yüzden tuşlu telefon almam gerek. Ama n11 gibi yerlere baktım millet aldıktan 1 ay geçmeden kaçak olduğu için kapanmış telefonlar. Satıcı da hiç takmamış.

Bu nedenle telefonu nereden temin edeceğimi bilemedim, 2.el de uyar aslında ama ucuz şeyler zaten sıfır alma taraftarıyım. Yardımcı olacak var mı beyler :D

Samsung E2550 / Nokia 112 / Nokia 450 gibi basit telefonlar lazım.

nokia-112-z.jpg

nokia-230-outlet-teshir-orjinal-nokia-tuslu-kamerali-ucuz-asker__1074433967638650.jpg

Samsung-B310--X300--Tuslu-Telefon-resim-640.png

Hocam bir imeil artır idare edin öyle bu tür telefonların imeilleri gümler her zaman telefonlar güzelmiş

uzun yıllar 1. telefon olarak kullandım. şuan hala kullanıyorum, simkart takıp doğrulamalar için. sağlam ve şarjı uzun gidiyor.

https://www.hepsiburada.com/samsung-b310-dual-sim-p-HBV0000025TP7

Çekim kalitesi ve şarja millet epey sıkıntı yapmış, sanırım onlara özgün denk gelen bir sorun. Peki ses olayı nasıl hocam babamda da bunun bir üst modeli felan vardı, ses acayip derecede derinden geliyor ve duyulmuyor.

Hocam bir imeil artır idare edin öyle bu tür telefonların imeilleri gümler her zaman telefonlar güzelmiş
Hocam böyle telefonlar derken bunlar da sonuçta piyasadaki telefonların alt modelleri neden hepsi gümlesin ki

Geçen sene babama vatandan 3310 almıştık, gayet rahat bir şekilde kullanıyor.

https://www.vatanbilgisayar.com/nokia-3310-dark-blue.html

vatan satsa gözüm kapalı alırım da stokda yok hocam attığın linkte de tükendi yazıyor

32 alışverişten 30u 5 yıldız olan bir mağazadan aldım telefonu, bildiğin oyuncak gibi bir şey geldi, hatta oyuncak olduğuna kanaatim daha yüksek, iade ettim.

Neyse güncelleyelim kimse mi almıyor bu telefonlardan ya da bilgisi yok yaw ? :D

media markt da gezerken görüyordum sürekli hocam muhtemelen hala vardır samsungun vs.

Büyük ihtimal 0 tuşlu telefonlar ülkemize gelmiyor

2.ele bakın derim

Telefonculardan kendiniz bakıp alın internetten almayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri