Tutanak uygulamasi

neverexisted

Kayıtlı Üye
Çok yararlı bir uygulama. Oy ve Ötesini tüm siyasi partilerin ve bizlerin desteklemesi gerekiyor. Oylamayı şeffaf hale getirmeye çalıştıkları için kendilerini tebrik ediyorum.

OY KULLANIN LÜTFEN. VATANDAŞLIK GÖREVİNİN YANI SIRA, ÖNÜMÜZDEKİ YILLARI DOĞRUDAN ETKİLEYECEK BİR REFERANDUM BU. LÜTFEN FİKRİNİZİ SANDIKTA DİLE GETİRİN DERİM.

Ben de görevliyim ama uykum var. Dün gece sabaha kadar oturduk arkadaşlarla, yedik eğlendik.

Sandıkta görevli olup gitmesek ne olur :) Beni görevli yapmışlar dün haberim oldu aradılar şu okulda sandık görevlisiniz diye ama gitmedim. Herhangi bir şey olurmu

sandık görevlilerini rastgelemi seçiyolar yoksa müracaat mı etmek lazım ?

Benim zaamnımda olacaktı bunlar gecelere kadar anamız ağlıyordu :)

Arkadaşlar tutanaklardan önce bazı videolar girdi bile internet alemine. Ciddi biçimde sorunlu sandık sonuçları çıkacağı bu saatte belli oldu. Gerçektende 1 oy atmak için tatilini, iş programını, ailesinden uzakda memleketinde oy atanın hakkını, yada bir öğrencinin oy kullanmak için çektiği mücadelenin hakkını kim savunacak ? bu seçimde şaibeler düşmeye başladı.

Tek çözüm bütün sandık kurulan yerleri oy verme işlemi bitene kadar KAMERALI SİSTEM ile izlemek. Toplamda 90 bin sandık var aşağı yukarı. O kadar zor olmasa gerek. Gerekirse masrafını faturaya yansıtsınlar ben razıyım ancak isteyen istediği an açıp oy verme işlemini anında izleyebilecek şekilde ayarlanmalı herşey. Tabi bunu seçimlerin şeffaf olsun diyenler ister.

Yapın bunu bakın bakalım 1 kişi isyan ediyor mu. Kameraya dokunan izin vermeyene doğrudan kamu davası açılsın.

Benim fikrim bu. 5-6 tane zarfı tek başına sandığa atan adam gibi daha niceleri vardır. Bunların önüne ancak bu şekilde geçilir.

Arkadaşlar tutanaklardan önce bazı videolar girdi bile internet alemine. Ciddi biçimde sorunlu sandık sonuçları çıkacağı bu saatte belli oldu. Gerçektende 1 oy atmak için tatilini, iş programını, ailesinden uzakda memleketinde oy atanın hakkını, yada bir öğrencinin oy kullanmak için çektiği mücadelenin hakkını kim savunacak ? bu seçimde şaibeler düşmeye başladı.

Son düzenleme:
YSK nınresmi sitesindeki duyuru. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? nerelerde böyle mühürsüz pusulalar verilmiş

9QWGl3.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri