Tuzlamı İçerenköymü Daha Değerli?

• Kullanıcı mersa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mersa

Kayıtlı Üye
İstanbulda tuzla tarafındaki evlermi daha değerli içerenköymü bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Tuzladayım tavsiyem burası
Başkanın projeleri açık havaray Marina saymakla bitmez
Şimdi marinadan gebze tarafına sahil Yolu açılıyor
Ayrıca askeri birlikler kaldırılınca buradan büyük rezidanslar yapılacak yeni ataşehir diyorlar
Ben evimi 2 yıl önce 95 é aldım şu an 250k
Kardeşim 265 é daire aldı ucuz kapattum diye göbek atıyor

Not: mesajı yanlış anlamışım verdiğim cvp Hangisi daha çok prim yapar sorusunadır.

Elbette ki içerenköy. Gelecekte tuzla değerlenir ancak şu an über uzakta.

Hazır ev varsa içerenköyü seç ama ev alacaksan tuzladan al
Bu arada tuzlanın neresinde ev
Bu forumda tuzladan çok adam var

İçerenköy daha değerli daha merkezi ve daha nezih bir muhittir. Ama tuzlada çok güzel. Ve hızla gelişiyor. Daha sakin bi yer. Hangisi nasip olursa inş. Hayırlı olur senin için.

İstanbulda 2-3 yıl içinde prim yapma ihtimali yüksek yerler nereleri?

Not:arsa

Tuzla'yı es geçmeyin millet 15-25 bin peşinatla emlak konuta girip 1 yıl sonra 110-125 e sattı tabi taksitleri ile birlikte Tuzla'da az eli yüzü düzgün görünen eve 800-1200 lira kira ödüyorsunuz gerisini siz düşünün İçerenköyü pek bilmem ama Tuzla güzel günlere gidiyor ...

Tuzlada oturan biri olarak yazıyorum tuzladan aldıgın evden pisman olmazsın çok hızlı degerlenen biyer bundan 2 sene önce 100 bine aldıgın ev suan 300 bin ve gittikce artıyor marinadan önce marinadan sonra oldu artık tuzla, eskiden herkes pendige giderdi suan pendikte dahil herkes tuzlaya geliyor yatırım yapıcaksan asla çekinme tuzladan

bu arada buradan tuzla aydıntepelilere selamlar :)

Kurtköy icin ne dersiniz beyler. Ailecek oturac bir yermi?

Kurtköy icin ne dersiniz beyler. Ailecek oturac bir yermi?

ulasımı sıkıntı biraz hocam özelliklede haftasonları pendik yolu üzeri zulüm gbi bisey e5 e inmek 30dk dan assagı degiy metro vs aynı sekilde. kurtköy biraz sıkıntılı bu konularda ama havası temizdir dısarıda oldugu için

ulasımı sıkıntı biraz hocam özelliklede haftasonları pendik yolu üzeri zulüm gbi bisey e5 e inmek 30dk dan assagı degiy metro vs aynı sekilde. kurtköy biraz sıkıntılı bu konularda ama havası temizdir dısarıda oldugu için

Bölgenin ismi pendik galiba kurtköy projenin ismi. Ormanin dibinde sabiha gökcene cok yakin. Tam yatirimlik gibi.

Bölgenin ismi pendik galiba kurtköy projenin ismi. Ormanin dibinde sabiha gökcene cok yakin. Tam yatirimlik gibi.

evet ormanın dibinde oldugu için havası temiz, pendige baglı zaten ama dedigim gibi ulasım sıkıntı ileriye dönün nekadr iyi bir yatırım olur bilemem tabi bana kalırsa bi tuzla olamaz yatırım konusunda

evet ormanın dibinde oldugu için havası temiz, pendige baglı zaten ama dedigim gibi ulasım sıkıntı ileriye dönün nekadr iyi bir yatırım olur bilemem tabi bana kalırsa bi tuzla olamaz yatırım konusunda

Tuzla halen potansiyeli varmı sizce yükselme konusunda yoksa doyuma ulastı mı ?

Herkes içerenköy demişte, yerine göre değişir ev fiyatları. Tuzla sahilden ev alırsanız içerenköy değersiz kalır. :) Ama gidip şifadan ev alırsanız içerenköy tabiki daha değerli. Tuzla sahilde evler 500 bin 1 milyon tl arası bu arada..

Herkes içerenköy demişte, yerine göre değişir ev fiyatları. Tuzla sahilden ev alırsanız içerenköy değersiz kalır. :) Ama gidip şifadan ev alırsanız içerenköy tabiki daha değerli. Tuzla sahilde evler 500 bin 1 milyon tl arası bu arada..

Değer açısından degilde yatırım acısından nasil olur onu mrk ediyoruz hocam. 2-3 yilda daire fiyatlari patlayacak yerler varmı istanbulda yatırımlık.

Tuzlada oturan biri olarak yazıyorum tuzladan aldıgın evden pisman olmazsın çok hızlı degerlenen biyer bundan 2 sene önce 100 bine aldıgın ev suan 300 bin ve gittikce artıyor marinadan önce marinadan sonra oldu artık tuzla, eskiden herkes pendige giderdi suan pendikte dahil herkes tuzlaya geliyor yatırım yapıcaksan asla çekinme tuzladan

bu arada buradan tuzla aydıntepelilere selamlar :)

As katdeşim bende aydıntepede yim.

Değer açısından degilde yatırım acısından nasil olur onu mrk ediyoruz hocam. 2-3 yilda daire fiyatlari patlayacak yerler varmı istanbulda yatırımlık.

Vlla benim oturduğum yer güzelyalı sahil. Adam 230 bine aldı evi 2 sene önce şuan 400 bin veriyolar satmıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri