Tv den çekip youtuba

• Kullanıcı kutukak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
para vermeye gerek yok böyle programların cracklısını bulmam 10 dkmı almaz :D
bu arada bu programı ındırdım kurdum guzel programa benziyor bu yt upload işini biliyorsan anlatırmısın?

"action mirillis youtube upload" şeklinde YT'de veya Google'da aratırsan ayarları anlatan bir video bulacaksın.

Muhtemelen Youtube'da kanalı olan diziler cms hesaplarına daha dizi yayınlanmadan işliyorlardır. dizi saatinden sonrada herkese açık yapıyorlardır :) Yani ne yaparsan yap onlardan önce atamazsınız :)

bencede öyle.kadarayı dizisinde eskiden bölüm bittikten saatler sonra eklenirdi bölüm kanala,sonra şikayetler üzerine erkene almaya başladılar.premium hesabım olmadıgı için diziyi ordan indiriyordum ben.dizi bitmeden 15dk önce tüm bölümü verdiklerini gördüm yani büyük ihtimal önceden yükleyip gizliye alıyorlar sonra herkese açık hala getiriyorlar.

Çok uzun zamandır Nat Geo ve Discovery gibi belgesel kanallarının kaydını alıp yayınlamayı düşünüyordum. Buna vaktim yok ama bence dizi mizi hikayelerinden daha iyi bir fikir. Hem de üçüncü taraf gelmeme olasılığı da yüksek. Hazır dublajlı mis gibi belgeseller.

Kaydedin TV'den basın kanala.

bi kere yukledim yuklemez olaydim nat geo Turkiye sorumlusundan ozel email geldi eger videilar silmezseniz mahkemeye tasiycaz diye sahte felan degildi valla dikkat et

Şimdi başka bir olay var adam videoyu atmış reklamlar ortasına kadar açık ama biz atarsak dünya engeli geliyo çok ilginç!

Bahsettiğiniz şey zaten Content ID dedikleri sistemin kendisi oluyor. Telif hakkı sahipleri eserlerini önceden bu sisteme kaydettiriyor. Yayınlama zorunluluğu da yok. Dizi yapımcısı diziyi bir hafta önce bile sisteme tanıtmış olabilir. Canlı yayınları atabilirsiniz ama onları da kısa sürede sisteme tanıtıyorlar.

şu direk pc ye kayıt nasıl yapıyorlar adamlar 1080p kayıt yapıyorlar bildiğin ordan youtubeye atıyorlar nasıl oluyor bu örnek vermek gerekirse kvp bölümlerini atan bi arkadaş var hd yükliyen

File:Hauppauge Win-TV-Karte.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia
şu tarz bi kartla yapıyolar ama bilgisayarın sağlam olması lazım

ama sanırım direk harici harddiske kayıt yapabilen dvr cihazlar var.kayıt bitince hdd yi bilgisayara bağlayıp upload edebilirsin.hem kayıt için bilgisayar gücüne de ihtiyaçları yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri