TV' den kayıt için neler gerekli?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
spor kanallarından kendi maçlarımızı kayıt etcem. sizce hangi cihazlar lazım bana? ne tür bişeyler alayım?

hocam bir arkadaşım cep telefonu ile direk çekiyordu.görüntü sallanıyor oynuyor vs ama deli gibi izleniyordu.

valla bizim tv lg tv kayıt için 40 gb harddisk istiyo :D

hocam bir arkadaşım cep telefonu ile direk çekiyordu.görüntü sallanıyor oynuyor vs ama deli gibi izleniyordu.

öyle hocam millet neyle olur olsun izler )) ama bizde öyle şansızlık varki hd olsa bile izlenmez )

valla bizim tv lg tv kayıt için 40 gb harddisk istiyo :D

tv tuner felan vardıda önceden şimdi hiçbişey yok sipariş vercem ama ne alayım bilemiyorum

---------- Mesaj saat 01:12:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:14 civarında gönderildi. ----------

vlc media player yükle internet üzeri yerli yabancı açılan tüm kanallardan sesli ve görüntülü kayıt yapabilirsin Ulusal Kanallar :: Simple TV Kodları burdan yerli kanalların kodları var.gerisini google amcadan halledersin

peki ben işimi gördüğüm zaman kayıt ediyormu yoksa pencere sabit kalmalı? bide ortalama 1 saatlik video kaç gb yada mb olur?

Bence Vds den kayıt edebilirsen senin için çok çok kullanışlı olur.Diyelim 350 mb lık bir şey kaydettin bunu yt a normal bir internet hızıyla atarsan saati bulur.Ama vds den yaptıgını düsün herkesten önce yt a atma şansın olur.Sadece maç için konuşmuyorum bu arada herşey için.

meala dizi yada haber işiylemi uğraşıyon güncel kaydetip partlarla yt yüklersin,yt de editörle videoyu birleştirirsin,tabi bu yöntem sabır isteyen bi iş ,,ama dizi videosunu ilk yükleyen kişi olma şansın artıyor bu yöntemle,,

Bence Vds den kayıt edebilirsen senin için çok çok kullanışlı olur.Diyelim 350 mb lık bir şey kaydettin bunu yt a normal bir internet hızıyla atarsan saati bulur.Ama vds den yaptıgını düsün herkesten önce yt a atma şansın olur.Sadece maç için konuşmuyorum bu arada herşey için.

vds den kayıt yapman için 100 200 tl lik bi vds kullanman lazım sanırım 30 40 tl lik vdsler hemen patlar.

vds de zor oluyor ya intro felan basmak camtasia kullanmak. ama fikrinir elbette iyidir. bu ay bitsin önümüzdeki ay 20 mbit felan yaptırcam neti :)

Allah razı olsun senden. rica etsem başka ülke en çokta bana azeri kanallarının kodlarını gönderebilirmisin? baktımda bazı kanal kodları yok galiba

malesef PC format atınca hepsi gitti ,ararsan bulursun ,bi kod vardı sayamadığım kadar kanallar tek sefrde çıkıyordu liste halinde ,,,ne ararsan vardı ,,,,çizgi film ,adult,sinema kanalları yerli yabancı ,ne tür içerik ararsan o türden kanal listesiydi,malesef silinmiş,tek hatırladığım not defterinin ismi rodyo delisi idi.

malesef PC format atınca hepsi gitti ,ararsan bulursun ,bi kod vardı sayamadığım kadar kanallar tek sefrde çıkıyordu liste halinde ,,,ne ararsan vardı ,,,,çizgi film ,adult,sinema kanalları yerli yabancı ,ne tür içerik ararsan o türden kanal listesiydi,malesef silinmiş,tek hatırladığım not defterinin ismi rodyo delisi idi.

Teşekkürler. Peki kodu vlc de hangi kısma nasıl gireceğiz?

burada

#EXTINF:-1,BURSASPOR TV
rtmp://stream.yayindayiz.biz:80/Bursaspor/bursaspor

rtmp ile başlayan kısım link yeterli galiba

Avermedia'nın dijital tv kartını alıp kullanabilirsiniz.Gayet güzel olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri