spor kanallarından kendi maçlarımızı kayıt etcem. sizce hangi cihazlar lazım bana? ne tür bişeyler alayım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bir arkadaşım cep telefonu ile direk çekiyordu.görüntü sallanıyor oynuyor vs ama deli gibi izleniyordu.
valla bizim tv lg tv kayıt için 40 gb harddisk istiyo![]()
vlc media player yükle internet üzeri yerli yabancı açılan tüm kanallardan sesli ve görüntülü kayıt yapabilirsin Ulusal Kanallar :: Simple TV Kodları burdan yerli kanalların kodları var.gerisini google amcadan halledersin
ewet rec yani kayıta bas başka işlerinle meşgul ol kaydediyor
Bence Vds den kayıt edebilirsen senin için çok çok kullanışlı olur.Diyelim 350 mb lık bir şey kaydettin bunu yt a normal bir internet hızıyla atarsan saati bulur.Ama vds den yaptıgını düsün herkesten önce yt a atma şansın olur.Sadece maç için konuşmuyorum bu arada herşey için.
Bence Vds den kayıt edebilirsen senin için çok çok kullanışlı olur.Diyelim 350 mb lık bir şey kaydettin bunu yt a normal bir internet hızıyla atarsan saati bulur.Ama vds den yaptıgını düsün herkesten önce yt a atma şansın olur.Sadece maç için konuşmuyorum bu arada herşey için.
Allah razı olsun senden. rica etsem başka ülke en çokta bana azeri kanallarının kodlarını gönderebilirmisin? baktımda bazı kanal kodları yok galiba
malesef PC format atınca hepsi gitti ,ararsan bulursun ,bi kod vardı sayamadığım kadar kanallar tek sefrde çıkıyordu liste halinde ,,,ne ararsan vardı ,,,,çizgi film ,adult,sinema kanalları yerli yabancı ,ne tür içerik ararsan o türden kanal listesiydi,malesef silinmiş,tek hatırladığım not defterinin ismi rodyo delisi idi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.