TV kayıt yapacak arkadaş aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyberless

Kayıtlı Üye
Web sitesi
serhat.ws
Disney XD kanalından (mümkünse) HD kayıt yapabilecek ve proje sürdüğü sürece kayıt alabilecek, tv kayıt konusunda tecrübeli ve işinin ehli olan arkadaş arıyorum. Detayları konuşmak isteyen arkadaşlar için skype adresim:

[email protected]

kimseye para vs. verme kayıt için . digiturk play al geçmiş bölümlerin videosu oluyor ordan indir yükle derim.

Arkadaşım ben bu konuyu öneri veya tavsiye almak için açmadım senden ricam her konu açanı amatör insan sanıp öyle yapma böyle yap laflarıyla muhattap etme. Ben ne istediğimi biliyorum yapabilecek olan belirtsin veya iletişime geçsin, yapamayacak olan da konu baltalamak veya post kasmak için bir zahmet başka konuya gitsin bu konu post kasma konusu olarak kullanılamaz.

Arkadaşım ben bu konuyu öneri veya tavsiye almak için açmadım senden ricam her konu açanı amatör insan sanıp öyle yapma böyle yap laflarıyla muhattap etme. Ben ne istediğimi biliyorum yapabilecek olan belirtsin veya iletişime geçsin, yapamayacak olan da konu baltalamak veya post kasmak için bir zahmet başka konuya gitsin bu konu post kasma konusu olarak kullanılamaz.

neden böyle bir çıkış yaptınız onuda anlamak güç diğer arkadaşı tanımam ama size insanca, gayette mantıklı öneride bulunmuş .ilginç.

fazla atarlı cıktınız yaşınızı bilmemde büyük ihtimal küçüksünüz.
bu arada post kasıyo dediginizi dikkate almıyorum ayda 1 -2 yorum atıyorum ;)

adam sana iyilik yapmış öneride bulunmuş sen kalkmış adamı tersliyorsun uslubunu duzelt

Arkadaş iş verenler bölümüne ilan açıyoruz diye suçlu da olacağız size ne kardeşim çok param var dağıtıyorum Allah Allah post kasacak başka konu bulun kendinize yoksa konuyu yetkililere rapor edeceğim lütfen sadece ilanla ilgili yardımcı olabilecek kişiler yazsın kimsenin vereceği akıla da fikire de ihtiyacım yok

hayatımda gördüğüm en muhteşem triplerden biri tebrik ederim.

adam sana iyilik yapmış öneride bulunmuş sen kalkmış adamı tersliyorsun uslubunu duzelt

adamın yaptığı iyilik mi? adam bildiğin dalga geçiyor bir kere digiturk play'de Disney XD kanalı hiçbir zaman yayınlanmadı muhtemelen hiçbir zaman yayınlanmayacakta, digiturk play ile alınan kanallar normal tv yayınından alınan kanallarla aynı kalitede değil, daha da söyleyeceklerim var da işte bizim insanımızın huyu bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak git araştır digiturk play'de disney xd kanalının yayın yaptığını ispatla sana 500 tl vermezsem eğer beni forumdan banlasınlar, yok eğer araştırınca pardon digiturk play'de böyle bir kanal yokmuş bilip bilmeden yorum yaparak ilan satışınızı baltaladım diye mesaj yazmazsa da bu adama istediğim üslupta hitap etme hakkım vardır. İspatı her zaman iddayı ortaya atan koyar, varsa ispatı hodri meydan.

adamın yaptığı iyilik mi? adam bildiğin dalga geçiyor bir kere digiturk play'de Disney XD kanalı hiçbir zaman yayınlanmadı muhtemelen hiçbir zaman yayınlanmayacakta, digiturk play ile alınan kanallar normal tv yayınından alınan kanallarla aynı kalitede değil, daha da söyleyeceklerim var da işte bizim insanımızın huyu bu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak git araştır digiturk play'de disney xd kanalının yayın yaptığını ispatla sana 500 tl vermezsem eğer beni forumdan banlasınlar, yok eğer araştırınca pardon digiturk play'de böyle bir kanal yokmuş bilip bilmeden yorum yaparak ilan satışınızı baltaladım diye mesaj yazmazsa da bu adama istediğim üslupta hitap etme hakkım vardır. İspatı her zaman iddayı ortaya atan koyar, varsa ispatı hodri meydan.

arkadaş cümlesinin sonunda "derim" demiş.Size sadece tavsiyede bulunmuş.Bulunduğu tavsiye doğru olabilir yanlış olabilir ne farkeder.Kullandığınız üslubu bir inceleyin bence.Yazmıyım diyorum diyorum ama kayıtsız kalamadım.

Tavsiye doğru olabilir yanlış olabilir mi, arkadaş sen birisine gidip adres tarif etmesini istediğinde bu adam eğer o adresi bilmiyorsa bilmiyorum demesini mi tercih edersin yoksa bilmediği halde saçma sapan adresi senin aradığın adresmiş gibi tarif etmesini mi? Eğer cevabın evet ise kabul ediyorum verilen tavsiye yanlış çıkabilir, yok cevabın hayır ise o halde ben bu tür bir tavsiyeyin yanlışlığını kabul etmiyorum. Her tavsiye edene yanılma payı vereceksek işimiz var valla. Bilmediğin konuda yorum yapmayacaksın arkadaş, mesele bu.

Arkadaş iş verenler bölümüne ilan açıyoruz diye suçlu da olacağız size ne kardeşim çok param var dağıtıyorum Allah Allah post kasacak başka konu bulun kendinize yoksa konuyu yetkililere rapor edeceğim lütfen sadece ilanla ilgili yardımcı olabilecek kişiler yazsın kimsenin vereceği akıla da fikire de ihtiyacım yok

sen kimsinde senin konunda post kasacak millet !
bu tarz tartışma ortamı oluşturup post kasan sen olmayasın ?

Sizin gibilere hiç bir şey vermemek gerekiyor da neyse. Bir de eleman arıyorsunuz sizinle çalışacak insanın vay haline gerçi şuanda bu Forumda açlıktan kıvranıyorda olsa sizin bu yazılarınızı gören size biraz zor yaklaşır da.

Adam tutmuş sana fikir vermiş demiş elemana gerek yok bak hocam. Bilmiyorsan hani böyle bir durum var bilgin olsun eyvallah. He yanlış bilgi mi veriyor öyle bir şey yok mu o zaman sen söyle arkadaşa böyle bir şey yok yanlış biliyorsun diye.

kaydet kendı kanalına yukle... bence mantıklısı o...

konu iyi bi yere gitmiyor gibi hayırlısı... bi şekilde kapatılacak bi konu gibi gözüküyor kimse banlanmadan sonlandırmak mantıklı.

Disney XD kanalından (mümkünse) HD kayıt yapabilecek ve proje sürdüğü sürece kayıt alabilecek, tv kayıt konusunda tecrübeli ve işinin ehli olan arkadaş arıyorum. Detayları konuşmak isteyen arkadaşlar için skype adresim:

[email protected]

HD tv kartı yok dediğin kanal nerde yayın yapıyor? digitürk veya d-smartta mı normal uyduyla mı? bilgi verirsen eğer konuşabiliriz.

Aradığım arkadaşı buldum konu kilitlenebilir. Üslubum size karşı biraz sert gelmiş olabilir bunun nedeni bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara karşı taviz vermez tutumdan kaynaklanmaktadır. Bilmemek ayıp değil elbette ama bilmediği halde biliyormuş gibi konuşmak ayıptır.

[MENTION=67]Cyberless[/MENTION] ister haklı olun ister haksız ama ytpara.com saygı üzerine kuruludur.Konuyu kapatıyorum saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri