Aynı sorun bende de vardı ama kendi kanalımdı sildim bakalım inş artık böyle bir sorun yaşamam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi bilsek kardeşim .. bi anlasak .. yt'un işine akıl sır ermiyor ..
Olmaz öyle şey aynı adsenseye bağlı değilse etkilememesi lazım vardır gözden kaçırdığınız bi nokta.
şaka mı bu ya?
Forumdan birinin kanalı yüzünden başka birinin tüm kanalları gitti.Forumdaki kişiyi de bulduk.Kanalları giden kişi de burda kanalın sahibi de.Nasıl olmaz?
Kanalı birbirlerinin adsensesine taşıma falan olmuşmu? Birinin kanalının para kazanması gitti diye alakasız kişlerin de para kazanması gidiyorsa youtubda para kaznan kanal kalmaması lazım bu mantığa göre.
edit: baktımda birçok kişiye olmuş nasıl saçma bişeyler yapıyor bu youtube, adam yabancı da olabilir kanalı unutmuş da olabilri başkalarını nasıl etkiliyor, yıutubun bunu düzeltmesi lazım
Hocam TvLatestNews kanalının olduğunu nerden anladınız?
YouTube'un işine akıl sır ermez kardeşim kafa yorma boşuna [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dahil kimse çözemedi henüz
![]()
bu yeni bişeymi yoksa varmıydı ? ben ilk defa duyuyorum
bu yeni bişeymi yoksa varmıydı ? ben ilk defa duyuyorum
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] senin reklamının yayınlandığı bir kanaldan reklamı aktif bir video atar mısın
şaka mı bu ya?
Forumdan birinin kanalı yüzünden başka birinin tüm kanalları gitti.Forumdaki kişiyi de bulduk.Kanalları giden kişi de burda kanalın sahibi de.Nasıl olmaz?
Kardeş sizin kanallar hacklenmiş galiba konuya baktınızmı?
http://www.ytpara.com/konu-disi/15063-youtube-dolandiriciligi-v2.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.