Twilio Çalışmıyor

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar twiliodaki numaları onaylamak için kullanıyorum fakat mesaj gelmiyor neden? Sorun bende mi?

bende diyodum neye el atsam yine elimde kalıyo :D demekki sorun tek bende değilmiş :)

:D sanırım arkadaşlar ytparada yeni telefon onayı sistemi paylaşacak adam aranıyor :)

aynen bendede bugün çalışmadı ne yapacağız artık bilmiyorum

Galiba ben patlattim :) ayni gun 5 ayri hesap toplam 150 numaradan dogrulama yaptim. Bende sistem beni banladi zannediyordum. Megerse herkeste ayni problem varmis. Herkese gecmis olsun.

Tapatalk kullanılarak Tost Makinası'ndan gönderildi.

Galiba ben patlattim :) ayni gun 5 ayri hesap toplam 150 numaradan dogrulama yaptim. Bende sistem beni banladi zannediyordum. Megerse herkeste ayni problem varmis. Herkese gecmis olsun.
Arkadaş bedava bisey bulunca canini cikarmayin bide piskinlikle soylebiliyorsun kaç kişinin ekmeği ile oynuyorsunuz herşeyi abartarak ayip be ayip

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komik bir cevapti. Ben vakfa mi aliyorum bu numaralari. Beni senden daha fazla calistigim icin mi sucluyorsun.

Komik bir cevapti. Ben vakfa mi aliyorum bu numaralari. Beni senden daha fazla calistigim icin mi sucluyorsun.

bu ücretsiz sistemler olmasa nasıl alacaktın acaba açamakmıydın 150 tane kanal hayır açıyorda noluyor ayaktamı hepsi ?

Gereksiz kullanımdan dolayı numara kalmadı bundada,3cx bitti twilioda bitti ne kaldı şimdi? artık hiç onay yapamayacağız.

arkadaslar sıze bı onerı. kullanmıs oldugunuz kendı telefon numaralarınızın basına sıfır koymadan gırın onaylarsınız . ben kendı numaramla belkı 20 defa onayladım bu sekılde

dün bütün günümü bu işe ayırdım, rusça ve ingilizce olmak üzere aramalar yaptım ama bi kaynak bulamadım.

3cx(x)
k7 (x)
callromania.ro(x)
texnow(x)
twilio(x)
receive sms(x)
voxox(x)
callcentric(x)
viva.gr(x)
çevrede numara kalmadı zaten :)

bugün de yeni yöntemler aramaya devam edeceğim sonra olmazsa ytp sms sistemini kullanacağım artık ;)

evet bitirdiniz orayıda be bizim türkler nereye el atsa kurutuyorlar sadece işime yarıyacak kadar değil hepsini istiyorum mantığıyla iş yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri