Kiyoshi
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar aranızda 1 2 hafta önce kiyoshi arkadaşınızın daveti üzerine geldim hesap oluşturmada davet sistemi oldugu için kayıt olamadım ama bu büyük bir sıkıntı yaratmaz
1.5 haftadır youtube den nasıl para kazanılır diye araştırıyorum taraştırıyorum değişik değişik videolar hazırlıyorum o derece ama hiç bir iyleşme göremedim 2 hafta bitti sayılır aldıgım reklam tıkı 30 iyimi kotumu kazanç kısmında bişey yazmadıgı için onuda bilmiyorum resim aşagıda bilgisi olan birisi yorum yaparsa sevinirim

Geleim programımıza bilmeyenler vardır belki programımız twitterde takipci sayımızı arttırmaya yarıyor pek ingilizcem olmadıgı için video da net şekilde anlatamadım ama işinize yarayacak bilgiler mevcut içinde
Ve bunun yanında twitter üzerinden istediğiniz katagöri için video bulma imkanıda sunuyor size arama dk ile eş zamanlı hepsi video dadır inş birilerini işine yarar
programı indireceğimiz adres
Full yapmak için gereken keyler
Registration Number: yxhajG8j6-ZG7u-aQwD-vCTy
Registration Number: w8JWBANqf-5C89-YPXd-DRj7
Registration Number: bvJNmWDZu-KSnd-tBPk-pNHq
Registration Number: hXEBbCrLX-Xh6y-6En7-jnFD (Unlimited)
Video cam görüntüsü ayarların ustune gelmiş arkadaşlar
sağlık olsun diyorum
Twitter adder 4+full ytpara com üyeleri için - YouTube
1.5 haftadır youtube den nasıl para kazanılır diye araştırıyorum taraştırıyorum değişik değişik videolar hazırlıyorum o derece ama hiç bir iyleşme göremedim 2 hafta bitti sayılır aldıgım reklam tıkı 30 iyimi kotumu kazanç kısmında bişey yazmadıgı için onuda bilmiyorum resim aşagıda bilgisi olan birisi yorum yaparsa sevinirim

Geleim programımıza bilmeyenler vardır belki programımız twitterde takipci sayımızı arttırmaya yarıyor pek ingilizcem olmadıgı için video da net şekilde anlatamadım ama işinize yarayacak bilgiler mevcut içinde
Ve bunun yanında twitter üzerinden istediğiniz katagöri için video bulma imkanıda sunuyor size arama dk ile eş zamanlı hepsi video dadır inş birilerini işine yarar
programı indireceğimiz adres
Full yapmak için gereken keyler
Registration Number: yxhajG8j6-ZG7u-aQwD-vCTy
Registration Number: w8JWBANqf-5C89-YPXd-DRj7
Registration Number: bvJNmWDZu-KSnd-tBPk-pNHq
Registration Number: hXEBbCrLX-Xh6y-6En7-jnFD (Unlimited)
Video cam görüntüsü ayarların ustune gelmiş arkadaşlar
Twitter adder 4+full ytpara com üyeleri için - YouTube