Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Twitter'ı biz kapatmadık! DİYOR siz daha la neyi tartışıyorsunuz her şey ortada :)

Dns ayarlarından sonra saglıklı bır sekılde gırebılırsınız hıcbırsey ımkansız degıldır :)

iyi forumlar

Arkadaşlar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Twitter'ı biz kapatmadık! DİYOR siz daha la neyi tartışıyorsunuz her şey ortada :)

Neden tek taraflı düşünceniz var aynı şeyi AKP yandaşları Atatürke yapsaydı küfürler saydırsaydı siz o twitterin kapanması için yürüyüş bile düzenlerdiniz Yani ordada Ülkenin Başbakanına küfür ediyolar Özgürlük için gezi parkı mücadelesi yapıyoruz diyosunuz AKP seçmenine koyun diyosun artık millete gına getirdiniz 80 sene ülkeyi çöp ettiniz 10 senede düzeltiler borçlarınızı temizlediler hala pişkin pişkin gelip ülke yok şöyle yok böyle diyosunuz daha 10 sene önce ecevit döneminde Abd içişler bakanı karşısında boynunu büküp bekliyen bi yönetim vardı

Neden tek taraflı düşünceniz var aynı şeyi AKP yandaşları Atatürke yapsaydı küfürler saydırsaydı siz o twitterin kapanması için yürüyüş bile düzenlerdiniz Yani ordada Ülkenin Başbakanına küfür ediyolar Özgürlük için gezi parkı mücadelesi yapıyoruz diyosunuz AKP seçmenine koyun diyosun artık millete gına getirdiniz 80 sene ülkeyi çöp ettiniz 10 senede düzeltiler borçlarınızı temizlediler hala pişkin pişkin gelip ülke yok şöyle yok böyle diyosunuz daha 10 sene önce ecevit döneminde Abd içişler bakanı karşısında boynunu büküp bekliyen bi yönetim vardı

arkadaş sana cevap bile vermiyorum siyaset yapma :) al banını git report ediyorum ben sana neler derimde işte gerek yok her şey ortada ATATÜRK'E küfür edecek ne yanlışını gördün, TEK YANLIŞI SENİN GİBİLERE DE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VERMESİ İŞTE. fakat o özgürlüğünüzü teslim etmeye çok meraklısınız.

arkadaş sana cevap bile vermiyorum siyaset yapma :) al banını git report ediyorum ben sana neler derimde işte gerek yok her şey ortada ATATÜRK'E küfür edecek ne yanlışını gördün, TEK YANLIŞI SENİN GİBİLERE DE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VERMESİ İŞTE. fakat o özgürlüğünüzü teslim etmeye çok meraklısınız.

report yapabilirsiniz ben biraz önce kimseye küfür etmedim varsayımda bulundum bunu okumayı bilmiyorsanız benim suçum değil okuma yazma kursuna git Hatasız kul olmaz boşuna dememişlerdir ki ezanı bu ülkede türkçe yapan bi yönetim vardı onuda Geçtik 80 sene boyunca elimizden özgürlüğümüzü aldınız yobaz diye çok şükür özgürlüğümüzüde geri aldık zaten sizide sinirlendiren konu bu neyse

Not ; ayrıca sabahtan beridir zaten burda siyaset değilde futbol falan konuşuyodunuz ben geldim siyaset yaptım kusura bakma ya hay Allahım

Sizin ozgurluk anlayisiniz sevdiginiz begenmediginiz insana istedigi gibi ana avrat baci kufretmek bana edilirsede nefsi mudafa anlayisi midir peki ? ve ulkeyi takmayan umarsamayan kendini turkiyeden buyuk goren sosyal aglara biraz ders vermek icin belli bir sureligine engellenen twitter adli sitenin ozgurlugunuze engel oldugunu mu dusunuyorsunuz ? Twitter da gereksiz kiskirtmalardan baska ne var orda olan her sey her turlu sitede mevcut zaten niye bu kadar buyutuyorsunuz bu olayi ? Ulkeyi takmayan bir siteye ders vermek amaci ile yapilan bir uygulamayi neden bu kadar savunuyorunuz bu mu sizin vatan anlayisiniz ? Youtube da ataturke kufurlu videolar mevcuttu youtube silmedi basbakan ne yapti youtube erisim kapattirdi sonra yola geldiler aynisini twitter icin de yapiyorlar secimden sonra acilir abartmanin anlami nedir ?

report yapabilirsiniz ben biraz önce kimseye küfür etmedim varsayımda bulundum bunu okumayı bilmiyorsanız benim suçum değil okuma yazma kursuna git Hatasız kul olmaz boşuna dememişlerdir ki ezanı bu ülkede türkçe yapan bi yönetim vardı onuda Geçtik 80 sene boyunca elimizden özgürlüğümüzü aldınız yobaz diye çok şükür özgürlüğümüzüde geri aldık zaten sizide sinirlendiren konu bu neyse

Not ; ayrıca sabahtan beridir zaten burda siyaset değilde futbol falan konuşuyodunuz ben geldim siyaset yaptım kusura bakma ya hay Allahım

İnceden lafı sokuşturunca siyaset olmuyor biraz açık konuşunca siyaset oluyor bu forumun kuralları bu yönde işliyor.

Neden tek taraflı düşünceniz var aynı şeyi AKP yandaşları Atatürke yapsaydı küfürler saydırsaydı siz o twitterin kapanması için yürüyüş bile düzenlerdini

Faşistlik bazılarına çok uzak bir kavram değil.

facebookun kapandığını twitterın açık olduğunu düşünün şimdiye örgütlenip sokakları karıştırmışlardı twitter bildiğin örgütlenme için iletişim aracıydı facebookta bunu yapamıyorlar niye çünkü facebookta top tweet gibi bir saçmalık yok inşallah hiç açılmaz en güzeli böyle olması

İnceden lafı sokuşturunca siyaset olmuyor biraz açık konuşunca siyaset oluyor bu forumun kuralları bu yönde işliyor.

Faşistlik bazılarına çok uzak bir kavram değil.

Hocam yukarda Allah var ya işte böyle her oyunları geri tepti gezide ağaçları koruyoruz dediler ağaçları yerinden söküp attılar.

Twitter kapanmasınada %100 hak veriyorum ABD isteyince bilgileri vericekler türkiye isteyince ülke yerine koymayıp vermiyecekler sonra Türkiyenin üzerinden gelir sağlıyacaklar keyfe bakarmısın

YA NE DİYORSUN ARKADAŞ SEN ?

KİMSEYİ AYIRT ETMEM BANLACAKSAM DA BANLANIYIM AMA O ADAMA oy veren kesim de belli anadoluyla batının eğtim seviyesine bak bakalım bi ülke gelişmişmiş de peh tabi ya dünya lideriyiz arkadaş ! bu ülkenin yüzde 95 i Cumhuriyet döneminde okuma yazma bilmiyordu DEVLET İŞLERİNİ yürütecek okumuş adam bulunmuyordu bee, En önde memleketin 14-20 yaş arası çocukları şehit oldu.. git de tarihini araştır.. Millet Türkçesine bağlı kalsın Dinini anlasın Şeyhler dervişler halkı kandırmasın diye bu ülkede Din TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞTİR sende işine geldiği gibi çarpıtıyorsun.

Özgürlüğün Allah'a bağlılık, yanlışlar yapan bi adamı savunup ona bağlılık değil!

Ayrıyetten bana gelişmiş bi Laiklik ilkesine uymayan ülke göster..

Tabi sizin olayınız belli arkadaş bu ülkenin temelinde laiklik var herkesin din özgürlüğü var her şeyi dine çarpıtma kimsenin görüşü kimseyi, kimsenin inancı kimseyi bağlamaz.. anlatabildim mi ?

alıntı yaparak 2 li tartışmaya girenler uyarısız 15 gün banlanacaktır..

Cumhuriyet doneminde ulkenin yuzde 95i okuma yazma bilmiyordu diyen arkadas bir arastir da oyle konus! Sen ulkenin var olan dilini birden farscaya cevirirsen kimse okuma yazma bilmez tabiki ne alaka diyeceksin. Farscayi birakip her seyi sifirlayip dilimizi çince yapalim bak bakalim okuma yazma bilen insan oluyor mu

moderatör arkadaşlar konudan haber olmadan kilit atmayın.
bu konuda 2 defa kilit olmayacak kararı alındı...
2li tartışmaya girenler,aşırı siyasate girenler 15 gün banlanacak dendi

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocam adamlar tags atıp ya da yönlü cevap verip, ortaya cevap hakkı bıraktırıyor ben gene cevaplıyorum cevaplamak zorundayım çünkü kimsenin kişisel görüşü kimseyi ilgilendirmez ama ben onların görüşüne bir şey demeden onlar bana yüklendi bende cevap veriyorum o arkadaşa.

BEN ARAP DEĞİLİM TÜRKÜM TABİ Kİ ' TÜRKÇE OLACAK ' HA ÇOK FARSÇA KONUŞACAKSAN GİT Bİ ARAP ÜLKESİNE. seni kurtuluş savaşında satanların peşinden koş..

isterseniz arkadaşı ikili diyaloğa soktu için gerekli uyarıyı yapıp mesajımı da editlersiniz aksi halde hep bi cevap hakkım doğmuş olacak.

Tıpış tıpış yola geldiler.

UZUN ZAMANDIR TÜRKİYE'NİN UYARILARINI CİDDİYE ALMAYAN TWİTTER YÖNETİMİ, TWİTTER'IN ERİŞİME KAPATILMASINDAN 1 GÜN SONRA YOLA GELDİ!

Twitter'a girişlerin kapatılması üzerine harekete geçti. Twitter avukatları Ankara'ya uçtu. Avukatlar mahkeme kararları için gitti.
Alınan mahkeme kararlarını yerine getirmediği için kapatılan Twitter, Türkiye'nin isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.
Şimdiye kadar Türkiye'de bir avukat dahi bulundurmayan kurum, bugün ilk iş olarak bir avukatlık firmasıyla anlaştı. ELİG isimli avukatlık firmasına vekalet veren Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Gönenç Gürkaynak isimli hukukçu ile anlaştı.

AVUKATLAR ACİL OLARAK ANKARA'YA UÇTU

Avukat Gönenç Gürkaynak, twitter temsilcisi olduktan sonra ilk iş olarak Ankara'ya uçtu.

TWİTTER YASAĞINI BİTİREBİLECEK GÖRÜŞME
Avukatlar TİB Başkanı Osman Nihat Şen ile biraraya gelecek. Twitter TİB'e mahkeme kararlarını uygulamaya hazır olduğunu ve bunun için işbirliği yapacaklarını iletecekler.
TİB'in bu görüşmenin neticesine göre Twitter'i erişime açabileceği bildiriliyor.Twitter'in önünde sayısız şikayet ve mahkeme kararları olduğu öğrenildi.

@daralll hocam adamlar tags atıp ya da yönlü cevap verip, ortaya cevap hakkı bıraktırıyor ben gene cevaplıyorum cevaplamak zorundayım çünkü kimsenin kişisel görüşü kimseyi ilgilendirmez ama ben onların görüşüne bir şey demeden onlar bana yüklendi bende cevap veriyorum o arkadaşa.

BEN ARAP DEĞİLİM TÜRKÜM TABİ Kİ ' TÜRKÇE OLACAK ' HA ÇOK FARSÇA KONUŞACAKSAN GİT Bİ ARAP ÜLKESİNE. seni kurtuluş savaşında satanların peşinden koş..

isterseniz arkadaşı ikili diyaloğa soktu için gerekli uyarıyı yapıp mesajımı da editlersiniz aksi halde hep bi cevap hakkım doğmuş olacak.
şikayet et butonunu kullanınız

engelin kısa bir süre sonra kalkacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri