Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Twitter'ı biz kapatmadık! DİYOR siz daha la neyi tartışıyorsunuz her şey ortada![]()
Neden tek taraflı düşünceniz var aynı şeyi AKP yandaşları Atatürke yapsaydı küfürler saydırsaydı siz o twitterin kapanması için yürüyüş bile düzenlerdiniz Yani ordada Ülkenin Başbakanına küfür ediyolar Özgürlük için gezi parkı mücadelesi yapıyoruz diyosunuz AKP seçmenine koyun diyosun artık millete gına getirdiniz 80 sene ülkeyi çöp ettiniz 10 senede düzeltiler borçlarınızı temizlediler hala pişkin pişkin gelip ülke yok şöyle yok böyle diyosunuz daha 10 sene önce ecevit döneminde Abd içişler bakanı karşısında boynunu büküp bekliyen bi yönetim vardı
arkadaş sana cevap bile vermiyorum siyaset yapmaal banını git report ediyorum ben sana neler derimde işte gerek yok her şey ortada ATATÜRK'E küfür edecek ne yanlışını gördün, TEK YANLIŞI SENİN GİBİLERE DE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VERMESİ İŞTE. fakat o özgürlüğünüzü teslim etmeye çok meraklısınız.
twitter a video yüklenebiliyor mu.barındıran bir yer mi?
bilmediğimden soruyorum
arkadaş sana cevap bile vermiyorum siyaset yapmaal banını git report ediyorum ben sana neler derimde işte gerek yok her şey ortada ATATÜRK'E küfür edecek ne yanlışını gördün, TEK YANLIŞI SENİN GİBİLERE DE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VERMESİ İŞTE. fakat o özgürlüğünüzü teslim etmeye çok meraklısınız.
report yapabilirsiniz ben biraz önce kimseye küfür etmedim varsayımda bulundum bunu okumayı bilmiyorsanız benim suçum değil okuma yazma kursuna git Hatasız kul olmaz boşuna dememişlerdir ki ezanı bu ülkede türkçe yapan bi yönetim vardı onuda Geçtik 80 sene boyunca elimizden özgürlüğümüzü aldınız yobaz diye çok şükür özgürlüğümüzüde geri aldık zaten sizide sinirlendiren konu bu neyse
Not ; ayrıca sabahtan beridir zaten burda siyaset değilde futbol falan konuşuyodunuz ben geldim siyaset yaptım kusura bakma ya hay Allahım
Neden tek taraflı düşünceniz var aynı şeyi AKP yandaşları Atatürke yapsaydı küfürler saydırsaydı siz o twitterin kapanması için yürüyüş bile düzenlerdini
İnceden lafı sokuşturunca siyaset olmuyor biraz açık konuşunca siyaset oluyor bu forumun kuralları bu yönde işliyor.
Faşistlik bazılarına çok uzak bir kavram değil.
report yapabilirsiniz ben biraz önce kimseye küfür etmedim varsayımda bulundum bunu okumayı bilmiyorsanız benim suçum değil okuma yazma kursuna git Hatasız kul olmaz boşuna dememişlerdir ki ezanı bu ülkede türkçe yapan bi yönetim vardı onuda Geçtik 80 sene boyunca elimizden özgürlüğümüzü aldınız yobaz diye çok şükür özgürlüğümüzüde geri aldık zaten sizide sinirlendiren konu bu neyse
şikayet et butonunu kullanınız@daralll hocam adamlar tags atıp ya da yönlü cevap verip, ortaya cevap hakkı bıraktırıyor ben gene cevaplıyorum cevaplamak zorundayım çünkü kimsenin kişisel görüşü kimseyi ilgilendirmez ama ben onların görüşüne bir şey demeden onlar bana yüklendi bende cevap veriyorum o arkadaşa.
BEN ARAP DEĞİLİM TÜRKÜM TABİ Kİ ' TÜRKÇE OLACAK ' HA ÇOK FARSÇA KONUŞACAKSAN GİT Bİ ARAP ÜLKESİNE. seni kurtuluş savaşında satanların peşinden koş..
isterseniz arkadaşı ikili diyaloğa soktu için gerekli uyarıyı yapıp mesajımı da editlersiniz aksi halde hep bi cevap hakkım doğmuş olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.