twitter kapandı ama melih gökçek dns değiştirip hala giriyor
gülsek mi ağlasak mı

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pardon kardeşim sonradan farkedip direkt düzelttim .. valla ben adil olduguma ınanıyorum ıkı tarafın'da sucu olabılır fakat onemlı olan yalan yanlıs bılgılerın yayınlanıp insanları kandırarak sokaklara cıkartanların tek amacının ulkeyi karıstırmak oldugunu cok ıyı bılıyorum .
ben ne hükümeti desteklerim,ne karşısındakileri.beni yakından tanıyanlar bilir,parti tutmam ve siyasetle mümkün oldugu kadar ilgilenmemeye çalışırım.başbakanın halka çıkıp ikide bir meydan okumasını görmüyorsan ben sana daha başka ne diyim.ayrıca,karşısındakilerin bu duruma yani kargaşaya dünden razı oldugunu ve onlarında aynı şeyi yaptıgını bi önceki mesajımda belirttim.yani ben taraf tutmuyorum ama senin tarafın belli.her iki tarafta aynı şeyi yapıyor ama sakin olması gereken kişi başbakan,karşısındakiler degil çünkü onların işine gelir bu zaten.ülkeyi yöneten kişilerin böyle şeyler yapması hiç akıllıca degil.aynı olaylar yine olsa ama hükümetle muhalefet yer degiştirse mesela ve atıyorum işte chpliler yada mhpliler şuan başbakanın yaptıgını yapsa,ben yine bunları söylerim çünkü hiçbi parti özel olarak ilgimi çekmiyor...ben hepsine suç buluyorum,tek bi tarafa degil.
karşılıklı alıntı yaparak tartışmaya girmeyelim...
Belki banlanacağım ama söylemeden de edemem artık dayandım dayandım bir yere kadar.Hocam siyasi görüşünüzü bilmiyorum o yüzden sizin gibi düşünenlere genel olarak bir şey söylemek istiyorum sürekli kandırılmaktan bahsediyorsunuz da kim kimi kandırıyor Allah'ınızı severseniz her sokağa çıkan insan aptal mı gerizekalı mı da yok sizi kandırıyorlar yok sizi ayakta uyutuyorlar yok ya bir sorgulayın bu insanlar neden sokağa çıktı bu insanlar neden bu duruma geldi diye.Ya dünyanın hangi ülkesinde hükümet halkın her yaptığına karışabiliyor.Kürtaj,internet,alkol vs bunlara karışmaya ne hakkı var hükümetin? Sonra halk bunlara tepki gösterdiğinde de yok siz kandırıldınız,yok siz salaksınız,yok siz aptalsınız kusura bakmayın ama kandırılmak demek bu anlama gelir.Ben o,bu,şu sokağa çıktıysa o karara saygı duyulmak gerekiyor eylem yapmak bir kararın ürünüdür eğer o karara saygı gösterilmiyorsa da o ülkede özgürlükten bahsedilemez,özgürlüğün olmadığı yerde de her türlü olumsuzluğu görürsünüz buna küfür de dahil elbette ben de doğru bulmuyorum devlet büyüklerine küfürü ama bu bir siteyi kapatmak için yeterli bir neden değil.Kişi yerine halkı cezalandırmak 3.Dünya ülkesi yasalarından başka bir şeye benzemez.Ayrıca önceki mesajlarınızda bugün şehit olan polislerimizden bahsetmişsiniz.Emin olun o kandırılmış olarak nitelendirdiğiniz insanlar o polislere de üzüldü,vicdanı sızladı.Ama bir sorun bakalım kendinize Suriyeliler tarafından şehit edilen polislerimizin sorumlusu kandırılmış olarak değerlendirdiğiniz insanlar mı yoksa kandırılmışsınız diyerek halkı damgalayanlar mı?
Bu da bu konu hakkında ilk ve son postumdur siyasi içerik varsa yönetimden ricam banlayın beni
DNS yi önceden değiştirmiş bi nesil olduğumuz için şakır şakır giriyo
arkadaşlar yanlış anlamayın ama twitter da dünyanın gündemine oturdugumuz için şuanda hakkaten utandım kendi içimde
#TwitterisblockedinTurkey
#TurkeyBlockedTwitter
#TwitterisblockedinTurkey
Yeminle rezil olduk be dünya gündemine bak![]()
Belki banlanacağım ama söylemeden de edemem artık dayandım dayandım bir yere kadar.Hocam siyasi görüşünüzü bilmiyorum o yüzden sizin gibi düşünenlere genel olarak bir şey söylemek istiyorum sürekli kandırılmaktan bahsediyorsunuz da kim kimi kandırıyor Allah'ınızı severseniz her sokağa çıkan insan aptal mı gerizekalı mı da yok sizi kandırıyorlar yok sizi ayakta uyutuyorlar yok ya bir sorgulayın bu insanlar neden sokağa çıktı bu insanlar neden bu duruma geldi diye.Ya dünyanın hangi ülkesinde hükümet halkın her yaptığına karışabiliyor.Kürtaj,internet,alkol vs bunlara karışmaya ne hakkı var hükümetin? Sonra halk bunlara tepki gösterdiğinde de yok siz kandırıldınız,yok siz salaksınız,yok siz aptalsınız kusura bakmayın ama kandırılmak demek bu anlama gelir.Ben o,bu,şu sokağa çıktıysa o karara saygı duyulmak gerekiyor eylem yapmak bir kararın ürünüdür eğer o karara saygı gösterilmiyorsa da o ülkede özgürlükten bahsedilemez,özgürlüğün olmadığı yerde de her türlü olumsuzluğu görürsünüz buna küfür de dahil elbette ben de doğru bulmuyorum devlet büyüklerine küfürü ama bu bir siteyi kapatmak için yeterli bir neden değil.Kişi yerine halkı cezalandırmak 3.Dünya ülkesi yasalarından başka bir şeye uğramaz.Ayrıca önceki mesajlarınızda bugün şehit olan polislerimizden bahsetmişsiniz.Emin olun o kandırılmış olarak nitelendirdiğiniz insanlar o polislere de üzüldü,vicdanı sızladı.Ama bir sorun bakalım kendinize Suriyeliler tarafından şehit edilen polislerimizin sorumlusu kandırılmış olarak değerlendirdiğiniz insanlar mı yoksa kandırılmışsınız diyerek halkı damgalayanlar mı?
Bu da bu konu hakkında ilk ve son postumdur siyasi içerik varsa yönetimden ricam banlayın beni
resmi olarak açıklandı hala yaygaracı diyorsun hocam yaWalla ne yaygaracı milletiz yaz! Twitter kapatılması veya facebook youtube çok yanlış şeyler tabi ki ama böyle kıvılcımdan da yangın çıkarılmaz ki.. Ne oldu ne bitti bilmem de dedim kapalı diyorlar bi deneyeyim hopp diye açıldı. Şu an hiç bir aksilik yok. Ne dns ne ip değiştirdim hepsi telekoma ayarlı tt net!
Walla ne yaygaracı milletiz yaz! Twitter kapatılması veya facebook youtube çok yanlış şeyler tabi ki ama böyle kıvılcımdan da yangın çıkarılmaz ki.. Ne oldu ne bitti bilmem de dedim kapalı diyorlar bi deneyeyim hopp diye açıldı. Şu an hiç bir aksilik yok. Ne dns ne ip değiştirdim hepsi telekoma ayarlı tt net!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.