Twitter hesaplarını karşılıklı paylaşalım??

handsomexx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şöle bir teklifim var. 3 kişiyi geçmicek sekilde. karşılıklı güvene bakan bir olay... benim 4500 kişilik bir twitter hesabım var. birbirimize karşılıklı güvenirsek kullanıcı adı ve şifrelerimizi paslaşalım... bölelikle daha cok kazanırız..

3 kişi yi geçmicek şekilde böyle bişiye benimle birlikte katılmak istiyen arkadaş varmı... tek sorun güven... bunu aşabilen dürüst arkadaşlar var ise. ben varım. risk almadan da cok kazanamıcaz.. bu şekilde daha cok kitleye ulaşıp daha cok kazanabiliriz . ama benim kafamda 3 kişi ile bu işi yapmak . daha cok olmasın... muslera arkadasımıza teklif götürdüm ama kendisi twitter kullanmadıgı için olmadı. birbirimize güvenirsek sorun yok bence mesajlarınızı ciddi olanları da özelden yazabilirler ...iyi akşamlar

Benimde 1K üzerinde sayfam olsaydı bende katılırdım hocam ama malesef yok

Vay Argo tarafından takip edilen 130k lı twitter hesabı :rolleyes:
Viral alıyor musunuz hocam?

arkadaşlar şöle bir teklifim var. 3 kişiyi geçmicek sekilde. karşılıklı güvene bakan bir olay... benim 4500 kişilik bir twitter hesabım var. birbirimize karşılıklı güvenirsek kullanıcı adı ve şifrelerimizi paslaşalım... bölelikle daha cok kazanırız..

3 kişi yi geçmicek şekilde böyle bişiye benimle birlikte katılmak istiyen arkadaş varmı... tek sorun güven... bunu aşabilen dürüst arkadaşlar var ise. ben varım. risk almadan da cok kazanamıcaz.. bu şekilde daha cok kitleye ulaşıp daha cok kazanabiliriz . ama benim kafamda 3 kişi ile bu işi yapmak . daha cok olmasın... muslera arkadasımıza teklif götürdüm ama kendisi twitter kullanmadıgı için olmadı. birbirimize güvenirsek sorun yok bence mesajlarınızı ciddi olanları da özelden yazabilirler ...iyi akşamlar

bence twetter çok fazla izlenmiyorda facede varsa baya izleniyor

twitter hesaplarından takipçiler için günlük video paylaşım türünde bir ortak hesap düşünen var mı?

kardeş bende sana kendi şifremi vercem.karşılıklı güven .. seninde hemen hemen benimki kadar kullanıcın var. bölelikle daha cok kişiye ulaşıcaz

kardeşim şifreye ne gerek var DM atın birbirinize paylaşacagınız videoları.ama twitterdan fazla hit beklemeyin 500K hesabın hiti 10k olur en fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri