Twitter Spam ve Ytpara sessizliği :)

mercan5044

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar.
Malumdur ki Twitter dan para kazanma dönemi artık başladı. Şu an ortam boş olduğu için spam çok kazandırıyor Twitter'da. Benim şaşırdığım nokta ise spamın krallarının bulunduğu bu ortam derin bir sessizliğe gömülmüş durumda. Hayra alamet değil :) . Neyse ben nasıl para kazanılır Twitter da onu anlatayım. Öncelikle yeni bir durum oluştuğu için şu an net bir şeyler yok ama detaylı incelediğimiz de iki türlü para kazanılıyor;
1- paylaştığınız videolarda reklam çıkıyor. ( bu çok nadiren oluyor açıkçası ben belki 100 belki 200 video izledim sadece bie iki tane reklam gördüm)
2- en önemli nokta burası. Paylaştığınız tweet veya retweet veya fotoğraf veya video. Bunları altına gelen yorumlara dikkatli baktığınız da reklamlar çıkıyor. En önemli kazanç noktası da burası. Birçok hesabı inceledim global hesapları çoğu gönderi paylaştığında soru soruyor ki yorumlar yazılsın ve para kazanılsın.
Ben örnek olsun diye birkaç spam hesabı bırakıyorum. İncelemek isteyen arkadaşlar detaylı baktıklarında ne dediğimi anlayacaktır.
- Thefigen hesabı : https://twitter.com/TheFigen_?t=nuLzwpnHbeae6bo04YOFNw&s=09
- no context human : https://twitter.com/HumansNoContext?t=R2B72QiCHiobZJI0tl8uBA&s=09
3- https://twitter.com/NoContextHumans?t=QuuHTbg4X2SxudgbQQi5pA&s=09
4- https://twitter.com/Himothy_C?t=k1qzH_knch8FXeRDYU7Ugw&s=09
5- https://twitter.com/10SecondCrash?t=T6kKa0EKGlhyi3Esmgg3ng&s=09
6- https://twitter.com/CoolPostsX?t=XzovhezR9Qaj55qvGweXuA&s=09

---------- Spam Engelliyici 09:01 ---------- Önceki Mesaj 08:50 ----------

Şunları eklemeyi unuttum. Para kazanmaya başlamak için 3 şart gerekiyor;
1- Mavi tik almanız gerekiyor
2- Son üç ay da 500 takipçiniz olmalı
3- Son üç ay da tweet inizin veya Fotoğrafınızın veya videonuzun en az 5 milyon görüntülenme alması şartı var.

---------- Spam Engelliyici 09:07 ---------- Önceki Mesaj 09:01 ----------

Soru sorarak yorumları artırıp şu şekilde para kazanmaya çalışıyorlar.
Örnek 1- https://twitter.com/ThebestFigen/status/1696604285172162853?t=aI7JZSilr6fROyU5Ncx64Q&s=19
Örnek 2- https://twitter.com/CoolPostsX/status/1696603797403922446?t=RxZkrLviYTj3dT1-gqy12g&s=19
Örnek 3- https://twitter.com/ThebestFigen/status/1696604285172162853?t=RO79cHe-J6ah8OZ-JcBFXQ&s=19
....

---------- Spam Engelliyici 09:11 ---------- Önceki Mesaj 09:07 ----------

Peki para kazanmaya başladınız bunu nasıl çekeceksiniz.
1. Aşama: onaylandınız diyelim. İlk önce Stripe hesabı açıyorsunuz.
2. Aşama: Ay da 3 defa 10 günlük aralar ile paranızı çekebiliyorsunuz. Örnek veriyorum Ayın 1-9 u 500 TL kazandınız. Ayın 10 unda paranız yatıyor. Sonra 10-19 arası kazandığınız 1500TL ayın 20 sinde yatıyor. 20-29 arası ise Ayın 30 unda yatıyor.
Yok kesinleşme yok cart yok curt yok tekrar eden içerik falan yok.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:11 ----------

Peki biz spamcıların işi nasıl kolaylaşacak biz nasıl rahat oturup ekmek yiyeceğiz Twitter da? Bunun da çok basit yöntemi var. Şu ana kadar bulduğum iki program var ikisi de parayla. Dilediğiniz her Instagram her tiktok her YouTube shorts videosunu to to yöntemiyle uğraşmadan sıkılmadan veya diyelim ki bir hesabı taklit edeceksiniz Instagram da sadece link yönlendirin ve Instagram da paylaştığı gönderileri Twitter hesabınıza çekin veya tiktoktan Twitter hesabınıza çekin.
Veya otomatik takipçi kasın
Veya otomatik beğeni atın
Veya gönderi fotoğraf video planlayın. Twitter bu konuda çok özgür

---------- Spam Engelliyici 09:21 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Programların isimlerini yazmayı unutmuşum
- twitfly botu
- twetdeck 1.5 botu
- zent botu
- hiddenexe botu
- xaxion botu

Son düzenleme:
Twitter ın bu iş modeli çok sürdürülür değil, Musk akıllı adam etkileşime çok bir para gelmiyor 5 milyon etkileşim olacak ta 10 dolar kazanılacak, Musk zaten premium satışından bu parayı çıkarıyor reklam gelirleri ile karşıladığını sanmıyorum, bir süre bu sayede bedavadan sitenin etkileşimini ve trafik gücünü arttıracak, sonra para kazanma devam eder ama bu gelirlerin çok düşüğüne. Twitter anlık en fazla günlük bi ortam çok büyük organik hesabı olmayan düzenli gelir sağlayamaz, bugün atılan tutarsa tutar tutmadı mı bir daha o tweet ortada gözükmez bi etkileşim almaz, yani eski büyük hesapları olanlar dışında attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez.

İşi oturtan fena paralar kazanır sadece etkileşimden para kazanma olarak düşünmeyin mesela sayfanız var 1 milyon takipçili. Başka bir sayfa diyor ki benim gönderime RT yap sana şu kadar para vereyim ordan da yıllardır para kazanıyorlar ama ben yapamadım nedense twitter da para harcamadan sayfayı büyütmek çok zor. Uğraşmaya değer mi ne kadar para kazanılır bilmiyorum. 5 milyon görüntülemeye 10 dolar çok az ama işi tutturanlar ulaşıyor çok rahat görüyorum.

İnsanlar eskisi gibi paylaşımcı değil herkes kendini düşünür bencil olmuş oyüzdendir bu sessizlik boşa konu açmayın

Bide şu varmış onaylı hesap olmazsan etkileşimde az oluyor. Herkesi para harcamaya zorluyor sistem. Saadet zinciri gibi şuanda twitter. Üyelerden aldığı parayı dağıtıyor nereye kadar gider bilmem aslında güzel sistem.

İşi oturtan fena paralar kazanır sadece etkileşimden para kazanma olarak düşünmeyin mesela sayfanız var 1 milyon takipçili. Başka bir sayfa diyor ki benim gönderime RT yap sana şu kadar para vereyim ordan da yıllardır para kazanıyorlar ama ben yapamadım nedense twitter da para harcamadan sayfayı büyütmek çok zor. Uğraşmaya değer mi ne kadar para kazanılır bilmiyorum. 5 milyon görüntülemeye 10 dolar çok az ama işi tutturanlar ulaşıyor çok rahat görüyorum.

O zaten yıllardır var hocam, kısacası organik hesabı olmayan bu işten çok bişey kazanırım hevesine girmesin, oranlar belli çalışma sistemi belli, 5 milyon etkileşim 10 dolar spamla bi hesaptan kaç kere 5 milyon etkileşim alınacak hadi hergün alınsa ayda 300 dolar yapıyor o da şimdilik, yani o çapta bi işe 300 dolar çok para değil, zaten kazanılır uğraştıktan sonra 300 dolar çoğu yerden.

Merhaba dostlar.
Malumdur ki Twitter dan para kazanma dönemi artık başladı. Şu an ortam boş olduğu için spam çok kazandırıyor Twitter'da. Benim şaşırdığım nokta ise spamın krallarının bulunduğu bu ortam derin bir sessizliğe gömülmüş durumda. Hayra alamet değil :) . Neyse ben nasıl para kazanılır Twitter da onu anlatayım. Öncelikle yeni bir durum oluştuğu için şu an net bir şeyler yok ama detaylı incelediğimiz de iki türlü para kazanılıyor;
1- paylaştığınız videolarda reklam çıkıyor. ( bu çok nadiren oluyor açıkçası ben belki 100 belki 200 video izledim sadece bie iki tane reklam gördüm)
2- en önemli nokta burası. Paylaştığınız tweet veya retweet veya fotoğraf veya video. Bunları altına gelen yorumlara dikkatli baktığınız da reklamlar çıkıyor. En önemli kazanç noktası da burası. Birçok hesabı inceledim global hesapları çoğu gönderi paylaştığında soru soruyor ki yorumlar yazılsın ve para kazanılsın.
Ben örnek olsun diye birkaç spam hesabı bırakıyorum. İncelemek isteyen arkadaşlar detaylı baktıklarında ne dediğimi anlayacaktır.
- Thefigen hesabı : https://twitter.com/TheFigen_?t=nuLzwpnHbeae6bo04YOFNw&s=09
- no context human : https://twitter.com/HumansNoContext?t=R2B72QiCHiobZJI0tl8uBA&s=09
3- https://twitter.com/NoContextHumans?t=QuuHTbg4X2SxudgbQQi5pA&s=09
4- https://twitter.com/Himothy_C?t=k1qzH_knch8FXeRDYU7Ugw&s=09
5- https://twitter.com/10SecondCrash?t=T6kKa0EKGlhyi3Esmgg3ng&s=09
6- https://twitter.com/CoolPostsX?t=XzovhezR9Qaj55qvGweXuA&s=09

---------- Spam Engelliyici 09:01 ---------- Önceki Mesaj 08:50 ----------

Şunları eklemeyi unuttum. Para kazanmaya başlamak için 3 şart gerekiyor;
1- Mavi tik almanız gerekiyor
2- Son üç ay da 500 takipçiniz olmalı
3- Son üç ay da tweet inizin veya Fotoğrafınızın veya videonuzun en az 5 milyon görüntülenme alması şartı var.

---------- Spam Engelliyici 09:07 ---------- Önceki Mesaj 09:01 ----------

Soru sorarak yorumları artırıp şu şekilde para kazanmaya çalışıyorlar.
Örnek 1- https://twitter.com/ThebestFigen/status/1696604285172162853?t=aI7JZSilr6fROyU5Ncx64Q&s=19
Örnek 2- https://twitter.com/CoolPostsX/status/1696603797403922446?t=RxZkrLviYTj3dT1-gqy12g&s=19
Örnek 3- https://twitter.com/ThebestFigen/status/1696604285172162853?t=RO79cHe-J6ah8OZ-JcBFXQ&s=19
....

---------- Spam Engelliyici 09:11 ---------- Önceki Mesaj 09:07 ----------

Peki para kazanmaya başladınız bunu nasıl çekeceksiniz.
1. Aşama: onaylandınız diyelim. İlk önce Stripe hesabı açıyorsunuz.
2. Aşama: Ay da 3 defa 10 günlük aralar ile paranızı çekebiliyorsunuz. Örnek veriyorum Ayın 1-9 u 500 TL kazandınız. Ayın 10 unda paranız yatıyor. Sonra 10-19 arası kazandığınız 1500TL ayın 20 sinde yatıyor. 20-29 arası ise Ayın 30 unda yatıyor.
Yok kesinleşme yok cart yok curt yok tekrar eden içerik falan yok.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:11 ----------

Peki biz spamcıların işi nasıl kolaylaşacak biz nasıl rahat oturup ekmek yiyeceğiz Twitter da? Bunun da çok basit yöntemi var. Şu ana kadar bulduğum iki program var ikisi de parayla. Dilediğiniz her Instagram her tiktok her YouTube shorts videosunu to to yöntemiyle uğraşmadan sıkılmadan veya diyelim ki bir hesabı taklit edeceksiniz Instagram da sadece link yönlendirin ve Instagram da paylaştığı gönderileri Twitter hesabınıza çekin veya tiktoktan Twitter hesabınıza çekin.
Veya otomatik takipçi kasın
Veya otomatik beğeni atın
Veya gönderi fotoğraf video planlayın. Twitter bu konuda çok özgür

---------- Spam Engelliyici 09:21 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Programların isimlerini yazmayı unutmuşum
- twitfly botu
- twetdeck 1.5 botu
- zent botu
- hiddenexe botu
- xaxion botu

Attığınız tüm hesaplar yüksek takipçili. Sıfırdan başlayan biri 500k 1m takipçiya ulaşma şansı var mı?

İnsanlar eskisi gibi paylaşımcı değil herkes kendini düşünür bencil olmuş oyüzdendir bu sessizlik boşa konu açmayın

Oldum olası pek bir şey paylaştığını görmedim forumda hacı abi, önce iğneyi kendimize batıralım insanlara sıra gelene kadar.

2018e kadarki konularına baktım, soru sormak ve satış yapmak dışında hiç bir bilgi paylaşımı konun yok. PK kapalı kanallarda adsense değiştirme hakkında bir konun var onda da ücretle yapacağını yazmışsın :D

Forumun esas sorunu tam olarak bu, "başkası yapsın, ben yaparsam paralı yaparım ya da hiç yapmam"

Attığınız tüm hesaplar yüksek takipçili. Sıfırdan başlayan biri 500k 1m takipçiya ulaşma şansı var mı?

Çok zor. Bir kaç yöntemi var ancak harcanan enerjiye yazık ve para harcamak lazım.
Geçen sene bir tweet atmıştım 5m görüntülendi yuzbinlerce beğeni aldı. Gelen takipçi ise 1k bile olmadı. Genelde takipçiler ya satın alınmış oluyor ya da değişik sitelerde clickbalt yaparak çekilen takipçiler. Twitterde adınız sanınız bilinmiyorsa sıfırdan hesap açıp yükseltmek aşırı zor ve zahmetli.
Tabii bana göre.

Oldum olası pek bir şey paylaştığını görmedim forumda hacı abi, önce iğneyi kendimize batıralım insanlara sıra gelene kadar.

2018e kadarki konularına baktım, soru sormak ve satış yapmak dışında hiç bir bilgi paylaşımı konun yok. PK kapalı kanallarda adsense değiştirme hakkında bir konun var onda da ücretle yapacağını yazmışsın :D

Forumun esas sorunu tam olarak bu, "başkası yapsın, ben yaparsam paralı yaparım ya da hiç yapmam"

şut ve gol.

Dostlar benim amacım paylaşmak ve bilgilendirmek. Yapıp yapmamak sizlerin takdiri. Elin vietnamlısı bir yöntem bulur bakarsın tüm vietnam ahalisi o yöntemden parayı vurur kenara çıkar YouTube da o yolu kapatır. Ama herkes kazanır. Biz de ise biz bir yol yöntem bulduk mu aman haaa bütün dünya bizim olsun. Yav ne gerek var buna?. YouTube unda Twitter ında dağıttığı para bana sana ona yedi sülalemize torunumuza yeter. Twitter yeni bir şeye kalkıştı ben de paylaştım. Sizler değil miydiniz YouTube 'un spam zamanlarında parayı bulanlar? Şimdi fırsat Twitter da bırakın milletin moralini bozmayın. Herkes rızkını yer

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Twitter ın bu iş modeli çok sürdürülür değil, Musk akıllı adam etkileşime çok bir para gelmiyor 5 milyon etkileşim olacak ta 10 dolar kazanılacak, Musk zaten premium satışından bu parayı çıkarıyor reklam gelirleri ile karşıladığını sanmıyorum, bir süre bu sayede bedavadan sitenin etkileşimini ve trafik gücünü arttıracak, sonra para kazanma devam eder ama bu gelirlerin çok düşüğüne. Twitter anlık en fazla günlük bi ortam çok büyük organik hesabı olmayan düzenli gelir sağlayamaz, bugün atılan tutarsa tutar tutmadı mı bir daha o tweet ortada gözükmez bi etkileşim almaz, yani eski büyük hesapları olanlar dışında attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez.

Hocam bu dediğiniz şeyin aynısı 2013 YouTube zamanları. Ama şu an gelinen nokta ne? Erken davranan ekmeğini yedi kendini geliştiren hala da ekmek yiyor

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

Hocam kesinlikle katılıyorum. Erken davranan çok yol alır. Ayrıca reklam verenlerin çoğalması ile ben fiyatların yükseleceğini düşünüyorum. Şu an sadece kripto borsaları reklam veriyor veya banka şirketleri

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

Çok zor. Bir kaç yöntemi var ancak harcanan enerjiye yazık ve para harcamak lazım.
Geçen sene bir tweet atmıştım 5m görüntülendi yuzbinlerce beğeni aldı. Gelen takipçi ise 1k bile olmadı. Genelde takipçiler ya satın alınmış oluyor ya da değişik sitelerde clickbalt yaparak çekilen takipçiler. Twitterde adınız sanınız bilinmiyorsa sıfırdan hesap açıp yükseltmek aşırı zor ve zahmetli.
Tabii bana göre.

Hocam ben insanların bu platformda bu yönteme alışması ile takip abone oranının yükseleceğini tahmin ediyorum. Daha çok yeni platform. Zamanla oturacaktır

2013 youtube ile pek alaaksı yok be üstad. 2013 YT cebine zorla para koyuyordu neredeyse:D Yani twitter da ortada bi sır yok herşey belli kazanç oranları ortada, hesap kasma zorluğu ortada. Vakti,sabrı,parası olan zaten çalışır ama hayali beklentilere girmeye gerek yok.Büyük hesabı olan zamanında çalışmış olan zaten ekmeğini yiyor bunda sorun yok.

burda bana laf sokmaya çalışmışsın onu anladımda ben spam falan yapmıyorum o işlerle uğraşmadığım içinde pek bi paylaşım yapmamı bekleyemessin sanırım arada girer bakarım foruma o kadar buda yasak değil sanırım ?

Birde şunu ekleyim insanlar burdaki yönetimden rahatsız oldukları için zaten forumdan uzaklaştı önüne gelene ban attınız forumdan soğuttunuz birazda işin içine EGO girince tamam başka yerlere kaçtı insanlar forumla ilgilenen yok ilgilenende kendini tatmin ediyor

Bu çok zor. Youtube gibi olmasını bekleyemeyiz. Etkileşimli hesabı olan kazanır ama sıfırdan hesap kasmak Twitter'da çok çok zor. Ancak kadın fake hesaplarıyla kasarsınız. Twitter'ın kitlesi facebook gibi de değil onda bile fazla ekmek çıkmaz bilinçli bir kitlesi var. Spam yemez, etkileşim kolay vermez, fake hesaplara çok kanmaz. Böyle bir kitle üzerinden para kazanmak çok daha zor.

ben spam falan yapmıyorum o işlerle uğraşmadığım içinde pek bi paylaşım yapmamı bekleyemessin sanırım arada girer bakarım foruma o kadar buda yasak değil sanırım ?

Ben spam bilgisi paylaş demedim ki, burada hiç bir forum üyeleri yararına paylaşımın yok tek yaptığın sürekli soru sormak ve bilmem kaç kere kavga çıkarıp ban yeyip "bir daha buraya gelirsem" deyip 2 gün sonra tekrar soru sormak için geri gelmen. Biraz paylaşım yap ki, seninle de bir şeyler paylaşanlar olsun.

Birde şunu ekleyim insanlar burdaki yönetimden rahatsız oldukları için zaten forumdan uzaklaştı önüne gelene ban attınız forumdan soğuttunuz birazda işin içine EGO girince tamam başka yerlere kaçtı insanlar forumla ilgilenen yok ilgilenende kendini tatmin ediyor

43,208 üyeli forumda kavga gürültüden en çok ceza alan 8. üyesi bize saldırmaya devam ediyor.

Çocuk parkı değil burası. Kişileri değil fikirleri tartışırız. Spam bitti ve forumdaki spam yapanlar da kabuğuna çekildi hepsi bu. 1 yıl sonra daha da işler zorlaştığında daha da sayı azalacak burada. Ama;

Skype'den, whatsapptan hatta gerçek hayatta forumun bize kattığı arkadaşlıklarla arkaplanda insnalar işlerini yürütmeye devam ediyor. Sen de anca kavga et. Edineceğin tek şey bol bol sinir olur. Biraz relax.

Dostlar benim amacım paylaşmak ve bilgilendirmek. Yapıp yapmamak sizlerin takdiri. Elin vietnamlısı bir yöntem bulur bakarsın tüm vietnam ahalisi o yöntemden parayı vurur kenara çıkar YouTube da o yolu kapatır. Ama herkes kazanır. Biz de ise biz bir yol yöntem bulduk mu aman haaa bütün dünya bizim olsun. Yav ne gerek var buna?. YouTube unda Twitter ında dağıttığı para bana sana ona yedi sülalemize torunumuza yeter. Twitter yeni bir şeye kalkıştı ben de paylaştım. Sizler değil miydiniz YouTube 'un spam zamanlarında parayı bulanlar? Şimdi fırsat Twitter da bırakın milletin moralini bozmayın. Herkes rızkını yer

Yanlış biliyorsun ustad. Herkese yeten bir pasta hiçbir zaman olmadı. İmkansız.
2013 te yt vardi doğru. Ama yt için her paylaşılan yöntem fixlendi. En sonunda yt spamın kendisi yok oldu. Üç beş istisna hariç. Herkese yeten pasta mevzusuna bu konudan bakabilirsin.
https://t.co/M29VHJs8Vz

Ben spam bilgisi paylaş demedim ki, burada hiç bir forum üyeleri yararına paylaşımın yok tek yaptığın sürekli soru sormak ve bilmem kaç kere kavga çıkarıp ban yeyip "bir daha buraya gelirsem" deyip 2 gün sonra tekrar soru sormak için geri gelmen. Biraz paylaşım yap ki, seninle de bir şeyler paylaşanlar olsun.

43,208 üyeli forumda kavga gürültüden en çok ceza alan 8. üyesi bize saldırmaya devam ediyor.

Çocuk parkı değil burası. Kişileri değil fikirleri tartışırız. Spam bitti ve forumdaki spam yapanlar da kabuğuna çekildi hepsi bu. 1 yıl sonra daha da işler zorlaştığında daha da sayı azalacak burada. Ama;

Skype'den, whatsapptan hatta gerçek hayatta forumun bize kattığı arkadaşlıklarla arkaplanda insnalar işlerini yürütmeye devam ediyor. Sen de anca kavga et. Edineceğin tek şey bol bol sinir olur. Biraz relax.

Ben kimse ile sebebsiz yere kavga etmedim etmemde hak edene hak ettiği gibi davrandım bu seni ilgilendirmez senin kaşıntın başkaysa özelden konuşalım onu hallederiz ? ben kavgadan kaçmam

Kaç kere ceza yediğim neden yediğim yazdıklarım seni ilgilendirmez sen dalgana bakacaksın mevzu farklı sen farklı konusuyorsun

Son düzenleme:
Haklısınız

Bu çok zor. Youtube gibi olmasını bekleyemeyiz. Etkileşimli hesabı olan kazanır ama sıfırdan hesap kasmak Twitter'da çok çok zor. Ancak kadın fake hesaplarıyla kasarsınız. Twitter'ın kitlesi facebook gibi de değil onda bile fazla ekmek çıkmaz bilinçli bir kitlesi var. Spam yemez, etkileşim kolay vermez, fake hesaplara çok kanmaz. Böyle bir kitle üzerinden para kazanmak çok daha zor.
Gerçekten sonuna kadar haklısınız. Twitter da yükselmek hesap kasmak diğer tüm platformlardan kat be kat daha zor. Ne paylaşırsanız paylaşın kitleye ulaşmak çok zaman alıyor. Şunu diyebilirim ki çok düzenli çalışmama rağmen birkaç hesaptan farklı konseptlerde spam odaklı paylaşımlar yapıyorum ama bir türlü istenen seviyeye ulaşamadım. Futbol, komik, kavga, sevimli hayvanlar, doğa kategorilerinde 10 gündür çalışıyorum daha hiçbirinde takipçim 500 ü aşamadı. Ama düzenli paylaşım yapınca Twitter paylaşımlarımı daha çok kişinin önüne çıkarmaya başladı. Çok zaman alacağa benziyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri