Twitter & Youtube Arasında Bağ Kurmak Mantıklımı

mixnewss

Kayıtlı Üye
MEraba Arkadaaslar r10da dolasırken twitter bölümüne göz attım biraz çok uygun fiyatlara Retweet satılıyor birini ekledim ve konustuk atıcagı bir Retweetten en az 50 en fazla 1000 youtube gösterim yansıtabilecegini söyledi şimdi benim size sorum ben aktif olarak kullanmıyorum twitteri ama bu tarz desteklerle vidoların çok izlenip aldırıp kazandırmak popüler kısmında yer almak mümkün olurmu sizce

850 retweet 14 tl atıyorlar bu orta kısımda bir fiyat
850 retweet 12 liraya atanında konusu vardı
850 retweet 21 lirayada atan vardı

İngilizce tagler eklenicek ve arama sırasında ilk sayfaya çıkıcaksınız dediler

Şimdi konusmayı yaptıgım arkadasın dogru konustugunu varsayarsak

14 lira verip 850 retwwet attırp 1tanesiinden en az 50 izlenim alırsın dediğine göre 42,500 en az izlenim yapar bir günde bu kadar izlenim alan bir video popüler kısmına girermi sizce bunlar para tuzagımı :)
[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION], [MENTION=4151]10Kolik[/MENTION], [MENTION=5994]AborJin[/MENTION], mixnewss, [MENTION=4151]10Kolik[/MENTION], [MENTION=5994]AborJin[/MENTION], [MENTION=2318]adige[/MENTION], [MENTION=1243]ahzem[/MENTION], [MENTION=1316]Alex[/MENTION], [MENTION=858]alperensun[/MENTION],@ altamore, [MENTION=6136]aokancelik[/MENTION], [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION], [MENTION=3]Berat06[/MENTION], [MENTION=6571]berrram[/MENTION] [MENTION=5594]biltek6006[/MENTION] [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] [MENTION=6231]bxbx[/MENTION], [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION], [MENTION=5966]by3kk[/MENTION], [MENTION=3990]byreD[/MENTION], [MENTION=1741]bysasa[/MENTION], [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION]

Para tuzağı ya da değil kesin bir şey söylemek mümkün değil bence lakin denemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum eğer sistem teorikte olduğu gibi işliyorsa kârını alırsın bu şekilde devam edersin, yok adam sallıyorsa 14 liran gider ki bence buna değebilecek bir risk ayrıca satıcının sosyal profili de önemli tabi.

eğer işe yararsa hiç video arayacaz diye uğraşmaya gerek kalmaz, dandik videoalrla bile köşe oluruzda sanmıyorum ya

Hocam tt listesindeki başlıklarından birini seçip o başlık ile ilgili video yükleyip daha sonra twitter'da paylaşıp reetwet hizmeti almak aslında akllıca olur.
Hazır seçim zamanıda güzel hit yapar:D

Denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum ben bir dene bize'de yaz istersen sonra sonucunu ama ben'de pek bilgili değilim kız arkadaşım ve gündem takibi için kullanıyordum bir ara :D

peki arkadaslar eft geçtim adama bakalım kısmet egerki dönüşelr düzgün olursa bu konudan bildircem sizlere:D

hocam zaten ben de twitterdan buraya tekrar dönüş yaptım reklam olarak algılanmasın www . retweet yurdu. com bu site bana ait isteyen kullanabilir günlük 50 RT hakkı veriyoruz. ama pek o kadar geri dönüş geleceğini tahmin etmiyorum. zaten bu tür rt satışları yapan kişiler bizim sitelerin üstünden fake hesap acarak kullanan kişiler o yüzden paranız cebinizde kalsın

organik olmayan twitter kullanımlarından sakının bence. Şöyle yaparsanız daha çok verim alırsınız.

Her kanalınız için bir twitter hesabı açın ve kanal kategorinizle ilgili en az 500 kişiyi takip listenize ekleyin ama dikkat edin takip edeceğiniz hesaplar onaylı olmayan yani daha çok kişisel twitter hesapları olsun. Size takip ettiğinizde onlarda genelde sizi takip eder yani centilmenlik yapıyorlar. Bu yabancılar için geçerli. Türkçe hesaplarda durum nedir bilmiyorum. Ben bu şekilde yapıyorum ve bayağı faydasını görüyorum.

500 hesaptan sadece 20 tanesi sizi retweet yapsa en az 300-500 izlenme alırsınız. Youtube hesabınızı twitterla mutlaka ilişkilendirin ki videolarınızı atınca otomatik olarak tweetlensin.

ben ilk dönemlerinde hizmet almıştım ve başarılı sonuçlar elde etmiştik anlık olarak

eğer sağlıklı bir satıcı ise ve video başlıkları içerikleri kaliteli ise başarı şansı çok yüksek

sosyal medyanın gücünü önemseyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri