Twitterın Kapatılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Röportaj

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

apocahpto

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Aranızda önceki konulardan bilenler vardır mutlaka beni. Bir Sorumuz Var adlı özgün bir röportaj kanalım var. Bugün Bir tanıdık sayesinde VTV Antalya haber kanalının sahibiyle görüştük ve kendisinden yaptıkları röportajları kendi kanalımızda yayınlama izni aldık. (Sadece Youtube için). Yayın Hakkının 2. dağıtımcısı olduğumuzla alakalı Yazılı, mühürlü ve imzalı bir kağıt verdi bize. Size sorum şudur; Sahte telife kurban gidersek, elimizdeki bu kağıt bizi kurtarırmı acaba? Videoyu kanalımızda yayınladık, Umarım beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=_QYsjuMTmi8

Elinizde videoların hak sahibi olduğunuza dair belge olduğu ve kendinizi ifade edebildiğiniz sürece hiçbirşey olacağını sanmıyorum.

iyi iş,sırtınız yere gelmez ...
belgeyi iyi saklayın... kapı gibi belgeniz varmış daha ne olacak.

Merhaba arkadaşlar. Aranızda önceki konulardan bilenler vardır mutlaka beni. Bir Sorumuz Var adlı özgün bir röportaj kanalım var. Bugün Bir tanıdık sayesinde VTV Antalya haber kanalının sahibiyle görüştük ve kendisinden yaptıkları röportajları kendi kanalımızda yayınlama izni aldık. (Sadece Youtube için). Yayın Hakkının 2. dağıtımcısı olduğumuzla alakalı Yazılı, mühürlü ve imzalı bir kağıt verdi bize. Size sorum şudur; Sahte telife kurban gidersek, elimizdeki bu kağıt bizi kurtarırmı acaba? Videoyu kanalımızda yayınladık, Umarım beğenirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=_QYsjuMTmi8
Herşey iyi güzel ama soruyu sorarken sesinizi duymak daha güzel olur bence orada okuyoruz ama duymayınca bi tuhaf geldi bana
Edit:Videoyu siz çekmemişsiniz ama genede diğer videolarınızda soruyu sorarken sesiniz olsun ya :)

hmm iyi o zaman yayın hakkını ücetlemi sattılar yoksa al at mı dediler

Yok hayır. Tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz için. Direk al koy dedi. Fakat sadece bu röportaj için. Bakanlarla vs olan röportajı veremem dedi. Bize verdiği belgede genel kapsamlı yazıyor. Fakat iyi nihetlerini suistimal etmemek için başka videoları almayacağız.

Videolarin cok iyi. Devam et boyle. Abonenim zaten videolarin direk bana ulasiyor.

Eline sağlık Güncel Çalışırsan Başarırsın Hocam ;) Videonun Sonunda Abone Ol Butonuna Ek Acıklamayla Link ver.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri