[U-Int Services] ETKİNLİK DUYURUSU !

U-Int Services

Yasaklanmış
Arkadaşlar etkinliklerimizi bu konu altında sizlere bildireceğiz Saygılar !

1. Etkinlik

* Hergün programımızdan bir saat ve dakika atanacaktır.
* Bu atanan saati kimse bilmeyecektir.
* Etkinlik o saatten sonra başlayacak.
* Başladıktan sonra ilk kanal alımı yapan kişiye istediği kadar kanal indirimli verilicektir.
* Şanslı kişi olduğunuzu bildirerek sizleri haberdar edeceğiz.
* Tek hakkı olucaktır tek sefer isterse 1 isterse 1000 sipariş verebilir.

Onaylı Kanal : 0,50 TL
Onaysız Kanal : 0,25 TL
olarak belirtilecektir şanslı kişiye.

2. Etkinlik

* 50 onaylı mail alana kişiye SİLVER,
* 100 onaylı mail alana kişiye GOLD,
* 150 onaylı mail alan kişiye PLATİN
* 100 onaysız mail alana kişiye SİLVER,
* 200 onaysız mail alana kişiye GOLD,
* 300 onaysız mail alan kişiye PLATİN Üyelik verilecektir.

3. Etkinlik
* Bu etkinlik 6 kişi arasında yapılacaktır.
* Etkinliğe katılım için 100 onaylı yada 200 onaysız mail almanız gerekmektedir.
* Kazanan kişiye 100 onaylı yada 200 onaysız mail verilecektir.
* Bu etkinlik dahilinde olan arkadaşlar ömür boyu çekiliş adlı çekilişimizden hak almamış olacaktır.(Yani hangi etkinliği isterseniz ona yazarız)
1.
2.
3.
4.
5.
6.

4. Etkinlik

*Etkinlik Başlangıç : 04.08.2015 00:38
*Etkinlik Bitiş : 06.08.2015 12:00
*100 Onaysız PC Mail 45 TL
*500 Onaysız PC Mail 200 TL
*100 Onaylı PC Mail 95 TL
*500 Onaylı PC Mail 450 TL

5. Etkinlik

*Etkinlik Başlangıç : 10.09.2015 00:38
*Etkinlik Bitiş :
*200 Onaysız PC Mail Alana : Hatlarına 20 TL (turkcell-vodafone-avea)
*700 Onaysız PC Mail Alana : İnternet Faturasını Ödüyoruz (60-100 TL)
*350 Onaylı PC Mail Alana : İnternet Faturasını Ödüyoruz (60-100 TL)
*100 Onaylı PC Mail Alana : Hatlarına 20 TL (turkcell-vodafone-avea)

Üyelik hakkınızı istemeyi unutmayın bizim aklımızdan cıkabiliyor.
İnşallah herkes için hayırlısı olur SAYGILAR.

Son düzenleme:
Bu kafayla Acun'un ekmeğini de elinden alırsınız.Her gün yeni bir etkinlik :D

Hadi bakalım, denk geliriz inşallah. :)

Güzel bir etkinlik olmuş, devamını dilerim..

kanallarının saglamlıgı mı desem kendi kisiligi, karakterimi desem karsısındaki kisiyi tanımadıgı halde güvenimi desem bilmiyorum ama

bu adamdaki ticari zekaya hayranım yakına ev araba çekiliside yapar bu :D

kazanan arkadasa hayırlı olur insallah bnm ümidim yok zaten yılbası çekilisinde forumda 100 çekilise katıldım biri çıkmadı :D ama çıkarsada 2 aylık stogumu yaparm :D

kanallarının saglamlıgı mı desem kendi kisiligi, karakterimi desem karsısındaki kisiyi tanımadıgı halde güvenimi desem bilmiyorum ama

bu adamdaki ticari zekaya hayranım yakına ev araba çekiliside yapar bu :D

kazanan arkadasa hayırlı olur insallah bnm ümidim yok zaten yılbası çekilisinde forumda 100 çekilise katıldım biri çıkmadı :D ama çıkarsada 2 aylık stogumu yaparm :D

Şaka gibi gelicek ama ev çekilişi ile ilgili projemizi sürdürüyoruz Çok yakında :D

daha yenilikçi fikirlerle bekliyoruz sizi böle olunca

Coca Cola --Le Cola ilişkisi gibi bişi oluyor düşünsenize aynı raf aynı reyonda

Battusay---UInt Services

Coca Cola--Le cola

Özgün olun beyler çok iyi iş çıkarıyorsunuz konuyu 30 dk daha geç açsanız daha iyi bir etkinlik bulurdunuz bence:D

daha yenilikçi fikirlerle bekliyoruz sizi böle olunca

Coca Cola --Le Cola ilişkisi gibi bişi oluyor düşünsenize aynı raf aynı reyonda

Battusay---UInt Services

Coca Cola--Le cola

Özgün olun beyler çok iyi iş çıkarıyorsunuz konuyu 30 dk daha geç açsanız daha iyi bir etkinlik bulurdunuz bence:D

Böyle düşünmenize saygı duyuyoruz sonuçta herkes düşüncesinde özgür :D Ama bu projeleri ne kadar zamandır düşündüğümüzü bilen arkadaşlar gelip yorum atarsa belki Le olmadıgımızı anlarsınız :D Biz D. Yiz :D Battusay dan konu acılmışken kendisi ref etkinliğimize karşı çıkarsa iptal edebiliriz kendisine yanlış yapmak istemeyiz saygılar.

Son düzenleme:
Böyle düşünmenize saygı duyuyoruz sonuçta herkes düşüncesinde özgür :D Ama bu projeleri ne kadar zamandır düşündüğümüzü bilen arkadaşlar gelip yorum atarsa belki Le olmadıgımızı anlarsınız :D Biz D. Yiz :D Battusay dan konu acılmışken kendisi ref etkinliğimize karşı çıkarsa iptal edebiliriz kendisine yanlış yapmak istemeyiz saygılar.

Tamam tamam şaka yapıyorum :P

Ev çekilişi bakalım inş:D kime kısmet olursa yanlız anlamadıgım bişi var şimdi gerçekçi konusalım bu baya bildgimiz ev tapu :D falan gibi bişimi düşünüyorsunuz:D yoksa devremülk tarzında bişeymi :D

Tamam tamam şaka yapıyorum :P

Ev çekilişi bakalım inş:D kime kısmet olursa yanlız anlamadıgım bişi var şimdi gerçekçi konusalım bu baya bildgimiz ev tapu :D falan gibi bişimi düşünüyorsunuz:D yoksa devremülk tarzında bişeymi :D

Bildiğimiz ev kardeşim :D anam babam böle 3+1 ev :D

Bildiğimiz ev kardeşim :D anam babam böle 3+1 ev :D

hacı bak şimdi :d açık olalaım hepimiz aynı mesleği yapıyoruz:d

sen şimdi 6 arkadasını çalıştırıp hadi desekki en düşük 3+1 ev 100 bin tl kara para falanmı aklıyorsunuz siz:D anlamadımki

hayır 100 bin kanal sattın adamların parasını nasıl vericen hadi verdin evi mortgage ile mi alıcaksınız valla bişey demiyorum:D Hayırlısı olsun :D evi veren siz alan biz :D ama iyi hesap yapın :D bak demedi demeyin sonra boşuna çalışmış olmayın:D

hacı bak şimdi :d açık olalaım hepimiz aynı mesleği yapıyoruz:d

sen şimdi 6 arkadasını çalıştırıp hadi desekki en düşük 3+1 ev 100 bin tl kara para falanmı aklıyorsunuz siz:D anlamadımki

hayır 100 bin kanal sattın adamların parasını nasıl vericen hadi verdin evi mortgage ile mi alıcaksınız valla bişey demiyorum:D Hayırlısı olsun :D evi veren siz alan biz :D ama iyi hesap yapın :D bak demedi demeyin sonra boşuna çalışmış olmayın:D

Mail işiyle alakası olmucak hocam başka projelerimiz var :) İnşallah herşey yolunda gider ve admin arkadaşlardan izin alabilirsek

Şuan mesaj atıp 300 onaylı kanal alan kişiye kanallar 0,75 kurustan verilecektir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri