Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı uğurlu olsun.
millet aç yahu direk ref diye giriyorlar, diğerlerini anlarımda sendemi [MENTION=9020]Alex[/MENTION]![]()
Hayırlı uğurlu olsun.
millet aç yahu direk ref diye giriyorlar, diğerlerini anlarımda sendemi @Alex
ref'e yetiştim sanırım.![]()
Hayırlı uğurlu olsun.
millet aç yahu direk ref diye giriyorlar, diğerlerini anlarımda sendemi @Alex
ref'e yetiştim sanırım.![]()
Satış konusunu baltalıyorsunuz bu yasak, kişisel olarak özel mesaj atabilirdin..Hocam piyasa bu kadarda düşürülmez benimde 2 aydır bütün kazancım mail ama ben 1.5 den satıyorum bu işinde bir usulu var. @era bu mail işinide bir çözüm bulun hocam lütfen
yoksa Quize dönecek bu mail işide.Abartmaya gerek yok.
Kusura bakmayın yeni farkettim biraz başım ağrıyor ama şöylede bişey var ben yeni üyesin kanalların kalitesizdir v.b bişey yazmadım sadece ücretin sıkıntılı olduğunu söyledim buda baltalama değildir baltalasam ne yazcağımıda bilirim zaten beni mail açan mail satanlarda bilir yöntem dahil her türlü yardımcı olurum.Baltamayla alakası yok eğer öyle bir kusurum varsa affolaSatış konusunu baltalıyorsunuz bu yasak, kişisel olarak özel mesaj atabilirdin..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.