- Web sitesi
- www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar normal Quiz kanal satışımız yanında normal kanal satışımıza da başladık 
Kanallar Nasıl Açılıyor?
- Önce bilgisayarlara recovery yapılıyor. Sonra 5 farklı pro programla temizleniyor Mac addresi değiştiriliyor. Ip adresi de değiştirildikten sonra tekrar kanal açımına başka bir tarayıcınn gizli sekmesinden devam ediliyor.
- Her 5 kanal açımında bilgisayarlarımıza tekrardan recovery yapılıyor.
- Kanalları istediğiniz şekilde açıyoruz ister içine bir video atın deyin(bu işlemle kanala video atmak için bir daha giriş yapmak zorunda kalmazsınız ve videonuza çekeceğiniz izlenimlerden sonra kanalınızı rahatlıkla partnerlere sokabilirsiniz. Haber videosu atılmaktadır.) ister kurtarma maili olup olmayacağını seçin. Tamamen size kalmış.
- Kanallar sipariş üzerine açılır ve sayısına bağlı olarak teslimat süresi değişir.En geç 2 saaat içinde teslim edilir.
Garanti Nedir?
- Garantiniz bizleriz. Kanallara yükleme yapmadan bir hafta içinde kapanırsa telafi edilir veya aynı USA teleonuyla kanalınız kurtarılabilir. İsterseniz paranız iade edilir hiç bir sorun yok merak etmeyin.
- Açtığım kanalların sonuna kadar arkasındayım şuana kadar hiçbir kanalım kapanmadı ve hiçbir şikayet almadım .
Fiyatlar Nedir?
KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR..!
SİZİN ZAMANINIZ BİZİM İŞİMİZDİR..!
REF DAĞITIMI YOKTUR. GEREKLİ MİKTARDA REF DAĞITILMIŞTIR ESKİ KONULARIMDA VE UCUZ SATTIĞIM İÇİN KAPANAN KONULARIMDA. SAYGILARIMLA.
- 1 Adet USA onaylı kanal : 1.75 TL
- 100 Adet USA onaylı kanal : 150 TL
KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR..!
SİZİN ZAMANINIZ BİZİM İŞİMİZDİR..!
REF DAĞITIMI YOKTUR. GEREKLİ MİKTARDA REF DAĞITILMIŞTIR ESKİ KONULARIMDA VE UCUZ SATTIĞIM İÇİN KAPANAN KONULARIMDA. SAYGILARIMLA.
Arkadaştan bir süredir life ve quiz kanallar alıyorum Herhangi bir kapanma yaşamadım, tavsiye edebilirim. Bol kazançlar
çok güvenirim arkadaşa. Aldığım her hizmetten memnun kaldım. Geri gelmene de çok sevindim. Hayde bismillah![]()
iki hafta önce 5 kanal almıştım kanallar sağlam ve kaliteli çıktı, bundan sonra sürekli alım yapmayı düşünüyorum, tavsiye edilir.
30 adet alındı test edildi sağlam
20 quiz alınmıştır + bundan sonra her gün 30'ar şekilde quiz alınacaktır.
kanallarımı aldığım tek arkadaşsağlam kanal istiyorsanız bu hocamızdan şaşmayın
hayırlı satışlar dostum
![]()
Son düzenleme: