U2Hit.com Youtube Uploader - Youtube Uploader Botu

C
  • Kullanıcı cemsina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

cemsina

Guest
Bugün en kötü ihtimalle 1GB ramli bir VDS makine alıp Youtube Upload işlemi için kullanılmak istense; aylık 40 liradan başlayan fiyatları gözden çıkartmak gerekir.. Video indirmek, video yüklemek, yüklediğiniz videoların başlıklarını etiketlerini ve açıklamalarını tek tek yüklemek ise eziyetten öteye geçmeyen durumlardır.. U2Hit Youtube Uploader sizin bu sıkıntınızı sonsuza kadar gideriyor. Kullanım videolarımızı izlemenizi tavsiye ediyorum.

POPÜLER KAYNAKLI 20+ BOT LİSTESİ

U2Hit Youtube Uploader ile 20+ video sitesinden sadece video linki ile videonun başlığını etiketini ve açıklamasını çekebilir, videoları kendi Youtube hesabınıza sunucularımız üzerinden kolayca upload etmeden önce düzenleyebilirsiniz..
Türkiye'nin ve Dünya'nın lider video sitelerindeki videoları, sadece linklerini yapıştırarak anında youtube hesabına yükleyebilir, veya Bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Üstelik bunları yaparken çok cazip fiyatlar ödersiniz.

FİBER HIZDA ANINDA YÜKLE

Tüm hizmetlerimiz bu kadar değil! Yüklemek istediğiniz videoların süresine bakmadan, fiber hızda Youtube hesabınıza aktarın! Öyleki, 10 dakikalık bir video'nun Youtube'ye yüklenmesi normalde 10 ila 15 dakika vaktinizi alırken, U2Hit Youtube Uploader sayesinde sadece 15 Saniye'de Youtube hesabınıza yükleyin!
Üstelik süre kısıtlaması yok! İster Film, İster herhangi bir dizinin bir bölümü, İsterseniz tek parça belgesel. Hepsini anında ve fiber hızda Youtube hesabınıza yükleyin!

TÜRKÇE BOTLAR

E-Kolay.com
Uzman.tv
Nasil.tv
Fragmanlar.org
BeyazGazete.com
Ensonhaber.com
Haberturk.com
Vidivodo.com
Bugun.com.tr
TvHaber.com
Cnnturk.com
Chip.com.tr
Videoizle.co

YABANCI BOTLAR
Youtube.com
Dailymotion.com
Metacafe.com
Vimeo.com
Newslook.com
Vimeo.com
Worldstarhiphop.com
Liveleak.com

Ücretlendirmeler :

Satın Alma Paketleri

1 AYLIK KULLANIM
15 TL

3 AYLIK KULLANIM
40 TL

6 AYLIK KULLANIM
70 TL

9 AYLIK KULLANIM
90 TL

1 YILLIK KULLANIM
110 TL

Kullanım Videolarımız

U2HIT YOUTUBE UPLOADER - BÖLÜM 1

U2Hit Youtube Uploader - Bölüm 1 - YouTube

U2HIT YOUTUBE UPLOADER - BÖLÜM 2

U2Hit Youtube Uploader - Bölüm 2 - YouTube

İletişim için Ödeme Bildirimi Yap - U2Hit Youtube Uploader bölümünden Destek Talebi seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

Herkesi bekleriz.

U2Hit.com

Kısa süreliğine deneme 36 saatlik Kullanım Ücretsizdir. Ödeme Bildirimi Yap - U2Hit Youtube Uploader bölümünden mail adresiniz adınız soyadınız ile destek talebi gönderebilirsiniz. mail adresinize şifreniz gönderilecektir.

Ödeme Yolları : Paypal
(Banka hesapları önümüzdeki günlerde eklenecektir.)

yarin alacagım. en Kötü yanı paypalla otomatik alım yok :(

---------- Mesaj saat 22:41:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:41 civarında gönderildi. ----------

Ödeme bildiriminiz alındı. Gün içinde size nödüş yapılacaktır.

bir hata olmuş hocam.

yanlış anlaşılma olma$ın ama , bu tür şeyler bana göre güven$izdir. neden diyecek$iniz ? $onuçta gmail ve şifre bilgilerimizi bu ve bunun gibi $i$temlere giriyoruz ve bu bilgiler web $itenin databa$e$inde yer ediniyor. kötü niyetli biri , $iteye zarar vereceği zaman o bilgiler el altında olacaktır diye düşünüyorum. web $ite $ahibi ; kendi $unucu$unda olabilir . $unucuda TEK $itede olabilir. ama bu $criptte güvenlik açığı olmamayacağı anlamına gelmez. ben $adece fikrimi öne $ürdüm.. Hayırlı İşler.

yanlış anlaşılma olma$ın ama , bu tür şeyler bana göre güven$izdir. neden diyecek$iniz ? $onuçta gmail ve şifre bilgilerimizi bu ve bunun gibi $i$temlere giriyoruz ve bu bilgiler web $itenin databa$e$inde yer ediniyor. kötü niyetli biri , $iteye zarar vereceği zaman o bilgiler el altında olacaktır diye düşünüyorum. web $ite $ahibi ; kendi $unucu$unda olabilir . $unucuda TEK $itede olabilir. ama bu $criptte güvenlik açığı olmamayacağı anlamına gelmez. ben $adece fikrimi öne $ürdüm.. Hayırlı İşler.

Script tüm dosyalarında değişiklikler yapılmıştır. Şifreleriniz admin paneli dahil hiç bir yerden görünmemektedir. Sadece database de kayıtlıdır.

---------- Mesaj saat 22:51:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:16 civarında gönderildi. ----------

databilimin ücretsiz dagitigi bot bu.

Databilim botu bozuktur. Bu sistem vds ye kurulmuştur. databilim gibi patlamaz.

---------- Mesaj saat 22:52:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:43 civarında gönderildi. ----------

Otomatik video ekleme ozelligi var mi ?

Otomatik video ekleme derken biraz açarmısınız.

Script tüm dosyalarında değişiklikler yapılmıştır. Şifreleriniz admin paneli dahil hiç bir yerden görünmemektedir. Sadece database de kayıtlıdır.

bende databa$eden $öz ediyorum. Db Bilgileri İle $ite üzerinde herşey yapılabiliniyor. ve $cripti kodlayan " skynet.migmedya.com" yani $kynet. ref. gözüküyor. databa$e bilgileri i$tedildiği kadar encode edilip , kripto ( şifrelen$in ) genede güven$iz. şah$en ben manuel ka$arım. ama genede bot'a ihtiyac duymam. ne derler ? önce güvenlik :)

bende databa$eden $öz ediyorum. Db Bilgileri İle $ite üzerinde herşey yapılabiliniyor. ve $cripti kodlayan " skynet.migmedya.com" yani $kynet. ref. gözüküyor. databa$e bilgileri i$tedildiği kadar encode edilip , kripto ( şifrelen$in ) genede güven$iz. şah$en ben manuel ka$arım. ama genede bot'a ihtiyac duymam. ne derler ? önce güvenlik :)

Ordaki ref durmasının sebebi emeğe saygı hocam şifreleri kimse göremiyorlar. Tabi sizin tercihiniz saygı duyarım.

---------- Mesaj saat 22:55:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:19 civarında gönderildi. ----------

Tüm Deneme Hesapları gönderildi Alımlar devam ediyor.

Tamam emeğe $aygı. dediğin gibi ; Şifreleri Kim$e göremiyor :) hayırlı işler :rolleyes:

Otomatik derken diyepim kanala yeni video cekti sisteme girip videoyu cekmemise gerek kalmadan otomatik ekleyec3k.

daha 5 dklık videoyu yüklemedi :S video bilgileri alanıyor deyip duruyor :S

Tamam emeğe $aygı. dediğin gibi ; Şifreleri Kim$e göremiyor :) hayırlı işler :rolleyes:

arkadaş adam satış yapıyor niye baltalamaya çalışıyorsun 10 larca bot var hiçbiri tam anlamıyla güvenli degil bunu herkez biliyor işine gelen bot kullanır gelmeyen kullanmaz.
hayırlı satışlar

giriş yapmıyor şimdide aşırı yüklenmemi var acaba hocam? :Sorun bendemi yoksa :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri