U8 Akıllı Saat (Sıfır Ürün) = 70 TL

WebServisi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.webservisi.org
u88888.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=m3xfvwomL-Q

Stoklar sınırlıdır. Şu anda Siyah renk ürün mevcuttur.

TÜRKÇE Menülüdür.

Ürün SIFIR.
Ekranı jelatinlidir.

Telefonunuzu hiç yerinden çıkarmadan saatiniz üzerinden gelen aramaları cevaplayabilir ve
konuşabilirsiniz.

Saatinizden telefonunuzdaki mesajlarınızı okuyabilir, müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

Rehbere ulaşarak yada direk numara çevirerek istediğiniz aramayı yapabilirsiniz.

Saatinizden telefonunuzun kamerasına uzaktan bağlanabilirsiniz.

Android telefonlarda uygulama ile tam uyumluluk, iPhone telefonlarda ise arama yapma, arama alma ve rehber senkronizasyonu.

Spor yaparken ne kadar koştuğunuzu veya yürüdüğünüzü, ne kadar kalori yaktığınızı saatinizden otomatik olarak görebilirsiniz.Bu bilgileri telefonunuz ile senkronize ederek kayıt altına alabilirsiniz.Çalışırken, gezerken, spor yaparken,mutfakta yemek yaparken, evde temizlik yaparken kaç adım atmışsınız, kaç km. yürümüşsünüz ne kadar kalori harcamışsınız hepsini gün sonunda görebilir istatistiklere ulaşabilirsiniz.

PAKET İÇERİĞİNDE NELER MEVCUT

1 Adet U8 Bluetoothlu Akıllı Saat
1 Adet USB Sarj kablosu
1 Adet Kullanım Kılavuzu

• Bekleme süresi : 160 saat
  • Kordon: Silikon
  • Bluetooth Versiyon : Bluetooth V3.0 + EDR
  • Bluetooth Protokol : A2DP + HFP 1.5 + HS P 1.2
  • Frekans Aralığı : 2.4GHz spektrum
  • Mesafe Aralığı : 10m
  • Şarj Olma Süresi : Yaklaşık 1 saat
  • Konuşma Süresi : Yaklaşık 3 saat aralıksız
  • Müzik Çalma Süresi : Yaklaşık 6 saat
ÖZELLİKLERİ:

• Kapasitif Dokunmatik TFT LCD Ekran
  • Bir çağrı aldığınızda hatırlatma zili
  • Bir çağrı aldığınızda hatırlatma zili
  • Tarih
    Zaman Hafta Pil durum göstergesi
  • Gelen çağrıların numarasını veya adını saatinizin ekranından görüntüleyebilirsiniz.
  • Gelen armalara saat üzerinden cevap verebilir veya meşgule atabilirsiniz
  • Telefon görüşmelerinizi saat üzerinden yapabilirsiniz
  • Kronometre fonksiyonu
  • Eller-serbest fonksiyonu
  • Telefonunuzdaki müzikleri saatinizden dinleyebilirsiniz.
  • Telefon rehberine ulaşabilirsiniz veya tuşlayarak arama yapabilirsiniz.
  • Android telefonlarda SMS mesajlarınıza bakabilir geçmiş aramalarınızı görebilirsiniz.
  • Android 2 üzeri akıllı telefonlarda Wechat, Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype olmak üzere gelen mesajlarda uyarı alabilirsiniz.
  • Saatiniz cep telefonunuz sizden belli bir mesafe uzaklaştığında alarmı devreye sokarak, telefonunuzun kaybolmasını veya çalınmasını engeller.
  • Telefonunuzun kamerasını kullanarak
    Bluetooth özelliği ile
    resim video çekebilirsiniz.
  • Adım ölçer vardır. Bazı ürünlerde Barometre altimetre adımsayar ve stopwatch yoktur, app ile yuklenmektedir.
ÜRÜNE AİT FOTOĞRAFLAR: https://yadi.sk/d/xCUogfwDnKk3K

Not: Daha bugün geldi yurtdışından fakat saatin arka kısmında birkaç ufak çizik oluşmuş. Yolda gelirken çizilmiş arka taraf. (Önemsiz birşey ama belirtmek durumundayım. Fotoğraflarda mevcuttur)

Fiyat: 70 TL

Mail: [email protected]

Son düzenleme:
hocam elinizde g-shouck marka saatler de var mı veya nerde bulurum ucuz yollu birşey cok pahalılar gerçekten

Bu saatten ben 6 ay önce almıştım 120 tl'ye gittigiyor'dan 70 tl alınabilecek bir saat hayırlı satışlar.

hocam elinizde g-shouck marka saatler de var mı veya nerde bulurum ucuz yollu birşey cok pahalılar gerçekten
Malesef elimde sadece U8 ve DZ09 Akıllı Saat çeşitleri mevcut hocam

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:20 ----------

Bu saatten ben 6 ay önce almıştım 120 tl'ye gittigiyor'dan 70 tl alınabilecek bir saat hayırlı satışlar.
Teşekkürler hocam

Şimdi koydum bende hocam sen hatırlatmış oldun sağolasın :)

ne demek estağfurullah, satışı daha kolay olmuş olur hem de senin için :) ben de almayı düşünüyodum çok hoşuma gitti ürün ama sonra dedim zaten günlük hayatta radyasyondan ölüyoruz bi de kolumuza bişey takarsak ohoo :)
neyse hayırlı satışlar :)

ne demek estağfurullah, satışı daha kolay olmuş olur hem de senin için :) ben de almayı düşünüyodum çok hoşuma gitti ürün ama sonra dedim zaten günlük hayatta radyasyondan ölüyoruz bi de kolumuza bişey takarsak ohoo :)
neyse hayırlı satışlar :)
Hayırlısı olsun hocam :)

Satış stoklarla sınırlıdır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri