Uber - Kaliteli ulaşım hizmeti - Ücretsiz 40 tl lik ulaşım

rbasaran

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Daha önce paylaşıldı mı bulamadım o nedenle detaylı anlatım yapmak istedim.

Çoğunuz duymuşsunuzdur ancak duymayanlarınız da vardır. Uber diye mobil bir uygulama var. Aslında birçok ülkede hizmet veren bir sistem.Hatta yabancı dizilerde ara ara duyuyoruz. Bir süredir istanbulda da hizmet vermekte. Uygulama size lüks araçlarla taksi hizmeti sunmakta. Bana şu ana kadar sadece Mercedes vito geldi.

Olay bi taksi gibi işliyor. Uygulama üzerinden olduğunuz yeri ve gideceğiniz yeri işaretliyorsunuz ve araç çağırıyorsunuz. Genelde 5 10 dakika içinde geliyor. Ve hizmet gerçekten güzel. Takım elbiseli sürücüler olsun size tavırları olsun kendinizi iyi hissetmenizi sağlamakta. ve araçlar 6 kişilik. Birbirine bakan koltuklar. Grup halinde inanılmaz avantajlı ve zevkli oluyor.

Şimdi asıl konuya geleyim. Uber aslında geçmişte daha avantajlıydı. Kampanyalar vs olsun. Ancak şu an da oldukça avantajlı.

Üye olurken sizi davet eden kişinin kullanıcı kodunu girdiğinizde ilk yolculuğa özel 40 tl lik hediye veriyor. Kısaca ilk yolculuğunuz ücretsiz oluyor. Karşı tarafa da siz kullandığınızda 40 tl lik bir indirim kuponu vermekte. Yani siz üye olduktan sonra arkadaşlarınızı da davet ettiğinizde onların ilk kullanışında 40 liralık kupon kazanıyorsunuz. Bunu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Şimdi bir de ücretleri açıklayayım. 40 tl veriyor ama ya daha fazla tutarsa diye

Açılış ücreti : 4 tl (taksiler 3.20 tl)
Km başına ücret: 2.20 tl (taksiler 2 tl)
Dakika başına ücret 0.20 tl

Bugün yaptığım bir yolculuğu göstereyim. 27.62 tl ödedim. bunun 20.52 tl si yol 4 lirası açılış 3.10 tl side zaman ücreti. Toplamda 9.33 kilometre gitmişim. Normal takside hesaplarsak 22 lira civarında ödeyecektim.
Normal hayatta kullanmak ister misiniz bilmiyorum ama ücretsiz kullanımlar gerçekten göze hoş geliyor.
Ek olarak bugün bir sürücüyle konuştum istanbulda 1050 adet araç varmış. Ben o kadar beklemiyordum.

Bu uygulamanın linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubercab&hl=tr

Bu da benim kodum : uberbelesue

Benim kodumu üye olurken kullanırsanız 40 tllik ücretsiz ulaşım hakkınız olacak. Yazmazsanız olmuyor. Tabi kullanan başka arkadaşlarınız var ise onları yazın :) Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
sabah yazdığım için çok kişi göremedi diye ilk ve son kez günceldir diyeyim :D

abd de taksiciler eylem yapmıştı bu uygulama kaldırılsın diye :D

abd de taksiciler eylem yapmıştı bu uygulama kaldırılsın diye :D

Ben de internette bir yerde okumuştum. Türkiye'de bir taksici polisi aramış benim durağımın önünden müşterimi çalıyorlar diye. Polis de demiş neden seni değilde onu tercih ediyorlar. Adam demiş lüks arabayla aynı paraya taşıyorlar. Adam kendi isyanına en iyi cevabı kendisi vermiş :D.

Üye oldum. İzmirde'de böyle bişiy olursa gerçekten güzel keyfi binerim :D Baktımda araç yok diyor etrafta hiç :D

Arkadaşlar bu yasak mı ?

Yani arabayı bağlatabilirler mi .. korsan diye ..

Arkadaşlar bu yasak mı ?

Yani arabayı bağlatabilirler mi .. korsan diye ..

Bu konuda bir bilgim yok. Ancak 1 seneyi aşkın süredir hizmet veriyorlar istanbulda. Sorun olsa duyulurdu heralde. Benim kullanan hiçbir arkadaşım sorun yaşamadı şimdiye kadar.

Biri kullanmış kodumla uberi :) ona teşekkürlerimi iletiyorum :) memnun kaldı mı acaba :)

Bende kulladm ama yolculuk yapmadım da aklıma bişey takıldı hocam biz ücretsiz gitsek bilemi sen 40 tl indirim alıosun.birde kaç kişi binebiliyoruz sadece bize özelmi gelior araba

GT-I9105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende kulladm ama yolculuk yapmadım da aklıma bişey takıldı hocam biz ücretsiz gitsek bilemi sen 40 tl indirim alıosun.birde kaç kişi binebiliyoruz sadece bize özelmi gelior araba

GT-I9105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kusura bakmayın görmemişim. Siz kullanınca bana da 40 tl geliyor. Siz kullanmadıkça gelmiyor. Çağırdıgımız araç UBERXL. Araç 6 kişilik. Bir kaç kere 7 kişilik araba da denk geldi ama siz 6 dan hesaplayın. 6 kişiye kadar istediğiniz sayda binebilirsiniz. 6 kişi kullanınca kampanyasız taksiden ucuza geliyor hatta :)

ek olarak teşekkür ederim hocam üye olduğunuz için :)

Şöyle bir bilgi de vereyim. Eğer kredi kartınızda limit yoksa uber o ödemeyi size borç sayıyor ve limitiniz olunca çekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri