Uber'in Sonu Geldi!

SoLoLee

Yasaklanmış
Uber'in sürücüsü 30 mart günü bir bayana tecavüz etmekten yargılandığı öprenildi.

Zaten uzun süredir uber hakkında hep kötü duyumlar alıyorduk. Bu uberin sonu olacak gibi.

Uber'in sürücüsü bayan yolcu toplantıdan çıktıktan sonra evine giderken, bayanı sakin alanlara doğru götürmeye başlamış.

Bayan yolcu bir şekilde arabadan kaçmayı başaracak polisi aramış ve durumu hemen bildirmiş.

Ardından bayan uberi mahkemeye vermiş..

EĞER BAYAN YOLCU DAVAYI KAZANIRSA UBERİN YASAKLANMASI AN MESELESİ.

BENİM FİKRİM YOLCU KADIN DAVAYI KAZANACAK GİBİ DURUYOR...

Kaynak: Uber Sürücüsü Bir Kadına Tecavüz Etmekten Yargılanıyor!

bu bizim insanımızın ********liği uber mükemmel bir olay benim işletmecilik zamanımda başıam geldi işletmeyi açıyorsun eleman alıyorsun fakat kavun değil ki bu koklayıp anlayasın baktığında 10 numara adam gibi ama icraata gelince yapmadığı ********lik kalmadı bunlarda aynı duruma düştüler sanırım yazık olmuş ubere 2-3 ******** yüzünden gidecek

bu bizim insanımızın ********liği uber mükemmel bir olay benim işletmecilik zamanımda başıam geldi işletmeyi açıyorsun eleman alıyorsun fakat kavun değil ki bu koklayıp anlayasın baktığında 10 numara adam gibi ama icraata gelince yapmadığı ********lik kalmadı bunlarda aynı duruma düştüler sanırım yazık olmuş ubere 2-3 ******** yüzünden gidecek

haklısınız hocam aslında bu insanlığın suçu...

Bunu zamanında taksiciler de yaptı. Taksileri kaldırdık mı?.bu uber düşmanlığı ne anlamadım.

Bunu zamanında taksiciler de yaptı. Taksileri kaldırdık mı?.bu uber düşmanlığı ne anlamadım.

Taksilerin en azından bir denetim mekanizması var hocam. Hatta neredeyse hepsinin belli bir durağı var, takip sistemi var.

Uber de öyle değil ama biraz daha başıboş. Özünde süper bir uygulama aslında ama kötü niyetli kişilerin oyuncağı oluyor işte.

Taksilerin en azından bir denetim mekanizması var hocam. Hatta neredeyse hepsinin belli bir durağı var, takip sistemi var.

Uber de öyle değil ama biraz daha başıboş. Özünde süper bir uygulama aslında ama kötü niyetli kişilerin oyuncağı oluyor işte.

Eee yani? Bu mudur uber düşmanlığının sebebi?

Bu memlekette 45 cocuga tecavuz edilirken adi gecen kurum kapatilmadi ubermi kapanacak....

Bu memlekette 45 cocuga tecavuz edilirken adi gecen kurum kapatilmadi ubermi kapanacak....

Çok yerinde bir tespit hocam. İnsanlar öylesine pişkin bir kuruma sessiz kalıyor.

Ki uber alt tarafı program programın suçu yok,onu art niyetle kullananda. ayrıca internet ve bilgisayardan onbinlerce suç işleniyor. ne yapalım bilgisayarları da mı yasaklayalım? Çok mantıksız.
Denetlenme ve güvenlik konusunda adımlar atılmalı ancak kendi suçumuzu,günahımızı bilgisayarlara,programlara atamayız.

Eee yani? Bu mudur uber düşmanlığının sebebi?

Eee nedir yahu. Açıkladık işte nedenini. Düşmanlık falan yok ama böyle davranıldıkça düşman olunası geliyor.

Denetim mekanizması yok diyorum, özünde iyi bir uygulama diyorum. anlamak istemiyorsan zorlama

aynen hocam... aslında bakacak olursak artık durum nasıl gelişir tahmin etmek bile zor..

gazete haberiyle asla yorum yapmam hiçbir konuda. mahkemeler avukatlar zaten bunun için var. hayatımda ne uber kulandım nede nedir ne değildir çok bilmem. bir konu hakkında yargıya varacaksam kesin emin olur sonra varırım. yoksa çok "kandırıldım" deriz.

bilmiyorum abi bilmiyorum, bu ulke nereye gidiyor... son yillarda haberler cok vahim, ne zaman yuzumuz gulecek.

Şahsen böyle bir durumdan dolayı uberin yasaklanmasını doğru bulmam. Keza eğer öyle olursa bunun tamamen bir komplo olduğunu bile düşünebilirim. Çünkü o cani ırz düşmanları sadece uberde mi var? Çalıştığımız ofislerde, bindiğimiz metrolarda, yürüdüğümüz sokaklar onlardan kaynıyor... Yani o tür şahsiyetler hayatın her alanında varlar. Bundan sebep bir kurumu yasaklamak akıl dışı bir olay bence. Sadece uberin bundan sonra şoför alırken çok daha titiz davranması icap eder.

[MENTION=14746]Araxlea[/MENTION] Düşüncelerime tercüman olmuşsun bencede bu bir komplo olabilir nedenlerin başında uber gibi şirketlerin devlete gerekli vergiyi ödememesi geliyor

Uber'in sürücüsü Uber'i neden yaksın ben anlamadım. suç cezaları her zaman bireyseldir.

Bkz: Uber nedir

Uber, dünyanın birçok önde gelen şehrinde hizmet sunan bir özel şoförlü araç / taksi kiralama servisidir. Dünyada 300'ün üzerinde şehirde hizmet sunan Uber servisi şuan için Türkiye'de yalnızca İstanbul sınırları içerisinde hizmet veriyor.

Gelişmiş ülkelerin çoğunda uber kullanılır. Bu kadar güzel ve hayatı kolaylaştıran bir teknoloji ülkemize gelmişken değerini bilmek yerine taksicileri ekmek paralarından ediyor diye karşı çıkıyoruz. Gelişemememizi buna bağlıyorum.

Not: İstanbul'da taksici olmak için ehliyet bile gerekmiyor, uber şoförü olmak için ise bin bir türlü belge sunmak ve onların güvenini sağlamak şart. Taksici gelir gider umrunda olmaz, uber driver ise adı sanı bellidir. Şimdi hangisi daha güvenli bir daha düşünün.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri