Ubiatar 500$ lık airdrop ve bounty !

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim, detaylı bir anlatım yapacağım için sabit konuda değil moderatörden izin alarak yeni bir konu altında paylaşıyorum.

animazione-ubiatar_8.gif

Birazcık ICO'ya değinelim, anladığım kadarıyla proje ucu sanal gerçekliğe de dokunan bir proje. Şöyle ki, telefonu ile yönettiği bir Avatar ile kişi her yerde olabiliyor. Zaten hedefleri de insanın her yerede bulunma gücüne sahip olması. Bence proje kulağa gayet hoş geliyor ve uygulanabilirliği konusunda da makul. Zaten bunun için hem finansal hem teknolojik olarakta uygulanabilir olsun diye, ekip İsviçre'yi çalışmalarına start verecek ülke olarak seçmiş durumda.

Yol haritalarını da şu şekilde belirlemişler:

Websitesi: Home_ico_9may - UbiatarPlay
Resmi Telegram: https://t.me/ubiatarplay

Şimdi bir de ICO'ya çıkmadan önce yaptıkları bounty ve airdrop kampanyalarına değinelim.

Yaklaşık 500$ sadece airdrop ile, ayrıca bountylerle de katılım durumuna göre güzel para kazandıracak Ubiatar ico'sunu size anlatmak istedim. Airdrop yaklaşık 3 gün sonra bitiyor sanırım, benim de çok geç haberim oldu. Yapacak arkadaşlar elini çabuk tutmalı çünkü işlemler biraz karışık ve uzun, ayrıca onay beklememiz gereken adımlar da var. Direk nasıl yapacağımız konusuna geçiyorum.

Öncelikle airdop için 2 farklı yol sunmuşlar. İlki klasik beğen, paylaş, davet et mantığında, topladığın puana göre token alıyorsun. İkincisi ise uygulama indir, siteye kayıt ol ve kendini doğrula tarzında. Aşama aşama gidelim, hem basit olsun hem de akıcı.

Öncelikle puan kazanarak katılabileceğimiz yolu anlatayım.

- Öncelikle görevleri yapacağımız panele üye oluyoruz:
Referanslı link: Upviral
Referanssız link bulamadım, sanırım görev yapma sistemli bir siteyi kullanmışlar.

Bir isim ve mail yazdıktan sonra üye olduğumuz panelde bizi böyle bir ekran karşılıyoruz:
lOMB0X.png

Burada twitter , face, g+ takip görevlerini yapıp belli bir puana ulaşıyoruz, daha sonra referanslarımızla puan artırıyoruz. Belirli baraj koymuşlar, her baraja ulaştığımızda bize bir mail geliyor. Bu maile cevap vermemizi ya da gelen kodu biryere yazmamızı istiyor sanırım fakat burayı tam çözemedim, bilgilendireceğim çözünce.

Burada, tokenlarımızı almamız için yapmamız gereken koşullar var. Hemen onları belirteyim;

- Öncelikle www.icoengine.net sitesine üye oluyoruz
- Bu sitede panelimizde IDENTIFICATION kısmında Tier1 ve Tier2 şeklinde iki doğrulama adımı var 1. sini yapmamız gerekiyor burada.
- Bu doğrulamayı yapmamız için Google 2fa doğrulama ve Eidoo cüzdan adresi istiyor bizden.
- Bunun için Eidoo'yu (Google play, IOS, windows) uygulama mağazalarından veya sitesinden indiriyoruz. ( https://eidoo.io/ )
- Bu adım ve 2. aşama airdrop için de Eidoo cüzdanımızda en az 0.01 eth olması gerekiyor, yoksa gönderebilirsiniz.

Bu aşamayı bitiriyoruz.

Peki tokenlarımızı nasıl alacağız derseniz ICO bitiminde bizden ETH adresimizi isteyecek bir mail gelecek, eidoo eth adresimizi yazacağız ve tokenlar o cüzdanımıza gelecek. (Garanti olsun diye tüm üyelikleri aynı mail ile yapmanızı tavsiye ederim)

Diğer airdropa gelince, burada da icoengine sitesinde ki 2. doğrulama aşamasını (yani Tier 2)'yi yapmamız isteniyor. Bunun için ise bizden bazı belgeler isteniyor, yukarıda bahsettiğim aynı yerden, Tier2'ye tıklayıp istenenleri giriyoruz:
JQ0dYQ.png

Burada ilk olarak İkametgahı doğrulamak için banka dekontu veya üzerinize kayıtlı fatura istiyor
İkinci olarak Pasaport, ehliyet veya kimlik
Üçüncü olarak ise bir selfie istiyor.

Bunları yaptıktan sonra sonra ki adıma geçip karşımıza gelen formu dolduruyoruz. (Mali durumumuz v.s gibi sorular soruyor, çok zor değil translate ile halledilebilir.)
Formu gönderiyoruz ve 4 gün içinde dönüş yapılacaktır gibi bir yazı çıkıyor, yani bu saatten sonra bekleyeceğiz. Onaylar manuel olarak yapılıyor.

Geriye yapacak 2 şey kalıyor, Ubiatar uygulamasını cep telefonumuza indirip kayıt oluyoruz. Daha sonra yukarıda verdiğim telegram gruplarına girerek;
I am on ubiatar as [username] yazıyoruz. [username] yerine App'ye kayıt olduğumuz kullanıcı adını yazıyoruz.
Geriye sadece beklemek kalıyor. Gelişme oldukça konuyu güncelleyeceğim, sitelerinde yazdıklarına göre ico bitiminden 15 gün içinde bizden ETH adreslerimizi isteyip tokenlarımızı gönderecekler.

UBIATAR BOUNTY'LERİ

Ayrıca, bitcointalk'da takılan arkadaşlar için ise çok güzel bounty'leri var. Öncelikle Türkçe Ubiatar konusunu vereyim:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3162232.0

İmza kampanyaları için henüz geç değil, daha 4 haftası var.
Member ve üzeri üyeler katılabiliyor, güzel paralar kazanılabilir. Detaylar ve koşullar konuda yazmakta.

Yine facebook, twitter ve telegram bountyleri koşulları ve ödülleri konunun 2. mesajında detaylı yazmakta. Görevleri yapıp Formları doldurmayı unutmayın. Spreadsheet'ler de her bounty çeşidinin altında yer alıyor.

Son olarak ICO'da token satış fiyatı 1 token için 2$ olarak belirlenmiş durumda.
Yani Sadece AIRDROP olarak bir hesap yaptığımızda 250$ ilk anlattığım çeşit airdrop için + toplamda 130 token (130x2)'den 260$ ikinci çeşit airdrop için toplamda 510$ 'a denk gelen bir token alıyoruz.

Bunun yanında Bounty'ler de cabası. Evet biraz uğraştırıcı gibi görünüyor fakat şu zamanda bu paraya bu uğraş değer bence.

Güncel bilgi oldukça buraya yazacağım ben,

Videolu anlatım da yaptım:
https://www.youtube.com/watch?v=ZOfu8OgisYA

Herkesin bolca kazanması dileği ile,
Hayırlı günler..

Son düzenleme:
Banka dekontu,pasaport,kimlik,selfie vs airdroplar için oldukça riskli bilgiler onun için bu kısma kadar olan bölümünü yaptım 95 puan verdi , 3-5 birşeyler gönderirse göndersin cüzdan içinde vps deki windows'u kullandım bu tür uygulamalar için borsalara giriş yaptığınız telefona uygulama yüklemek de oldukça riskli onun için iyi düşünün balıklama atlamayın derim

icoengine sitesi borsada işlem gören edo tokeninin ico platformu. cüzdanını uzun süredir kullanıyordum zaten, site üzerinden kyc bilgilerini onaylatırsanız platform üzerinde yayınlanan icoların airdroplarından otomatikmen faydalanabiliyorsunuz (bundan önce birkaç tanesinde yaptılar)

Bir daha bende airdropları detaylı yazıp ana konu açacagım haberiniz olsun
flyx @karayaman

Konunun başında belirttiğim gibi önce [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] hocamdan izin aldım, kaldı ki sıradan bir airdrop olarak görmediğim için 17 dakikalık youtube videosu bile çektim. Yoksa dediğiniz gibi sıradan airdropları paylaşmıyorum bile.

Detaylı anlatım onu anladıkta, çıkan yeni coinlerin %80'i çöp.
Yatırım vs yapacaklar bunuda göz önüne alsın derim.
Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri