Ubuntu'ya Aşık oldum diyebilirim :)

ebagcuvan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.emrebagcuvan.com.tr
Ubuntu 16.04 Lts sürümünü yükledim laptop'a çok yoğun kullandığım halde fan hızlanmıyor. Sanki mac os edası ile kullanıyorum :D Ubuntuya hemen chrome, steam yükledim :D Cs:Go yu ubuntu da denemek istiyorum Windows'ta kasmadan oynuyordum bakalım bunda nasıl olacak

Edit programım ubuntu da olsa windows'a gerek duymam diyebilirim şuan :D

Kdenlive veya OpenShot kullanabilirsin :)

Kdenlive :

sudo add-apt-repository ppa:sunab/kdenlive-release
sudo apt-get update
sudo apt-get install kdenlive

OpenShot :

sudo add-apt-repository ppa:openshot.developers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install openshot openshot-doc

Kdenlive veya OpenShot kullanabilirsin :)

Kdenlive :

sudo add-apt-repository ppa:sunab/kdenlive-release
sudo apt-get update
sudo apt-get install kdenlive

OpenShot :

sudo add-apt-repository ppa:openshot.developers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install openshot openshot-doc

Hocam terminal'de denemedim ama yüklenmiyor.

konunun amacını çözemedim

Yer: Konu Dışı

Amaç: Bilgisi olanlardan tavsiye almak, yeni geçmek isteyip de güvenemeyenlere yardımcı olmak :)

yol yakınken vazgeç bence iş dışında hiçbişey yapılmaz linux ta, multimedia kasar işlemcinin hakkını vermez, bi mouse un bile linux sürücüsünü bulamazsın, ihtiyacın olacak pek çok programın linux sürümünü bulamazsın, olur olmadık çöker adamın canını sıkar. kullananlar fantazi yapıyor, aykırılık olsun diye kullanıyolar ama akıl işi değil benden tavsiye :)

yol yakınken vazgeç bence iş dışında hiçbişey yapılmaz linux ta, multimedia kasar işlemcinin hakkını vermez, bi mouse un bile linux sürücüsünü bulamazsın, ihtiyacın olacak pek çok programın linux sürümünü bulamazsın, olur olmadık çöker adamın canını sıkar. kullananlar fantazi yapıyor, aykırılık olsun diye kullanıyolar ama akıl işi değil benden tavsiye :)

Evet o konuda haklısın :D Wifi driver arıyorum yok sadece kablolu net var :D zaten bunu sırf nette gezmek için yükledim birde linux bilgisi katsın bana normal işlerimide windows da yapacağım zaten :D

çok merak ediyorum su ubuntu linux olayını kac kere kurdum ama kullanamadım bu kod yazma olayı nedir arkadaş ya tıkla yapsın işte.

çok merak ediyorum su ubuntu linux olayını kac kere kurdum ama kullanamadım bu kod yazma olayı nedir arkadaş ya tıkla yapsın işte.

Biri kullanıcı biri kurucu olmalı.kurmak isteyen linux kullanır.yt izleyen video izler yeter ama biz render programı kullanırız ses programları efekt programları kullanırız.ihtiyaç yoksa zaten gerek yok:)

[MENTION=16609]ebagcuvan[/MENTION] wifi için ubuntu dvd içinde dkms**.deb ve bcmwl**.deb paketleri var onları kurarsan wifi açılır yada ubuntu ilk kurulum sırasında kablolu ile nete bağlıyla 3.taraf içeriklerin yüklenmesinede onay verirsen sorusuz şekilde mause pad olsun wifi olsun çalışır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri