Uçak Bileti Satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar wings kartımdaki puanları kullanmayacağım için satmak istiyorum.500- 600 tl ye kadar olan uçak biletlerini alabiliyorum.Almak isteyen arkadaşlar pmden ulaşırlarsa piyasadakiden daha ucuza bilet almış olacaklar.
Duruma göre araba da kiralanabiliyormuş.

edit : yurtiçi 500-600 liralık uçak bileti almak isteyen arkadaşlar ilgilenirse karşılıklı olarak kara girmiş oluruz. :)
ekleme: anladığım kadarıyla tek kişi için yurt içi tek yönlü 500-600 arası uçak bileti nadirmiş.Bu sebeple tek kişi gidiş-dönüş uçak bileti almak isteyen arkadaşlara piyasadan daha ucuza bırakacağım.Aksi belirtilmedikçe satış günceldir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar wings kartımdaki puanları kullanmayacağım için satmak istiyorum.500 tl ye kadar olan uçak biletlerini alabiliyorum.Almak isteyen arkadaşlar pmden ulaşırlarsa piyasadakiden daha ucuza bilet almış olacaklar.
Duruma göre araba da kiralanabiliyormuş.

Vay arkadas 2 gun once yana yakila ucak bileti aradim 3 bilete 1500 bayildim nerdeydin sen hocam :)

Hocam 3 ekim Lviev e gideceğim bilet bulabilirmisiniz bulabilirseniz kaça olur [MENTION=11148]azi_0156[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam 3 ekim Lviev e gideceğim bilet bulabilirmisiniz bulabilirseniz kaça olur [MENTION=11148]azi_0156[/MENTION]

Hocam dediğiniz ülke olmuyormuş :(

250 tl lik bir bilet ne kadara düşüyor ki ?

hocam çok saçma bir sistemleri var. :D puanı en verimli şekilde kullanıldığı fiyat aralığı 500-600 lira arasıymış.
Misal 5 liralık sigorta ücret 40.000 mil puanı iken 500 liralık uçak bileti 53.000 puan :D

Hocam dediğiniz ülke olmuyormuş :(

hocam çok saçma bir sistemleri var. :D puanı en verimli şekilde kullanıldığı fiyat aralığı 500-600 lira arasıymış.
Misal 5 liralık sigorta ücret 40.000 mil puanı iken 500 liralık uçak bileti 53.000 puan :D

Polonya krakow varmı peki ?

Pm atıldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

yurt içi 500-600 lira arası uçak bileti arayan arkadaş aranıyor :D

hocam ankara artvin arası bilet varmı gelecek haafta için varsa fiyatı ne kadar

ekleme: anladığım kadarıyla tek kişi için yurt içi tek yönlü 500-600 arası uçak bileti nadirmiş.Bu sebeple tek kişi gidiş-dönüş uçak bileti almak isteyen arkadaşlara piyasadan daha ucuza bırakacağım.Aksi belirtilmedikçe satış günceldir.

Kayseri-dalaman(muğla) gidiş dönüş varmı hocam bakarmısınız bi.Varsa ne kadar.Tarih ekim 01 gidiş-02 yada 03 dönüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri