uçakta şiddetli göz ağrısı

Sahin01

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar arkadaşlar. Senede 4-5 defa uçak yolculuğu yapan birisiyim şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım fakat son 2 uçuşumda ciddi bir göz ağrısı yaşadım. Detaylı olarak anlatmam gerekirse bu olay uçak inişe geçtiği esnada başlıyor sağ gözümün üst kısmı ( kaşın üst bölümlerine) iğne saplanır gibi bir ağrı giriyor ve bu ağrı normal baş ağrısı gibi değil katlanılamayacak boyutta ve aynı şekilde gözümde de şiddetli bir ağrı oluşuyor. İlk oldugunda gözümle birlikte dişimde çok siddetli ağrı oluşturdu dişten süphelenmiştim fakat bu sefer dişle alakalı olmadığını anladım. İlk olduğunda uçak inene kadar 15 dk boyunca bu olayı yaşadım ve uçak yere inince geçmişti ama bu sefer uçak indikten sonra da devam etti tüm aksam ağrı çektim ve bu gözümde göz kapağı aşağı düşmüş durumda biraz. Bu durum illaki geçicidir ama 3 gün sonra tekrar uçağa bineceğim ve bu kez çok korkuyorum. Böyle bir olay yasayan ya da duyan oldu mu acaba aranızda? ek olarak bu olay tesadüf mü bilmiyorum ama sunexpress te basıma geldi ikisinde de.

Ağzını ac basınç dengelensin. Kafani geriye yatır.

Uçakta stres oluyor musunuz. İnişte kalkışta türbülansta falan. Uçaktayken sakız da çiğnemeyi deneyin.

Aslında en güzeli doktora gidip muayene olmak, vaktiniz varsa mutlaka bir görünün.

Bazı kişilerde basın değişiminden dolayı iç kulakta rahatsızlık geçici duyma ve denge kaybı olabiliyor ama göze de etkisi var mı bilmiyorum,en garantisi doktora çıkmak,sebebini burda bulsan bile eninde sonunda doktora çıkacak kapı.Geçmiş olsun

Geçen uçuşumda tam da tarif ettiğin şekilde ben de ağrı çektim ama 5-10 dk sonra geçti. Önceden de uçağa binmiştim ama bana da ilk defa oldu. Çok kötü durum, geçmiş olsun.

Geçen uçuşumda tam da tarif ettiğin şekilde ben de ağrı çektim ama 5-10 dk sonra geçti. Önceden de uçağa binmiştim ama bana da ilk defa oldu. Çok kötü durum, geçmiş olsun.
Saolasın hocam sunexpress miydi sizin uçak da?

Uçakta stres oluyor musunuz. İnişte kalkışta türbülansta falan. Uçaktayken sakız da çiğnemeyi deneyin.

Aslında en güzeli doktora gidip muayene olmak, vaktiniz varsa mutlaka bir görünün.
Gecen sefer bu olayı yaşadığım icin stres oldum evet. Ayrıca sakız da cignedim ama daha beter oldu. :(

şirketle hiçbir alakası yok dünyanın her yerinde standart uçuş prosedürü,oraya hiç takılma.

şirketle hiçbir alakası yok dünyanın her yerinde standart uçuş prosedürü,oraya hiç takılma.
Kabin ici basıncı iyi ayarlanamadıgı zaman oluyormuş bu durum o yüzden süphelendim ama alakası da olmayabilir

Kabin ici basıncı iyi ayarlanamadıgı zaman oluyormuş bu durum o yüzden süphelendim ama alakası da olmayabilir

Olağanüstü bir durum yoksa basınç sistemi otomatikte hocam,pilotun yaptığı bir ayar yok,basınç değerleri de prosedürde ne yazıyorsa o dur A şirketi yada B şirketi değiştiremez.Metro turizm in kaloriferi değil bu:D

Burun tıkanıklığın var mı?

Olağanüstü bir durum yoksa basınç sistemi otomatikte hocam,pilotun yaptığı bir ayar yok,basınç değerleri de prosedürde ne yazıyorsa o dur A şirketi yada B şirketi değiştiremez.Metro turizm in kaloriferi değil bu:D

Burun tıkanıklığın var mı?

Migren, burun tıkanıklığı yok ama sinüzit olma ihtimali yüksek ondan da emin değilim ama öyle düsünüyorum. araştırmalarıma göre bu duruma KBB uzmanı bakıyormuş ama gözümde hala bi ağırlık var sizce göz doktoruna mı gitmeliyim yoksa KBB uzmanına mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri