Uçaktan Sonra Helikopter VURULDU

Suriye Türkmen Bölgesi’nde DHA Muhabirinin görüştüğü Türkmen 2’nci Sahil Tümen Komutan Yardımcısı Alpaslan Çelik: Pilotlardan ikisini de paraşütle inerken vurduk.

Vallahi biz düsürmedik putin abi.Faillerini yakalamak icin baslatilan operasyonlar genisletilerek devam ediyor.:)

Türkler wuri vallah ^^
Reserved

Putin neden bu kadar sinirleniyor anlamadım kendilerinin olmayan,alakaları olmayan ve çok sayıda mücahidin bulunduğu bir bölgeye askerlerini,uçaklarını getirirken kimse sana gel demedi onu geçtim Türkmeneli'ne saldıran yine kendileri ama uçakları düşünce ortalığı yıkıyorlar.Hem saldırıyor hem ağlıyor.Gelirken sizi vurmayacağız sözleşme mi imzaladılar be adam ?

Son düzenleme:
Hadi helikopteri vuruyorsun atlayan pilotu neden olduruyorsun, biraksana adamları yada yakala tut, ne savaş stratejisi nede kafa var bunlarda, yarın ruslar bizi vuruyor diye aglicak aynı adam.

Bir kaç sonuca göre sevinmelerini pek yerinde bulmuyorum ben. Çünkü yarından sonra tüm Dünya şahit olacakki BayırBucağı dümdüz edicekler yaşayan bir canlı bile bırakmazlar.

Ruslar bizim sınırları bilmiyor olabilir mi ? Biri dünya fiziki haritası göndersin putine

Ruscuklar ortalığımı karıştırmaya çalışıyo napıyo varsın karıştırsın. Ver eliniii stalingrad ver elini kızıl meydann :D

Hadi helikopteri vuruyorsun atlayan pilotu neden olduruyorsun, biraksana adamları yada yakala tut, ne savaş stratejisi nede kafa var bunlarda, yarın ruslar bizi vuruyor diye aglicak aynı adam.

Birileri 10 gündür çıkıp Ruslar için: Hadi elinde silah olanları vuruyorsun köyleri çoluğu çocuğu neden bombalıyorsun sonra mücahidler bize saldırıyor diye ağlayacak aynı adamlar deseydi pilotları vurmazlardı belki...

Birileri 10 gündür çıkıp Ruslar için: Hadi elinde silah olanları vuruyorsun köyleri çoluğu çocuğu neden bombalıyorsun sonra mücahidler bize saldırıyor diye ağlayacak aynı adamlar deseydi pilotları vurmazlardı belki...

Kara harekatı yapılmadığı surece havadan bombardıman devam edecektir, silahlilar köyde saklanıyorsa köy vurulur bu olay bu şekilde gerçekleşir her zaman, o köyü vurmassan terör kampına ,besleme ve eğitim yerine dönüşür olay bundan ibarettir, burada eleştirilmesi gereken olay türkmenlere sınırın neden acilmadigidir, açılırsa.köyde köylü kalmaz sivil ölüm minimuma iner, bu olay sonrası çok kan akar o bölgede

O Pilotlar Kadın Çocuk Demeden Ayırt Etmeden Tonlarca Bomba Atıyor Valla Havada Vurmaları Uzucu İndirip Kafalarına Sıkmaları Daha Makuldu Bence .

Yok ağlamıyorlar şehit oluyorlar yanlışın var.

Bence bok yoluna gidiyorlar, nefsi mudafa farklıdır hazır savaş halindeyiz biraz petrol biraz toprak kazanalim mantığında dır hepsi. Bu aralar her öleni şehit saymakta moda oldu, sivil ölüme içim yanar ama gerisine yorum yapmıyorum ben, diğer konudaki mesajlarını okumuştum bir kaç dakika önce ben bu şekilde.düşünüyorum , sana katılmıyorum , gereksiz polemiğe girmeyelim ,

Kara harekatı yapılmadığı surece havadan bombardıman devam edecektir, silahlilar köyde saklanıyorsa köy vurulur bu olay bu şekilde gerçekleşir her zaman, o köyü vurmassan terör kampına ,besleme ve eğitim yerine dönüşür olay bundan ibarettir, burada eleştirilmesi gereken olay türkmenlere sınırın neden acilmadigidir, açılırsa.köyde köylü kalmaz sivil ölüm minimuma iner, bu olay sonrası çok kan akar o bölgede

O zaman senin yorumuna bakacak olursak doğuda ki bütün köyleri TSK bombalasın ve köyde teröristler saklandığı için köylüyle beraber vurduk.Irağa gidin dedik ama ırak da sınırı açmayınca köylüler de arada kaynadı desin ne olur şimdi köyde terörist varsa köyü de vurun diyen sen bile ayağa kalkarsın konu Türk ordusu olunca.Türkmenlerde de durum aynen böyle.

Sen bir kez kendini onların yerine koy ve öyle düşün Türkmenler 5 yıldır Suriye iç savaşında kimseye karışmadı.Kürtler ve Öso durumdan fırsat bilip kendilerine toprak almak ve yeni bir devlet kurmak için hem birbirleriyle hem esadın ordusuyla 5 yıl boyunca çatıştı durdu,sonra ortaya İşid çıktı,El nusra,Fetih ordusu,Hizbullah bir dünya örgüt dahil oldu Türkmenler bu güne kadar kendi köylerine saldıran örgütlere karşı köylerini savunmaktan başka hiç bir silahlı eylemde bulunmadı.Ancak 5 yıl sonra Allah'ın Rusyası sırf Türkiye'ye Türkmenler üzerinden mesaj vermek için artislik yapmak için geliyor köyünü aileni günlerce bombalıyor.Ondan sonra bugün yine seni bombalamaya bir uçak geliyor ve düşürülüyor sen ne yapacaksın o pilota ooo kardeşim hoşgeldin bizi bombalayamadın ama gel kafama sıkıver karıma tecavüz et çocuğuma işkence et mi diyeceksin? böyle bir düşmana acınmaz.

Bence bok yoluna gidiyorlar, nefsi mudafa farklıdır hazır savaş halindeyiz biraz petrol biraz toprak kazanalim mantığında dır hepsi. Bu aralar her öleni şehit saymakta moda oldu, sivil ölüme içim yanar ama gerisine yorum yapmıyorum ben, diğer konudaki mesajlarını okumuştum bir kaç dakika önce ben bu şekilde.düşünüyorum , sana katılmıyorum , gereksiz polemiğe girmeyelim ,

Bence o arkadaş ironi yapmış.

Türkmen MÜCAHİTLERİN amacı kendilerini korumak. Haksız yere kimseyi gidip vurmadılar. Savaş stratejisi olmadığını söylüyorsun 5 senedir 6-7 farklı ülke ile savaşıyorlar. Bok yoluna gidenleri herkes biliyor. Benim için ve çoğu kişi de aynı şeyi düşünür vatanını toprağını namusunu savunuyorken (ALLAH yolun da oluyor) Şehitsin dir.

İnsanlara hele orada ki müslümanlara saygın olmadığı belli. Rus askerinin kafasına sıkmış diyorsun keşke ikiye ayırsalar dı.

Birazcık mesajları insanları rencide etmeden yazın sevmiyorsanız az saygı duyun.

O zaman senin yorumuna bakacak olursak doğuda ki bütün köyleri TSK bombalasın ve köyde teröristler saklandığı için köylüyle beraber vurduk.Irağa gidin dedik ama ırak da sınırı açmayınca köylüler de arada kaynadı desin ne olur şimdi köyde terörist varsa köyü de vurun diyen sen bile ayağa kalkarsın konu Türk ordusu olunca.Türkmenlerde de durum aynen böyle.

Sen bir kez kendini onların yerine koy ve öyle düşün Türkmenler 5 yıldır Suriye iç savaşında kimseye karışmadı.Kürtler ve Öso durumdan fırsat bilip kendilerine toprak almak ve yeni bir devlet kurmak için hem birbirleriyle hem esadın ordusuyla 5 yıl boyunca çatıştı durdu,sonra ortaya İşid çıktı,El nusra,Fetih ordusu,Hizbullah bir dünya örgüt dahil oldu Türkmenler bu güne kadar kendi köylerine saldıran örgütlere karşı köylerini savunmaktan başka hiç bir silahlı eylemde bulunmadı.Ancak 5 yıl sonra Allah'ın Rusyası sırf Türkiye'ye Türkmenler üzerinden mesaj vermek için artislik yapmak için geliyor köyünü aileni günlerce bombalıyor.Ondan sonra bugün yine seni bombalamaya bir uçak geliyor ve düşürülüyor sen ne yapacaksın o pilota ooo kardeşim hoşgeldin bizi bombalayamadın ama gel kafama sıkıver karıma tecavüz et çocuğuma işkence et mi diyeceksin? böyle bir düşmana acınmaz.

Ya türkmen dediklerini başından beri savaşın içinde ösocu oldular el nusraci oldular ,masumlar hep kaçtı zamanında yalanmi? Gelmedilermi sınıra , acildimi kapılar , burada ahkâm kesenlerin çoğu olayı bilmezken biz kapılar açılsın derken gözaltına alindigimizda yoktular

Hala diyorum o köylerde sivil yoktur. Tamamen savaşçı dedikleri var . suriyede ırakta ölen sivil sayısıyla kıyaslanamaz bu durum ,

Ya türkmen dediklerini başından beri savaşın içinde ösocu oldular el nusraci oldular ,masumlar hep kaçtı zamanında yalanmi? Gelmedilermi sınıra , acildimi kapılar , burada ahkâm kesenlerin çoğu olayı bilmezken biz kapılar açılsın derken gözaltına alindigimizda yoktular

Hala diyorum o köylerde sivil yoktur. Tamamen savaşçı dedikleri var . suriyede ırakta ölen sivil sayısıyla kıyaslanamaz bu durum ,

Yapma ya tek tek gittin mi Türkmen köylerine bak bu videoda geçen gün paylaşıldı Türkmenlere yardım kampanyası yapıldı ve dün ulaştırıldı videoda türkmen köyünden bazı kesitler var iyi izlersen görürsün çoluk çocuğun olduğunu orada sakallı vatandaşlar da var ama korkma hemen ön yargılı davranmayıp iyi bakarsan kılığından kıyafetinden sivil olduğunu anlarsın bay moskof avukatı sivil ölümlere üzülen ama Türkmenlere üzülmeyen hümanik vatandaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri