Üçgenin İç Açıları Toplamı?

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam sorduğun kişiler bir gün kaç saat bilmez daha. Sen kimlere sormuşsun :D

"Ben anlamam ki ama. Üçgenin... Üç eder." :D

Bu arada video ses ve kalite açısından gayet iyi olmuş.

hocam cok mu aradın bu sorduklarını :) 0:53 deki cocuk neyın kafasını yasıyodu o esnada onuda anlamadım .

"Ben anlamam ki ama. Üçgenin... Üç eder." :D

Bu arada video ses ve kalite açısından gayet iyi olmuş.
Sesi sadece samsung kulaklığı ile çözme keyfi :D Yorum için teşekkürler :)
hocam cok mu aradın bu sorduklarını :) 0:53 deki cocuk neyın kafasını yasıyodu o esnada onuda anlamadım .
Yok hiç aramadık yolda yürürken rastgele kişiler :) Kafayı çekmiş olabilir :D (Gerçekten)
Keşke daha önce gelseydi aklıma bunu videoda kullanırdım :)

Herkese merhabalar :D
Sarı mikrofon sormuştu millete, biz de merak ettik başka ne gibi cevaplar alabiliriz diye :) Keyifli seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=9fCM5g21qzM

Ses kalitesi ve görüntü kalitesi olarak eleştiri ve önerinizi bekliyorum :)
Konu hakkında da yorumlarınızı ve fikrinizi merak ettim :D :D
Çok çok çok amatörce :/

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam belli bi klas olmalı videolarınızda realist olup herkesi göstermeyin mesela sarı mikrofon olsa ilkini garanti koyardı ama diğerlerini koymazdı açık söyleyim video sonuna yorum yapmak istemiyorum bile

1.09daki dayı baya korkmuş bence ya :D

ben telefon kulaklığıyla ses kaydı almanıza takıldım :D beğendim başarılar.

Amatörlük var belli size önerim soracağınız kişileri iyi seçin çocuklar olmasa daha iyi olur bayanlarada soru sorabilirisiz.Ayrıca şu sonraki 2 kadın dikkatimi çekti televizyondakiler gibi kandırmayın bizi diyor onu deyince o televizyonda millete ne olduğu belli olmayan ürünleri kaktırmaya çalışan kişilere baya sinirlendim tekrar.

Çok çok çok amatörce :/

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk röportajımız olur böyle... (Nasıl prof olur? keşke onu söyleseydiniz de bizde ona göre bişeyler yapsak :) )
hocam belli bi klas olmalı videolarınızda realist olup herkesi göstermeyin mesela sarı mikrofon olsa ilkini garanti koyardı ama diğerlerini koymazdı açık söyleyim video sonuna yorum yapmak istemiyorum bile
Herkes cevap verse... Millet kaçıyor 10 kişiden 1-2 tanesi cevaplıyor. Kamerayı gören yok diyor. Vaktimiz yoktu fazla ayak üstü hızlıca sorduk bazılarına :)
1.09daki dayı baya korkmuş bence ya :D

Yanımızdakiler oranın en pislik en serseri ne ararsan olan tiplerinden olunca :D

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

ben telefon kulaklığıyla ses kaydı almanıza takıldım :D beğendim başarılar.
Bence sarı mikrofonun kullandığı sarı mikrofondan çok daha iyi kalitesi :D
Amatörlük var belli size önerim soracağınız kişileri iyi seçin çocuklar olmasa daha iyi olur bayanlarada soru sorabilirisiz.Ayrıca şu sonraki 2 kadın dikkatimi çekti televizyondakiler gibi kandırmayın bizi diyor onu deyince o televizyonda millete ne olduğu belli olmayan ürünleri kaktırmaya çalışan kişilere baya sinirlendim tekrar.

Malesef bayanlar hep kaçıyor soramıyoruz. Önce tamam diyorlar sonra kamerayı görünce kaçıp gidiyor hepsi...

ilk kez videonuzu beyendim ama arka plandaki müzik uymamış hocam daha güzel olursa daha eglenceli olur mesela eglenceli bi müzik

sarı mikrofonun röportajındaki bu kişiyi sana benzettim :) http://i.hizliresim.com/8Djm6n.png
Mikrofonu uzatan zaten o :D Ben çektim soruyu Enes sordu :) Yani ben o değilim o bizim ekipten :)
ilk kez videonuzu beyendim ama arka plandaki müzik uymamış hocam daha güzel olursa daha eglenceli olur mesela eglenceli bi müzik
Teşekkürler. İnternet yoktu müziği bilgisayarda olanlardan buldum mecburen :)

Şimdi bu videoda üçgenin iç açılarını bilmeyen (hayatta bi s... yaramayan bişey) bu konuda dalga mı geçiliyor? (Videoyu izlemedim)

Başka soru kalmadi herhalde dige bir kanalin aynısını yapmissiniz:)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri