Ücretli Eğitim alınacak (Bütce 2 bin tl)

Hocam 1 haftada 5 hane diyorsun :D durmuyor dıyorsun :D

1 degil 10 yap , 10 degıl 100 yap :) illaki duran birileri olur :)

İşbirliği herzaman yaparım :) benım bıldıklerımı sız fazlasıyla bılıyorsunuzdur :)

Keşke öyle olsa hocam :D Atıyorsun videoyu pat 2 saat sonra 100 izlenim misal sonra güm ne kanal ne video hiç birşey yok :D

Keşke öyle olsa hocam :D Atıyorsun videoyu pat 2 saat sonra 100 izlenim misal sonra güm ne kanal ne video hiç birşey yok :D

öyle içeirklerden artık bir cacık olmaz bana göre

Ben adsense banlarından önce aylık 50 60k alırdım, adense banlarından sonra bu içerikleri değiştirdim,

Bence önemli olan kısa sürede çok para getiren içerikler değil, önemli olan bana göre uzun ömürlü içerikler
Ben 2013 te bir içerikte birtane kanal açmıştım, kanal 2 yıl ayakta kaldı
2 yıl boyunca her ay aylık 2K para aldım, bir ara kanalı quize geçirmiştim, quizdede 5 6 ay kaldı, sonra quiz bozuldu kanalda quizden dolayı spamdan kapandı

yani bana göre kısa süre içinde çok para bırakıp ama ayakta kalmayan kanallar yapmaktansa, uzun süreli hatta hiç kapanmayacak türden içerikler yüklemek daha mantıklı,

Ben şuanda 3 aydır bir içerik çalışıyorum, 3 aydır tek bir flag dahi yemedim, arada sadece kanallarım tek tük telif yiyiyor bende kökten siliyorum kanalları

Artık bence önemli olan kapanmayacak kanallar yapmak, kapanmayacak kanallar yapanlar hertürlü ödemelerini alırlar

öyle içeirklerden artık bir cacık olmaz bana göre

Ben adsense banlarından önce aylık 50 60k alırdım, adense banlarından sonra bu içerikleri değiştirdim,

Bence önemli olan kısa sürede çok para getiren içerikler değil, önemli olan bana göre uzun ömürlü içerikler
Ben 2013 te bir içerikte birtane kanal açmıştım, kanal 2 yıl ayakta kaldı
2 yıl boyunca her ay aylık 2K para aldım, bir ara kanalı quize geçirmiştim, quizdede 5 6 ay kaldı, sonra quiz bozuldu kanalda quizden dolayı spamdan kapandı

yani bana göre kısa süre içinde çok para bırakıp ama ayakta kalmayan kanallar yapmaktansa, uzun süreli hatta hiç kapanmayacak türden içerikler yüklemek daha mantıklı,

Ben şuanda 3 aydır bir içerik çalışıyorum, 3 aydır tek bir flag dahi yemedim, arada sadece kanallarım telif yiyiyor bende kökten siliyorum kanalları

Artık bence önemli olan kapanmayacak kanallar yapmak, kapanmayacak kanallar yapanlar hertürlü ödemelerini alırlar

Bu içeriği zaten ban öncesi kapanma olmadan bulmuştum hocam hep dizi film çalışmışım şimdi benden tüm kafa yapımı değiştirip çalışmamı istiyorsunuz 3-4 ayımı riske etmek demek bu :D Gerçi bu ara kazanamıyorum zaten riske etsemde birşey değişmeyecek fakat kafa yapısını değiştiremiyorum malesef bir türlü.Diyorum yeni içerik bakayım hmm ne olabilir ? ne olabilir ? araştırıyorum yok hocam bulamıyorum :D

Bu içeriği zaten ban öncesi kapanma olmadan bulmuştum hocam hep dizi film çalışmışım şimdi benden tüm kafa yapımı değiştirip çalışmamı istiyorsunuz 3-4 ayımı riske etmek demek bu :D Gerçi bu ara kazanamıyorum zaten riske etsemde birşey değişmeyecek fakat kafa yapısını değiştiremiyorum malesef bir türlü.Diyorum yeni içerik bakayım hmm ne olabilir ? ne olabilir ? araştırıyorum yok hocam bulamıyorum :D

Hocam 1-2 gününü yt ye ayır dolaş bir izleyici kafasıyla tüm ülkeleri illaki bulursun bişeyler :D

Adsensede riskli içerikler çalışmak bence hiç mantıklı değil, yinede siz bilirsiniz

Artık bir adsensede 2 3 tane kanal flag yiyip kapandımı yada spamdan kapandımı kanallar, adsense kesin olarak kapanıyor, adamlar bu şekilde algoritma geliştirip botları devreye sokmuşlar, kanallar bi kapandımı botlara yakalanıyor adsenseler,

Örnek veriyorum geçenki banlarda adsenseniz banlandıysa, her banda 2 aylık emekler çöp olup gidiyor(geçen ayın kazancı ve bu ayın kazancı)
Bu şekilde çalışmaktansa, temiz içerikler daha iyi

Adsensede riskli içerikler çalışmak bence hiç mantıklı değil, yinede siz bilirsiniz

Artık bir adsensede 2 3 tane kanal flag yiyip kapandımı yada spamdan kapandımı kanallar, adsense kesin olarak kapanıyor, adamlar bu şekilde algoritma geliştirip botları devreye sokmuşlar, kanallar bi kapandımı botlara yakalanıyor adsenseler,

Örnek veriyorum geçenki banlarda adsenseniz banlandı, her banda 2 aylık emekler çöp olup gidiyor(geçen ayın kazancı ve bu ayın kazancı)
Bu şekilde çalışmaktansa, temiz içerikler daha iyi

Dediğiniz gibi hocam temiz içerik bakacağız bulursak artık :)

@suhatuna bir işe hakim olmak için 1000 saat verimli bir şekilde kafa yormak yeterli. şimdi sen diyon full dünya engelini ve eşleşen geçme :D aga sana daha ötesini söyleyeyim hintliler, evlerinde studyo kurup amatör yetişkin içerik çalışıyor ve adsense çalışıyor ve reklamları da cayır cayır çıkartıyor ama youtup botları kanallarını bay geçiyor, karışmıyor... yani bizim aklımızın hayalemizin ötesinde teknikler var ama gerekte yok. temel bilgilere hakim olduktan sonra youtuptan güzel para kazanılır, kazanılıyor. hintliler, ruslardan sonra dünyanın en iyi yazılımcılarına sahip ayrıca google'un ceosu ve beyin takımı hintli olduğu için türkler de olduğu gibi hemşeriyi koruyup kollama olayı google da var. google un hintli beyin takımının youtup botlarını bypass edecek bilgileri hintli bazı yazılımcılara sızdırdıkları açık...

nerden nereye geldik ... bize temel uzmanlık yeterli youtup botlarını bypass etmesekte olur.

Son düzenleme:
@suhatuna bir işe hakim olmak için 1000 saat verimli bir şekilde kafa yormak yeterli. şimdi sen diyon full dünya engelini ve eşleşen geçme :D aga sana daha ötesini söyleyeyim hintliler, evlerinde studyo kurup amatör yetişkin içerik çalışıyor ve adsense çalışıyor ve reklamları da cayır cayır çıkartıyor ama youtup botları kanallarını bay geçiyor, karışmıyor... yani bizim aklımızın hayalemizin ötesinde teknikler var ama gerekte yok. temel bilgilere hakim olduktan sonra youtuptan güzel para kazanılır, kazanılıyor. hintliler, ruslardan sonra dünyanın en iyi yazılımcılarına sahip ayrıca google'un ceosu ve beyin takımı hintli olduğu için türkler de olduğu gibi hemşeriyi koruyup kollama olayı google da var. google un hintli beyin takımının youtup botlarını bypass edecek bilgileri hintli bazı yazılımcılara sızdırdıkları açık...

nerden nereye geldik ... bize temel uzmanlık yeterli youtup botlarını bypass etmesekte olur.

Yok hocam ya dedıklerın cok guzelde olmuyo işte !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri