Ucretlı facebook'a Sayfanın Tanıtımını Yaptıran varmı

ripdimebag

Kayıtlı Üye
facebookta bır kac sayfam var ,sayfa begenı cekmek ıcın facebook ucretlı Sayfanın Tanıtımını Yaptırım diyorum daha once facebooka bu konuda reklam veren oldumu arkadaslar

facebookta bır kac sayfam var ,sayfa begenı cekmek ıcın facebook ucretlı Sayfanın Tanıtımını Yaptırım diyorum daha once facebooka bu konuda reklam veren oldumu arkadaslar

Sayfa beğenisi bayağı maliyetli oluyor bildiğim kadarıyla.Bir ara yapacaktım bende fiyatı bayağı uçuk geldiği için direk durum reklamı vermiştim. :D

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hocam istersen bir gönderi paylaşıp onun tanıtımını da yaptırabiliyorsun,durum reklamı bu...diğer türlü direk sayfanın beğenisi için reklam açabiliyorsun,ben daha önce sitemin face sayfası için kullandım,olumlu geri dönüşler aldım...
fakat şöyle bir ince detay var,bütçeni belirleyip reklamı oluşturduktan sonra,sayfa içeriğinle alakalı kitlenin en çok online olduğu zaman konusunda küçük bir araştırma yapar ve reklamı o tarih ve saatlerde aktif edersen hem daha verimli olmuş olur,hemde geri dönüşümü olmayacak tıklara boş yere para harcamamış olursun...naçizane tavsiyemdir,ben böyle yaparak belli bir süre iyi geri dönüşüm almıştım...
reklamı açıp öyle bırakma yani,kontrolünü manuel olarak kendin yap...en azından pc başında olduğun zamanlarda aç mesela...

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hocam istersen bir gönderi paylaşıp onun tanıtımını da yaptırabiliyorsun,durum reklamı bu...diğer türlü direk sayfanın beğenisi için reklam açabiliyorsun,ben daha önce sitemin face sayfası için kullandım,olumlu geri dönüşler aldım...
fakat şöyle bir ince detay var,bütçeni belirleyip reklamı oluşturduktan sonra,sayfa içeriğinle alakalı kitlenin en çok online olduğu zaman konusunda küçük bir araştırma yapar ve reklamı o tarih ve saatlerde aktif edersen hem daha verimli olmuş olur,hemde geri dönüşümü olmayacak tıklara boş yere para harcamamış olursun...naçizane tavsiyemdir,ben böyle yaparak belli bir süre iyi geri dönüşüm almıştım...
reklamı açıp öyle bırakma yani,kontrolünü manuel olarak kendin yap...en azından pc başında olduğun zamanlarda aç mesela...

anladım dostum mesela facebookun en cok kullanılan saatlerınde reklamlarını aktıf et gıbı dıyosun,
gunluk butce ve en az 7gun secebılıyoruz galıba

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] aynen öyle üstad,bundan kastım şu,diyelim sayfa içeriğinin hitap ettiği yaş aralığı 25-34 ve ağırlıkla erkek,bunun küçük bir araştırmasını yada tahminini yürüterek aç reklamı...
istediğin gün sayısı kadar açabiliyorsun diye hatırlıyorum,örn;bu gece(20.08) açıp 2 gece sonra(22.08)da bitsin diye ayarlayabiliyorsun...

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] aynen öyle üstad,bundan kastım şu,diyelim sayfa içeriğinin hitap ettiği yaş aralığı 25-34 ve ağırlıkla erkek,bunun küçük bir araştırmasını yada tahminini yürüterek aç reklamı...
istediğin gün sayısı kadar açabiliyorsun diye hatırlıyorum,örn;bu gece(20.08) açıp 2 gece sonra(22.08)da bitsin diye ayarlayabiliyorsun...

dostum son bısey daha sorucam facebook tahmını begenı sayısı yazmıs mesala gunluk 10tlye 100begenı gıbı ,bu bir lımıtmıdır yoksa dahada cok olabılırmı sence

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] üstad o tahmini bir değerdir,altına düşmez muhtemelen ancak daha fazlası da olması mümkün...ama sen ona aldanma,kendi bütçeni belirle ona göre oluştur,belki sen daha az bütçeyle ve iyi bir zamanlama ile daha alakalı kitleye erişip yüksek sayıda beğeni alacaksın...
sana gösterdiği o ücret ve karşılığındaki beğeni rakamı tamamen reklam pazarlama kurnazlığı,yani 10lirayı her türlü garanti altına alma yöntemi gibi düşün...;)
sen kendi bildiğinden şaşma derim...

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] üstad o tahmini bir değerdir,altına düşmez muhtemelen ancak daha fazlası da olması mümkün...ama sen ona aldanma,kendi bütçeni belirle ona göre oluştur,belki sen daha az bütçeyle ve iyi bir zamanlama ile daha alakalı kitleye erişip yüksek sayıda beğeni alacaksın...
sana gösterdiği o ücret ve karşılığındaki beğeni rakamı tamamen reklam pazarlama kurnazlığı,yani 10lirayı her türlü garanti altına alma yöntemi gibi düşün...;)
sen kendi bildiğinden şaşma derim...

sag ol bırader zaman ayırdıgın ıcın

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] estağfurullah değerli dostum,ne zaman istersen sorabilirsin ister buradan ister skypedan,elimden gelen birşey olurda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

ben kullandım verimde aldım yanlız pp bakiyemden çekemedi parayı mobil ödeme yok ve maestro kart olursa kabul etmiyor nasıl ödicez adamlara şimdi parayı onu düşünüyorum bilen varsa benide bi zahmet aydınlatsın :)

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] aynen her gün bildirim geliyo borcun var diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri