Ücretli SAP Programı Bilen Eğitmen Aranıyor

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] hocam yanlış anlama, eğitim almakla olacak gibi bişey değil SAP öğrenmek bana göre. Çünkü o kadar fazla fonksiyonu var ki hangi işi yapacağını bilmeden öğrenmeye dalmanın hiç bir anlamı yok.

Atıyorum; bir kursa gitsen, sana en yoğunundan finans alanında sap kullanımı üzerine bir eğitim verseler bile sana bir faydası olmayacak çünkü iş üzerinde sürekli kullanmadığın için unutacaksın. zor bir program değil, sadece çok detaylı ıncık cıncık her firmanın ihtiyacına kullanımına göre değişen çok süreç var kullanımında.

Tabii bu kadar insan nasıl öğreniyor diyeceksin. onlar da iş üzerinde, uzun süreli stajda vs. öğreniyor. Zaten çoğu kimse de görevine göre, hangi departmanda çalışıyorsa artık o departmandaki görevi için gerekli olan kadar bilir SAP'yi eğer farklı departmanlarda uzun süre çalışmadıysa. Kimi sadece fatura girer, kimi sadece rapor çeker onları düzenler, kimi ödeme girer... Bu işlerin bile alt dalları, fonksiyonları var hatta. O yüzden ne iş yapacağını bilmeden sap öğrenmeye dalmak çok mümkün değil.

Yaşını göremedim, eğer okuyorsan ya da yeni mezunsan tavsiyem uzun süreli (6ay-1 yıl) staj yapman. Büyük firmaların çoğu kullanıyor SAP, kullanmıyorlarsa da bir benzerini (hatta çakmasını) kullanıyor olurlar yine öğrenirsin.

Son düzenleme:
ERP benzeri bir şey anladığım kadarıyla. ERP kullanıyorum az çok aynı ama eğer eğitimi 25000 tl ise vardır bir farkı. Amacı aynı o kesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri