(Ucretli Yardim) Monster Pc Kacak windows 8.0 Kurarsam Sikinti Cikartirmi?

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar pc yeni aldimda ileri yonelik bir sikinti cikartirmi bu olay bide security pass kaldirmam lazimmis beceremedim surekli yuklemeye calistigimda ekrana 0xc bilmemne hatalari geliyor yardim edebilecek varmi ?

Valla hocam aynı konuyu acmaya hazırlanıyordum yarın allahın ıznı ıle monster abra a7 notebook um gelıyor ne yapacagımı neler kuracagımı nasıl kuracagımı unuttum heyecandan :D

bende aldım 2 ay önce monster tulpar acın kurun normal windows gibi. flaş geliyor yanında onlada driverleri kurun

Valla hocam aynı konuyu acmaya hazırlanıyordum yarın allahın ıznı ıle monster abra a7 notebook um gelıyor ne yapacagımı neler kuracagımı nasıl kuracagımı unuttum heyecandan :D
cok sikintili valla
bende aldım 2 ay önce monster tulpar acın kurun normal windows gibi. flaş geliyor yanında onlada driverleri kurun

hocam smdi cdleri hazir driver var bide windows 8.0 kacak cd var kurmaya calisiyorum sonra hata aliyorum hata bu bakin 0xc00000e9 recovery vs vs boyle yaziyor

cok sikintili valla

hocam smdi cdleri hazir driver var bide windows 8.0 kacak cd var kurmaya calisiyorum sonra hata aliyorum hata bu bakin 0xc00000e9 recovery vs vs boyle yaziyor

cd sıkıntılıdır baska cd deneyin yoksa cd boşbir usb ye windows 8 isosunu yazdıdın usbden kurun windowsu

benimde monster var windows 8 cracklisini kurdum. Sorun çıkmaz sizdede. Eğer hata veriyor ise cd ile alakalı sorun vardır. Ben yüklerken flash bellekle yüklemiştim.

Nasıl bir sıkıntı çıkabilir ki?
Yıllardır bir çok kişi bir çok bilgisayarında kaçak windows sürümleri kullandı. Windows bu konuda zaten ipleri gevşek bırakıyor yeteri kadarıyla. Sıkıntı çıkmaz. ;)

sey yapicam monster teknik servesi galiba besiktas istanbul geliyor eve gelip islemler halledicekler cd 270 280 tl para verilcekmis o kadar para verdik simdi pc kacak kurmakta pek etik gelmiyor boyle yapmayi dusunuyorum

Windows 8.1 pro kurdum hiçbir sıkıntısı yok hocam tulpar t5 4.1

Win 8.1 kur ücretsiz win 10 à geçiş olacak zaten.daha zamanı var tabi.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri