(ÜCRETSİZ) +15 onayı olmadan uzun video yüklemek

Hep aynı şey oluyor arkadaş. Bir işe yaramayacaksa bu vakitten sonra, paylaşsan ne olur, paylaşmasan ne olur. Fixlendiginden bahsediyorlar. Bir önemi kalmamıştır anlaşılan.

Hep aynı şey oluyor arkadaş. Bir işe yaramayacaksa bu vakitten sonra, paylaşsan ne olur, paylaşmasan ne olur. Fixlendiginden bahsediyorlar. Bir önemi kalmamıştır anlaşılan.

Ben bunu çoook uzun zaman önce paylaşmıştım. Yönetim sildiğinden dolayı pek fazla kişi görememiştir. Dün çalışıyordu akşam bir daha deneyip bildireceğim konuda.

Ben bunu çoook uzun zaman önce paylaşmıştım. Yönetim sildiğinden dolayı pek fazla kişi görememiştir. Dün çalışıyordu akşam bir daha deneyip bildireceğim konuda.

hocam şimdi izlediğim adımları yazayım, eksik ya da yanlış bişey varsa düzeltelim.

gmail açtım, kanalı oluşturdum.
para kazanmayı etkinleştir yaptım (ama artık para kazanma aktif olmuyor. ya bir adsense hesabı oluşturacaksınız, ya mevcut adsense hesabınıza bağlayacaksınız, ya da partnere bağlayacaksınız)

daha sonra Kanal > Yükleme Varsayınlanlarından Reklamlarla para kazan işaretleyip kaydet yapıyoruz.

işlem bu kadar galiba. buna rağmen +15 video yükleme etkin olmuyor.

Bu taktik artık işe yaramaz çünkü para kazanma aktif olmuyor kanallarda.

Şu an mobilim aksam eve gidince test edip herkese donus yapacagim dun 20.45 gibi denedim calisiyordu bakalim kapatmislar mi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
şu an çalışmıyor. aynı şekilde birsürü kanal yaptım ve şimdi kanallara girip onaylayıp videoları tekrar aktifleştirmeye çalışıyorum :(

şu an çalışmıyor. aynı şekilde birsürü kanal yaptım ve şimdi kanallara girip onaylayıp videoları tekrar aktifleştirmeye çalışıyorum :(

Bu konu açıldığında bu taktik fixlemişti, çünkü bu taktiği bayadır kullanıyordum, konu açıldığı günden birkaç gün önce kanalı Adsenseye baglanmadan para kazanma açılma fixlenmisti, haliyle bu taktikte bitmiş oldu

herseyi ozelden paylassanızda paylasmasanızda zaten patlıyor bır sure sonra..
yanı paylasın en azından bu kadar spam yapıp gunaha gırıoz azıcıkta sevab kazanırız

herseyi ozelden paylassanızda paylasmasanızda zaten patlıyor bır sure sonra..
yanı paylasın en azından bu kadar spam yapıp gunaha gırıoz azıcıkta sevab kazanırız

ya tam tersi olursa hocam
millete ögrettik diye günaha vesile olduk iye extradan günah kazanırsak? :D

şaka bir yanada tabi herşeyin iyisini Rabbimiz bilir
benim şahsi düşüncem:"bazı dizi veya film fragman videoları paylaşımında çok günahlık bişey yok gibi,daha iyi çok kişiye ulaşarak o film,dizi yapan adamların yolunu açmış oluyosun belkide senin sayende daha çok tv de izleyecek insanlar o diziyi vs. ama sen giderde özgün çalışan gecesini gündüze katan adamın videosunu çalarsan o ayrı.

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION]

kanalları yapalı ne kadar süre oldu hocam?
kanal hala onaysız mı

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Şu anda 14 cü kanalımı yapıyorum ve adsense bağlı hepsi attım videolar +15 üstü ve +15 onayı yapmadım sorunsuz bu yöntem çalışıyor.

NBKz.jpg

NbfU.jpg

tekrar denicem hocam. ama benm o şekilde kanlları açıp videoyapa tokenledim kanallara videoları yükledim. ama kanalları boş gösteriyor kanal takip. içini açtığımda ise yüklenemedi hesabı doğrula seçeneği ile karşılaştım. tekrardan denicem ama.

tekrar denicem hocam. ama benm o şekilde kanlları açıp videoyapa tokenledim kanallara videoları yükledim. ama kanalları boş gösteriyor kanal takip. içini açtığımda ise yüklenemedi hesabı doğrula seçeneği ile karşılaştım. tekrardan denicem ama.

API sistemlerinde çalışmıyor bu yöntem. En son öyleydi. Sadece manuel yüklemeler için geçerli.

yontem uzun zaman kullandigim yontem ama yt artik bunu farkediyor kural ihlali diye kanali kapatiyor bilginiz olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri