Ücretsiz 2 Aylık Google VDS

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] bu sanal kartı bir kez kullanabiliyoruz değil mi.
Garanti kullanıyorum bi tane daha ver sanal kart didim vermedi :D

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] bu sanal kartı bir kez kullanabiliyoruz değil mi.
Garanti kullanıyorum bi tane daha ver sanal kart didim vermedi :D

Garantide 1 adet sanal kart veriliyor hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp 2 dk'da iptal ettirerek yenisi için başvurabilirsin

Tşk.ler

hocam çok tşk.ler cidden güzel bir paylaşım. herşey ok fakat bi tek youtube dll çalışmıyor. bildiğiniz kanal videolarını toplu indirebileceğim bir program varmı ?
yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] emeğine sağlık hocam, güzel paylaşım.

sanal kartım yok ziraat bankakart var elimde. onun bilgilerini girdim ama "Authorization failed: No reason provided by your financial institution" böyle bir hata verdi. sanal kart girmek zorundayız sanırım?

sanal kartım yok ziraat bankakart var elimde. onun bilgilerini girdim ama "Authorization failed: No reason provided by your financial institution" böyle bir hata verdi. sanal kart girmek zorundayız sanırım?

https://www.entropay.com/
üstteki siteden sanal kart temin edebilirsin. (hesabına en az 5$ yüklemen gerekiyor)

ödemeleri banka kartı ile yapılabiliyor
ayrıca havale-eft yöntemiylede ödeme alabiliyor galiba.
en azından bir incelemeni tavsiye ederim kardeşim

arkadaşlar bende chrome indiremiyorum nasıl indirebilirim acaba internet explorer ayarlarıyla oynuyamıyorum

uğraşma indirmekle hocam..
kendi bilgisayarına setup'u indir (zaten 900 KB falan)
oradan kopyala yapıştır yap.. daha sonra vds'de kur chrome'yi :)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam, şimdi hallettim ama bu sefer de şöyle bir sorunla karşılaştım http://i.hizliresim.com/1ybz7Y.png nedir? ne yapmam lazım?

muhtemelen vds'ye bağlanmak için erken davranıyorsunuz :)
sistem henüz hazır olmayabilir.. aşağı yukarı 5-10 dakika arasında kurulum tamamlanıyor.

eğer yine aynı şekilde hata alırsan akşam üzeri uzaktan bağlantı ile ilk bağlantının nasıl yapılacağını gösterebilirim

muhtemelen vds'ye bağlanmak için erken davranıyorsunuz :)
sistem henüz hazır olmayabilir.. aşağı yukarı 5-10 dakika arasında kurulum tamamlanıyor.

eğer yine aynı şekilde hata alırsan akşam üzeri uzaktan bağlantı ile ilk bağlantının nasıl yapılacağını gösterebilirim

tamam hocam çok teşekkür ederim :) doğru diyorsunuz rdp dosyasını indirdikten hemen sonra açmaya çalıştım :D

Project blocked; abuse detected. hatası alıyorum resimli anlatımdaki bütün adımları aynen yaptım hatta disk alanını bile 50gb seçtim aslında bana 150gb lazım ama denedim olmadı 50 yaptım yine olmadı

Project blocked; abuse detected. hatası alıyorum resimli anlatımdaki bütün adımları aynen yaptım hatta disk alanını bile 50gb seçtim aslında bana 150gb lazım ama denedim olmadı 50 yaptım yine olmadı

Bende aynısını diyecektim. Ben 3 tane hesap açtım, onay için 10 TL harcadım. Her seferinde hesap açıldıktan 5 dakika sonra bu sorun geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri